IRC-Galleria

Rusotar

Rusotar

elämä hymyilee taas

joulun yliannostusTorstai 27.12.2007 04:06

Luojan kiitos joulu on vaan kerranvuodessa! miksi ihmisen täytyy mättää itsensä täyteen ruokaa vähintään kolmena päivänä niin että on ihan ähkykipeä? ja kuka hullu on keksinyt suklaakonvehdit? selvästikkin joku salaliitto suklaan ystäviä vastaan (siis sellaisia ihmisiä jotka rakastaa suklaata mutta jotka ei saisi sitä syödä.. eli mua) jolla houkutellaan ne lihoamaan, finnittymään ja haisemaan pahalle.

mut onneks äiti ja isi taas pelasti päivän! sain sitten joululahjaksi puntarin joka mittaa rasvaprosentin, painoindeksin ja kaiken mitä ihmisestä vaan voi mitata. ja jumppapallon. vinkki viitonen kenties? sen pallon mukana ei ees tullu mitään millä sen sais pumpattua vaan naama punasena täällä ähkittiin et sen sais käyttökuntoon. tarkoituksena tappaa käyttäjänsä aivoverenvuotoon jo ennen ensimmäistä käyttö kertaa???? tai tukehtumiskuolemaan kun kaikki ne 1500 suklaakonvehtia tunkee ponnistelujen takia yhtä aikaa pihalle? eli kiitti vaan tästäkin. tossa se möllöttää parhaillaankin keskelle olohuoneen lattiaa punasena ja syyttävänä, ihan niin kuin mä alkaisin 2 aikaan yöllä sillä treenaan.. tai no vannomatta paras :)

tästä päästäänkin aiheeseen miksi mä ylipäätänsä olen hereillä tähän aikaan kun en oo ees ollu viihteellä? syy: opinnäytetyö. tää on kyllä viiminen minkä teen ikinä. ei saa edes rauhassa viettää joululomaa kun täytyy 24/7 istua koneella kirjoittamassa. joku fiksu ajattelee tietysti nyt että "olisit aloittanut ajoissa". tällä hetkellä mä näytän kaikille niin ajattelijoille sitä kansainvälistä käsimerkkiä. mut minni, jos me ikinä saadaan tää päätökseen ja viellä jollain arvosanalla niin mä tarjoon mustikat!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.