IRC-Galleria

Rusotar

Rusotar

elämä hymyilee taas

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 17:52

tää mun kirjottaminen on kyllä aika heikkoa. se on kyllä todettu jo tossa opinnäytetyötä tehtäessä.. miten mulle voi aina käydä niin, et hommat jää ihan viime tinkaan? luulis jo tässä iässä oppivan.

Kävin tekemässä mol:in sivuilla semmosen testin joka kertoo et mitä musta tulee isona. isännöitsijä, tilintarkastaja tai merikapteeni. hevosalaa ei muuten ees ollu vaihtoehtona..
mut sit siel oli myös et markkinointi päälikkö ja mä päätin et se musta tulee. meen johonkin kivaan firmaan töihin, saan super hyvää palkkaa ja ostan hyvän hevosen :)

Hevosista tuli mieleen et olin ekaa kertaa ratsastamassa lissu alias lisbe alias möhkis alias mamma alias pyllerö:llä sen mamma loman jälkeen! se tuntu niin pieneltä ja........ no, paksulta. mut ihan samanlainen se oli ku ennenkin eli ihana karvakorva xD Ja tiistaina juoksutin sen ja se vaan painatti menemään minkä hyllyvältä mahaltaan pääsi :D:D on se niin ihana. Tynkky sen sijaan on ollu kaikkea muuta kuin ihana... onneks päästään taas tunnille sen kanssa niin osaan ehkä ratsastaa sillä.

se tunti muuten alkaa ihan just eli täytyy taas mennä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.