IRC-Galleria

S6ink

S6ink

-jotain aivan uskomatonta

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 08:25

ei jiisus mikä yö taas. luulin että lähen juomaa vaan pari smirnoffii tai jotai. mutta meni vähä yli haha. eksyttii meille juomaa vähä viru valgeet. sit päätettii taas että lähetää paikalliseen baariin haha. no päästii sinne nii sehä oli jo kiinni. tän jälkee tää sama kaveri halus taksillä kämpille. saatii se kuitenki houkuteltua meille. Tässä kohtaa toinen kaveri alko olee jo siin kunnos että jalat just ja just kanto. päästin meille nii tän selväpäisen kuskin piit varta vaste viedä tää yks kaveri kämpille ku halus niin kovasti HAha. no tää kaveri jolla ei jalat kantanu istu lumihangessa 20min ennenku tajusin että se ei ole näide kahden mukana .. sain raahattua sen sisälle ja ihmeteltiin jokin aika ja tää kuski tuli takas. mietittii ja mietittii. ja päätettiin sit lähteä happi hyppylelle, ekana ku päästii ulos tää yks hieno mies oksens enneku tajuskaa. oksenteli jonkin aikaa ja päästii n50m ja se lähti vetää vittu viereisee taloo että etsii milffii itellee Hahah nojas siin aidassa ja huus että nostakaa mut tästä aidasta ylös ku yksin pääse. yritettii me mutta ei se halunnu enää siin kohtaa yli ja ihmetteli siin sit.......... ihmetteli..... ihmetteli..... ja päätti että jatketaa matkaa.. päästiin n 100m ja nyt tää sama kaveri alko oksentaa.. kattelin jonki matkan päästä ja tajusin että vittu sehä oksentaa melkeenpä puhasta verta.. aloin miettii että mitähä täsä.. noooo se näytti kuitenki nii hyvävointiselta ku hyppäs monen metrin loikan lumihankeen tän jälkee että en alkanu miettii 112 yms yms. siel se jonkin aikaa kieri ja kieri ja saatii se ylös sieltä ja päästii sit jatkaa matkaa ja kierreltii joki aika ja loppu hyvin kaikki hyvin aamen.

ÄLÄ ikinä juo raakaa viinaa mahotonta tahtia
JUOTA kaks kaverias siihe kuntoo että ne ei tiedä mikä maa mikä planeetta ja yritä ite olla vähä selvinpäi (loistavat naurut pariks viikoks)

sen pituinen se. pahoittelen kirjiotisetus virheitä ... pikku käissään ei aina tieäd mitä kirjottaa HAha ... morotan ja teretän kaikkii haha

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.