IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

OMG emos!!Perjantai 07.12.2007 20:20

Emo hunting

"Emoa mä metsästän,
emoa mä metsästän,
tahdon saada angstaavan,
tahdon saada angstaavan,
enkä pelkää ollenkaan,
enkä pelkää ollenkaan!
Edessä on H&M:n raitapaitaosasto!
Sitä ei voi ylittää..."

http://hikipedia.info/wiki/Emo

"Emo (sanoista emotional tai emotive tai peruna) on keskikokoinen, yleisesti Amerikan mantereella tavattava nisäkäs, joka on enimmäkseen kasvissyöjä ja luetaan haittaeläimeksi sen pitämän rasittavan vinkuvan ääntelyn ja pahan hajun takia. Gootit suosivat niitä lemmikkeinä helpon kesyyntyvyyden, halvan pitämisen, niiden koko iän kestävän leimaantumisvaiheen ja epätavallisuuden vuoksi. Mutta osa gooteista saattaa silkan seuralemmikkinä pitämisen sijasta jopa syödä lajin yksilöitä."

"99,7% emoista on rumia. Niin rumia, että näet seuraavat kuusi vuotta painajaisia kyseisen emon naamasta, siitä päivästä kun olet sellaisen nähnyt. Suurin osa näistä on Billy Talent-emoja ja tietyissä tapauksessa anarkistihomoja ja -lesboja, jotka pyrkivät aiheuttamaan mahdollisimman paljon vitutusta käytöksellään."

"Eräissä kulttuureissa emoa pidetään synonyymina homolle, mutta kuten kaikki ihmiset tietävät, ne eivät ole ihmisiä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.