IRC-Galleria

SE^Katja

SE^Katja

Seminologi boogie woogie.

Mammuttihirsi.fiTiistai 30.09.2008 22:50

Ilsu on löytäny meille talon, mistähän me löydettäis siihen rahat?

Oltiin eilen luovuttamassa verta, tosin mä en luovuttanu. Menin pölhöyksissäni sinne koittamaan, vaikka oon ollu kahden viikon sisällä nuhassa. No, Ilsu teki päivän hyvän työn ja mä teen sen sitten lokakuussa, kun Veripalvelu tulee taas Koskiin. Ihan kiva kokemus, nähtiin Tepakin.

Viikko taas edellisestä päiväkirjamerkinnästä, onkohan jotain jännää tapahtunut? Viime viikko oli tosiaan rauhallinen, palauduttiin teurastamoviikosta kun kohdunkaulat poikimisesta. Vitsi kun joku kirjottais näitä seminologivertauksia ylös!
Tällä viikolla tulee olemaan enemmän demonstraatioaktiviteettia, tänään tutkittiin munasarjoja klinikalla, huomenna siemennetään laatikoita ja torstaina leikitään luokassa. Se on jännintä, meillä on typpipöntö, seminologilaukku, tietokone ja tällä viikolla jopa navigaattori!

Viikko aikaa oli tosiaan ensimmäinen koe, Pirjo oli todella lepsu opettaja tarkastaessaan niitä. Mikäli joku tehtävä oli osoittautunut isolle osalle luokkaa vaikeaksi, sitä ei otettu huomioon ollenkaan. Näitä tehtäviä oli kolme. Meitsillekin pamahti vitonen. :) Ne, joihin en osannu vastata, ei vaikuttanutkaan numeroon. Voi kun huominen koe menis samanlailla. Pitäis lukea ja mä vaan blogitan Galtsuun, damn!
Johanna lukee meille muistiinpanoja ääneen ja me vaan kalleriairkataan.

Ha, nähtiin aamulla Torsti kun tultiin. Sillä oli enemmän ihmettelemistä mystisessä punaisessa Nissanissa Oitintiellä aamutuimaan, kuin mulla sen Hiacessa. Sit se ei malttanu ohittaa motarilla, että se pääsi kyttäämään meitä.

Mulla on ämpärillinen luumuja, en tiedä mihin joudun niiden kanssa. Ainakin vessaan, that´s for sure.

Kuulumisia.Tiistai 23.09.2008 23:20

Päivä kalvosulkeisia takana taas tutussa luokassa Tiilitalon yläkerrassa.
Tuntuu paremmalta kun teurastamolla pyöriminen.

Tehtiin päätöksiä ja mä henkilökohtaisesti tulen pitämään ensin syysloman ja sen jälkeen menen viikoksi taas harjoittelemaan teurastamolle. En tiä kumminpäin se olis mielenterveydelle parempi, mutta nyt kävi näin. Tosiasia on, että mua ahdistaa mennä sinne taas. Piste.

Odotan sitä pänttäämiseen kyllästymistä ja luokassa istumiseen kyllästymistä, koska silloin kunnon action on tosiaan poikaa. Ehkä ehdin tässä parissa viikossa jo saada tarpeekseni.
Tai yksinkertaisesti lakkaan murehtimasta ja meen mihin käsketään ja koska käsketään.
Ja opiskelen innolla ja osaan kaiken sikahyvin!

Mulla on PMS ja paha mieli koko ajan, rasittaa. Ja tiuskin Ilsullekin, ei hyvä! Ei jaksa oikein kiinnostaa mikään ja Pirjo pelottelee torstain kokeilla, vaikken uskokaan että siitä tulee mitään ylitsepääsemättömän vaikeaa. Silti täytyis lukee lisääntymisfysiologiaa.

Tänään tehtiin jotain MaestroJuhanin eläinlääketieteellisiä tehtäviä, tutkittiin pressun alla kymmenen kohtua ja kirjotettiin omat arviomme ylös. No, ei ne kaikki ihan mettään menneet, mutta ei ne kaikki ihan kohdallekaan osunu. Pahinta oli se, että tiesin ite paperille kirjoittaessani, että arvaan, etten tiedä varmaks. Mun pitäis tietää mitä mun sormet näkee!

Kello on jo niin paljon, että saa mennä sänkyyn. Oon kuitenkin heränny ennen viittä (tiskaamaan ennen lähtöä nääs ;P). Ja voin ottaa kansion mukaan sänkyyn, jos tieto tarttuis tyynyn läpi päähän mun nukkuessa.

Ja niin! Luulin jo, että mun rutto olis helpottanu. Mut ei, sain tän keuhkokuppapöhön takaisin ja entistä pahempana.

Ps. En nähny perjantaina Australian Sinkkumallille Morsianta (oon oikeesti saanu sen ulos suustani tossa muodossa täysin vahingossa) ja se ratkes! CRAP. Heli hakkeroi mulle netistä tiedon, että Eboni voitti. Crap sekin. Mut tänään alko kauden -06 uusinnat, nam.

KÖYHÄÄ!

Outokumpu.Torstai 18.09.2008 13:34

Melkein viikko takana teurastamolla Outokummussa.

Herätys siis kello puoli kolme, varttia vaille neljäks HK:n teurastamolle. Muutama tunti orpona käsi lehmän pyllyssä, puoli yhdeksän paikkeilla luksusmökille ja loppupäivä laiskottelua. Suurin piirtein seitsemän pintaan yöunille. :D
Tää olis mahtavaakin mahtavampaa mikäli en olis opetellu kunnon rytmiä viimeisen vuoden..

Viikko on ollu ihan hauska, raskas mutta olennainen taitojen kannalta. Kaks ensimmäistä päivää olin valmis lähtemään kotiin itkemään ja vaihtamaan alaa, mutta nyt tuntuu jo ihan hyvältä. Siemennysprosentti on ollu kohtalainen, PAITSI ETTÄ valitettavasti mulla ei oo pistoletissa olkea ja lehmät lähtee tunnin päästä siemennyksestä järjestään jokainen teuraaksi. (Tai siis herkkurehujen koemaistajaks, niinkuin silmät kirkkaina niille väitän.)

Teurastamo itsessään.. hmm.. maanantaiaamu oli kieltämättä rankka, mua ahdisti hieman koko ajan olla siellä, vaikka lehmillä oli siellä kaikki hyvin. Tiistaina pääsin pakokauhuisesta tunteesta yli ja pystyin täysin keskittymään kaiveluun. Ne linjastojen putkat kaksin vieraan lehmän kanssa ei silti vieläkään houkuttele, eli luojalle kiitos, että päästään huomenna kotiin.

Okei, ei me täällä huvilalla (voi sika, mikä "mökki" meinaan!! 304 neliötä luksusta järvenrannalla, ah) olla pelkästään maattu ja laiskoteltu. Tiistaina käytiin Polvijärvellä tutustumassa kolme vuotta vanhaan robottinavettaan ja eilen oltiin pienellä porukalla (neljä ihmistä, miksiköhän?) Kolilla. Mä kiipesin itse, omin jaloin, Ukko-Kolille ja kävelin jopa pientä lenkkiä siellä. Jalat huusi hallelujaa niissä rappusissa, mutta sain kovakuntoisilta matkakumppaneiltani kannustusta, olin kuulemma urhea kun lähdin niiden mukaan. :)

Ja Helin kanssa ollaan heitetty tikkaa, hitto mikä laji! Koska meillä pitää olla myös vasen käsi olennaisessa tatsissa, ollaan heitetty myös vasemmalla. Oon kiistatta tyylikkäin heittäjä!

Mun on ikävä Ilkkaa, Maunoa ja Tyttiä. Sunnuntaiaamupäivästä on kuitenkin jo aikaa!
Niin joo, lisää ikääkin tulla tupsahti tiistaina, unohdin ite koko jutun, Ilsu muistutti heti aamulla.
Mun Kalis-kokoelma karttui. <33
Huomenna kotiin. <33

ps.Perjantai 12.09.2008 01:14

pesin turvasaappaat äsken pyykinpesukoneessa. ha!

Toinen viikko.Torstai 11.09.2008 17:36

Mäntsälässä melkein takana.
Ollaan siemennelty laatikoita ja kaivettu hirmupaljon lehmiä. Koko ajan homma hahmottuu paremmin, mutta ens viikon teurastamoharjoittelu suoraan sanoen pelottaa. Tällä porukalla reissusta tulee varmasti sekä hauska että antoisa.
Asuntolaelämä on autuaampaa kuin Mustialassa ikinä, ero johtuu ehkä siitä, että nyt mä oon kaikista nuorin! :)
Meillä oli liikuntaa eilen, pelattiin sulkapalloa ja oli oikeesti kivaa. Kuntopiiri taas ei kuullosta yhtään niin houkuttelevalta, eikö?
Nyt meillä on Winsemin käyttöharjotuksia ja koska oon niin uskomattoman hyvä, ehdin välillä surffailemaan galleriassa.
Mulla on järkyttävä flunssa päällänsä, mutta niin on koko luokalla. Kiva vaan yrittää oppia jotakin uutta, kun päässä vaan humisee. Ja lihasten särky johtuu taudista, ei siitä, että mulla olis muka oikeesti niin huono kunto, että ne kipeytyy lehmien perseitten kaivelusta. ;DD

Ja ostin uuden puhelimen, 6280 sano sopparin irti. Nyt mulla on hottispinkki luuri, josta mua möllöttää Mane. <3


Inanaa!

Boring.. :)Keskiviikko 03.09.2008 23:44

Tein googletusajanviettotehtäviä; "(nimesi) on".

1. Katja on naisen etunimi.
2. Katja on ollut Team PokerStars Proin ylpeä jäsen vuodesta 2006 ja voidaan löytää pelaamasta PokerStarsilla nimellä ’Katja Thater’.
3. Katja on saapastellut yli kymmenen vuotta.
4. Katja on ujo lohenpyytäjä.
5. Katja on loistavan persoonallinen ja omaehtoinen taiteilija.
6. Katja on pitänyt paljon asiantuntijaesitelmiä.
7. Katja on täällä tänään.
8. Katja on toiminut asiatekstien projektipäällikkönämme vuodesta 2002.
9. Katja on tuttu näky bodypumpissa työpäivän jälkeen.
10. Katja on Norjan kansalainen ja omistaa Norjan passin.

Mäntsälä mielessäin.Keskiviikko 03.09.2008 19:49

Eilen kylmäharjoteltiin siemennystä.
Ystävälliset lehmät olivat jättäneet jälkeensä kasan emätin-kohdunkaula-kohdunsarvet-munasarjat -virityksiä, joita me kikatellen tökittiin siemennyspilleillä.
Lisäksi ollaan käyty paljon anatomiaa läpi kalvosulkeisilla, nam.
Tänään oltiin jo olkapäätä myöten lehmän arsessa, eipä siellä muuta tuntunu kun pehmeetä mössöä ja kovaa painetta. Kyllä niistä lopulta alkoi hahmottua lantion luita ja lopulta jopa kohdunkauloja.
Ja tänään iltapäivällä meillä oli liikuntaa! :) Seminologien pitää pitää hyvää huolta kunnostaan!
Illat sujuu telkkarin ääressä, pitkästä aikaa sellaistakin luksusta! Ja käytiin me jo kerran saunassakin, tänään todennäkösesti uudestaan.
Naiset on mukavia ja tunnetusti maatalousammattilaiset heittää hurttia huumoria. :)

Eiköhän täällä kolme kuukautta kestä. Kovasti pelotellaan, kuinka työ on vaikeaa ja koulu on vaikeaa ja kokeet on vaikeita.. Plaah! Kieltämättä harjoittelut ja ammattitutkintonäytöt vähän pelottaa, mutta mikäpä siinä on joulukuussa taitojansa esitellessä kun on jo rautainen ammattilainen!

Ostettiin uus auto!Tiistai 26.08.2008 17:13

Hyvästit Lancelle, saattaa sen yhä Koskin katukuvassa nähdä, mutta turha sille on morjestella. :)

Uusimmat.Maanantai 14.07.2008 15:06

Me muutettiin yli kaks viikkoa sitten. Kyllä on sitten ihanaa asua kahdestaan, kun on oma rauha ja hiljaisuus. Eiku.. viikko sitten lauantaina joukkoomme iloiseen liittyi kaksi vauvaa, Tytti ja Mauno. Ei enää niin rauhallista meininkiä, mutta sitäkin inanampaa. On kivaa olla äiti. :)
NAM!


Ps. Enää kaks viikkoa.

Katja = desperate housewife.Torstai 12.06.2008 16:37

Tein netissä Oriflamen tilauksen, ison. :)