IRC-Galleria

Hei. Rehtori on muuttanut aikaisemmin puhutun tukiopetuskurssin mab11 kurssiksi mab1 (koodi 1). Kävit juuri sen kurssin, mutta valitettavasti saat siitä arvosanan 4. Suosittelen erittäin vahvasti, että suoritat tämän mab1-kurssin uudestaan nyt jaksossa 2. Se siis on koodilla 1 oleva mab1.3.

Tällä kurssilla käydään periaatteessa samat asiat, kuin edelliselläkin kerralla. Tehtävien osalta keskitytään kuitenkin voimakkaammin aivan perustehtäviin ja jätetään vaikeammat tehtävät lähes käsittelemättä. On tärkeä oppia perusasiat ensin kunnolla, ennen kuin siirrytään soveltamaan teoriaa vaikeampiin tehtäviin.

Sinulla on olemassa myös uusintaoikeus hylättyyn arvosanaan. Kokemuksesta voin kuitenkin sanoa, että huomattavasti parempaan tulokseen keskimäärin päästään, kun käydään kurssi uudelleen.

Ei todellakaan ole syytä heittää matematiikan osalta kirvestä kaivoon. Ennenkin monet opiskelijat ovat saaneet ensimmäisestä kurssista 4, mutta niin vain heistäkin on tullut ylioppilaita, kunhan ovat vain jaksaneet yrittää ja tehdä töitä.

terv.

Kaarle Huotari

PS: Jos Aki viitsit seurata näiden opiskelijoiden valintaa tässä jaksojen vaihteessa, kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.