IRC-Galleria

SE^Katja

SE^Katja

Seminologi boogie woogie.

Kumpu.Keskiviikko 19.11.2008 14:11

Taas Outokummussa, viimeinen teurastamoviikko käsillä.
Perjantaiaamu on sitten viimeinen harjoituspäivä ja seuraavat kaivelut tapahtuu kentällä. Vaikka hirvittääkin, niin kovasti innostaakin. :) Pöllin Annukalta tietokoneen koko ajan, että voin etsiä joululahjoja netistä ja seurata Galleriaa ja Facebookkia. Annukan pitäis tehdä opinnäytetyötä (loppusemi perjantaina) mut nää mun hommat on huomattavasti tärkeämpiä.
Lahjalista näyttää aika hyvältä, suurin ongelma taitaa olla Ilsun lahjan kanssa. Mutta enköhän mä jotakin keksi. :) Joulu alkaa olla muutenkin suunniteltu, mennään kissojen kanssa Eevalaan ja joulupäivänä palataan kotiin. Nyt ei tarvi joulustakaan stressata kun suunnittelee sen hyvissä ajoin. Mun ainoa ongelma on rahanpuute, mutta onneks Ilkka saa mehevän veronpalautuksen, niin pysyy tää meidän talous balanssissa.
Mun pitäis mennä suihkuun. Meillä alkaa oppitunnit yhdeltä, ja oon ainoa joka haisee. Mun pitäis myös lukea jalostusta, kun ens viikolla siitä on maailman vaikein koe.
Ens viikko on viimeinen lähiopetusviikko!! Joulukuun alussa meen Pieksämäelle Sonnihoviin töihin ja torstaina (neljäs päivä) mennään mahtavan (kaikkii inanii) porukan kanssa Turkuun Ilo joka elättelöö -iltamiin. Ne onkin viimeisiä suruttomia nuoruuspäiviä, maanantaina (kahdeksas) alottelen sitten NE TYÖT.
Kaikki on suht ok. Ei mulle kuulu mitään ihmeellistä. Oon mukavasti panostanu tähän koulunkäyntiin, enkä oo vapaa-ajallakaan puuhaillu mitään kummempia. Seuraava projekti taitaa olla netin hommaaminen meille kotiin.
Jos joku jäi vaivaamaan tai kertomatta, niin ottakaa yhteyttä. Oon ite siinä nykyään niin kovin laiska. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.