IRC-Galleria

SE^Katja

SE^Katja

Seminologi boogie woogie.

[Ei aihetta]Maanantai 13.08.2007 21:44

Sinne tänne tempoilen, rauhaa taikka jotain etsien. Vaikka olen paikalla, useimmiten läsnä ole en. Jonkun toisen rinnalla elämäs ois paljon helpompaa, sen tiedän. Olisit voinut valita jotain seesteistä ja sujuvaa, vaan päätit valita myös vaikeudet. Niin minä saatan vain toivoa, ettet muuta mieltäsi ennen kuin kaikki on ohi. En ole helppo nainen, vaikka sellaistakin näyttelen. Väsynyt ja riitaisa useinkin, ja sinä tiedät sen. Kohta kiroan jo teot ja työt, kun kaikki on sekaisin kuin minäkin, ja sitä miettiessä valvon yöt. Vaan vaikka kaikkeus on mieletön, ja päämääräni päämäärätön, tahdon pysytellä elossa...
Syyni siihen löytyy sinusta.

--

Vaihdoitko sydämeni tavatessamme, yön pimeänä hetkenä, nukahdettuani hetkeksi viereesi. Kysyn tätä siksi, koska en tunne tätä omakseni, sydäntä, joka rinnassani nyt sykkii. Tämä sydämeni sykkii levottomasti, vailla tasaista, rauhallista rytmiä. Tämä sydämeni sykkii mieleeni ajatuksen, kaipauksen sinusta... Kaipauksen tuntea sinut, ihollani. Kaipauksen kuulla sanojasi, korvissani. Kaipauksen nähdä sinut, silmissäni. Kuumia väreitä, ihollani. Nyt sinä olet kaipaus ja intohimo, ajatuksissani, ihollani, sydämessä, jonka minulle jätit.

--

Mistä löytyikin noin sopiva käsi, tähän omaani, noin sopiva sydän, minun sydämeni vertaiseksi. Vihdoin sinä, ja minä piilotin piikkini viimeisetkin. Sinun sylissäsi, ei tarvitse enää koko ajan sähistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.