IRC-Galleria

SNATSA

SNATSA

ota minusta puolet

Onnellinen lomalainen?Maanantai 26.02.2007 15:52

Joo partioleiri oli aivan huippu, oon niin ilonen et menin sinne! Ohjelmat oli tosi kivoja ja opin ihan hirveesti kaikkee uutta. Vähän vaan harmitti ku päätä särki ja sit välillä oli kylmä. Kipinävuoro oli 3.30-4.30 eli aika kauhee ja sit ku sitä ennen en saanu kunnolla nukuttua. Saatiin Ollikin pelastettua yöllä.

Sit Viivin kans lähdettiin sieltä kesken hallituksen kokouksen ku piti lähtee hakeen äitiä ja iskää junalta ku ne oli ollu hotellissa yötä. Lähetettiin sit äitille viesti et tullaan ehk vähän myöhässä, mut oottakaa asemalla. Sit äiti vastas et nii tosiaan et meiän juna lähtee 14:07 ja on toijalassa 14:27 ja me oltiin Toijalassa jo 13:30. Oli sit tunti aikaa chillata Toijalassa sunnuntaina epäedustavana, joten istuttiin autossa tunti.

Äitin ja iskän kummipoika ja sen sisko ja veli ja äiti tuli vieraileen meille ja sit kokattiin ja leivottiin paljon kaikkee. Pelattiin myös paljon ja tehtiin palapeliä. Mut olin hieman kylmissäni ja päätä särki nii ei ollu hirveen kivaa. Sit mittasin kuumeen ja oli 38,1. Nyt meiän kuumemittareista on molemmista patterit loppu, joten en tiä kuin paljon on nyt, mutta kyllä kuumetta on :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.