IRC-Galleria

SE^Katja

SE^Katja

Seminologi boogie woogie.

Mammuttihirsi.fiTiistai 30.09.2008 22:50

Ilsu on löytäny meille talon, mistähän me löydettäis siihen rahat?

Oltiin eilen luovuttamassa verta, tosin mä en luovuttanu. Menin pölhöyksissäni sinne koittamaan, vaikka oon ollu kahden viikon sisällä nuhassa. No, Ilsu teki päivän hyvän työn ja mä teen sen sitten lokakuussa, kun Veripalvelu tulee taas Koskiin. Ihan kiva kokemus, nähtiin Tepakin.

Viikko taas edellisestä päiväkirjamerkinnästä, onkohan jotain jännää tapahtunut? Viime viikko oli tosiaan rauhallinen, palauduttiin teurastamoviikosta kun kohdunkaulat poikimisesta. Vitsi kun joku kirjottais näitä seminologivertauksia ylös!
Tällä viikolla tulee olemaan enemmän demonstraatioaktiviteettia, tänään tutkittiin munasarjoja klinikalla, huomenna siemennetään laatikoita ja torstaina leikitään luokassa. Se on jännintä, meillä on typpipöntö, seminologilaukku, tietokone ja tällä viikolla jopa navigaattori!

Viikko aikaa oli tosiaan ensimmäinen koe, Pirjo oli todella lepsu opettaja tarkastaessaan niitä. Mikäli joku tehtävä oli osoittautunut isolle osalle luokkaa vaikeaksi, sitä ei otettu huomioon ollenkaan. Näitä tehtäviä oli kolme. Meitsillekin pamahti vitonen. :) Ne, joihin en osannu vastata, ei vaikuttanutkaan numeroon. Voi kun huominen koe menis samanlailla. Pitäis lukea ja mä vaan blogitan Galtsuun, damn!
Johanna lukee meille muistiinpanoja ääneen ja me vaan kalleriairkataan.

Ha, nähtiin aamulla Torsti kun tultiin. Sillä oli enemmän ihmettelemistä mystisessä punaisessa Nissanissa Oitintiellä aamutuimaan, kuin mulla sen Hiacessa. Sit se ei malttanu ohittaa motarilla, että se pääsi kyttäämään meitä.

Mulla on ämpärillinen luumuja, en tiedä mihin joudun niiden kanssa. Ainakin vessaan, that´s for sure.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.