IRC-Galleria

RumaPakana

RumaPakana

0,61803398874989...

....Perjantai 28.03.2008 11:45

Mitähän täs olis tapahtunut hetkeen.
Hei joo Masakin toilailee joskus. Oltiin tos jonkin aikaa sit tullintorilla ruokakaupassa. Masa osti vessapaperia. Liukuportaissa tuli taas virne et nyt teen jotain kivaa. "MuksPöks" Muksas mua sit rinnuksille rullapussilla. Sanoin ettei enään mutta vastaus oli et "joo vähän vielä mukspöks" Läväytti mua sit rullapussiilla hanuriin sillä seurauksella että pussi repesi ja kaikki rullat levis pitkin tullintorin pihaa. Kiire tuli kotiin rullat kainalossa.

Nyt litra teetä hetulaan ja kelan tädin juttusille. Sit hammaslääkäriin ja sit kirjastoon palauttamaan myöhässä olevat koulun opukset. Viikonlopun aikana pitää kirjoittaa pari ainetta. Eli ei tästä yksinäistä viikonloppua tulekaan. Onhan mulla tää koneen perkule ja Mocca joka yrittää parhaillaan popsia mun juccapalmua.

Marsuista sen verran et vihdoin keksin tilaa säästävän häkki suunnitelman piskuiseen yksiööni. Nyt voin jopa huoletta saada mahtumaan kaikki yhdeksän tänne. Kolme kundia muutta toivon mukaan pois toukokuussa niin tilan kans helpottuu. Täytyy hakee possut kotiin Jonilta vammalasta etteivät syö jonin hermoja kitinällä. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.