IRC-Galleria

HAASTEMaanantai 06.02.2006 00:58

HAASTE

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Tarve tarkistaa onko jääkaappi ja pakkanen kiinni aina ennen nukkumaanmenoa. Illalla, kun nukkumisaikaa lähenee, menen jääkaapille ja työnnän sitä sisäänpäin tarkistaakseni että se on kiinni. Teen saman pakastimelle. Usein palaan uudestaan tekemään saman kun en ole varma ovatko ne sittenkään kiinni.

2. Käyn luonnollisilla tarpeilla istualteni yhtä usein kuin seisoaltaan. En aika usein vaan jaksa seistä vaan istuminen on niin paljon mukavampaa. Istumis/seisomis -suhde on aika lailla 50/50.

3. En pysty varsinaisesti mennä nukkumaan. Minun täytyy nukahtaa luonnollisesti tehden jotain asiaa. Tyypillisimmin elokuvaa katsellessa. Aina ennen nukkumaanmenoa laitan jotain, usein komediallista, pyörimään ja sitten kun ensimmäisen kerran nukahdan siihen, laitan TV:n pois päältä ja nukahdan. Ikinä en varsinaisesti "mene nukkumaan" ja jos sitä yritän, en saa unta.

4. Pakonomainen tarve haistella kotona onko äiti mahdollisesti polttanut sisällä. Etsin usein tuhkakuppeja sohvien ja pöytien alta todistaakseni, että äitimuori polttaa sisällä, vaikka on luvannut ettei polta. Usein olen haistavinani tupakansavun, vaikkei hän olisi edes kotona.

5. Alituinen itsensä punnitseminen. Punnitseni itseni ainakin 5 kertaa viikossa ja mietin syitä painon putoamiseen ja nousemiseen, jotka eivät usein noudata ollenkaan arvioitani ja ennusteitani.

Haastan:

Sharon

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.