IRC-Galleria

SNAKE

SNAKE

zzzzZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzz

Minä olen....Tiistai 20.11.2007 21:24

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1.Nella on joko todellakin naisista kiinnostunut (mikä on kuitenkin epätodennäköistä) tai sitten todellakin haluaa jotain Eevalta, mikä on tosi typerää, koska on Eeva sen verran luja ihminen, ettei siltä ihan mitä tahansa saa...ilmeiseksi... Eeva varmasti pitää puolensa!!!

2.Nyt Nella on työpaikalla ollut varsin mukava eikä treffeilläkään mitenkään tyrmännyt Teemua, kertoi vain epäsuorasti, että pitäisi toisenlaisista asioista.

3.Luonteeltaan Nella on iloinen ja avoin ja hän rakastaakin kaikkia ihmisiä (näyttelytuomareita lukuunottamatta tietenkin) ja varsinkin toisia eläimiä!

4.No ehkei sentään, mutta kova tyttö Nella on omaa omaisuuttaan puolustamaan.

5.Niin ja vietettiinhän meillä viikko sitten synttärietäkin, Nella on nyt 3v.! Henkinen kehitys on tosin tainnut jäädä junnaamaan, eräänkin kommentin mukaan Nellaa ei voisi millään uskoa kolmevuotiaaksi, kun katsoo sen piehtarointia/leikkimistä...

6.Kuten jo jossain aikaisemmassa kirjoituksessani mietiskelin, Nella on ollut minun silmissäni edelleen nuori koira. Askel ei ole hidastunut, eikä iän kertymistä huomaa muusta kuin harmaantuvista karvoista.

7.Nella on aina ensimmäisenä uimassa, tosin hän ui minun perässä eikä uiminen kiinnosta jos olen itse rannalla.

8.Nella on vielä niin pieni sintti, että varmaan se pärjäis ilman rillimakkaraa kokonaan, mutta se löysi eilen Lintulammelle-lenkuralta hylättyjä makkaroita. Se söi ne kaikki!

9.Fyysisiltä ominaisuuksiltaan Nella on tasapainoinen yhdistelmä kestävyyttä ja ketteryyttä, eli erinomainen lenkki- ja harrastuskaveri monenlaiseen menoon.

10.Koska nimellä Nella on nimipäivä?

(Pentti Lempiäisen "Nimipäivättömien nimipäiväkirjan" mukaan Nella voi viettää nimipäiväänsä 28.10. Päivä juontaa juurensa ortodoksisesta kalenterista, jonka mukaan silloin on Neonillan nimipäivä. Kustaa Vilkunan nimikirjassa päätellään, että Nella -nimi tulisi rinnastaa mm. Ella -nimeen, jonka nimipäivää vietetään 10.2.)

....Dodii, Nella kotikadulla, haistelemassa koiran pask....tämän siis olen aina halunnut tietää itsestäni!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys