IRC-Galleria

SNATSA

SNATSA

ota minusta puolet

Kuka voisi minut vieroittaa?Maanantai 19.03.2007 23:26

Mä en haluaisi mitään menettää.
On siitä silti niin vaikee kiinni pitää.
Mene pois ja hyvää elämää.
Tule takaisin! Ilmankin on tyhjää

Perjantai-LauantaiSunnuntai 18.03.2007 10:38

Tyttöjen iltoja ja kuulumisten vaihtoa<3

Jennillä oli ihanaa olla perjantai-ilta ja yö ja aamu, iltalenkki oli hienoo. Myöskin pidin Alastomasta miehestä ja aseesta ;D

Kämpilläkin kivaa jees lauantai 18.38-00.00 ja Singstar on ihku ja Alias ja biljardi (Sannin säännöillä) :D

feat. Antsebubber, _Ramona_, Tinja_, ilpo-, Jenni, KUKANA, Jonna ja Jonna.

Uus kännykkäMaanantai 12.03.2007 22:14

http://www.nokia.fi/puhelimet/puhelinmallit/5300xm/

Ja kyllä, Elina, musiikkipuhelimet on ihan turhia! :D Mut toi oli hieno ja kiva ja punanen.

Auts, paikat ihan kipeenä.Sunnuntai 11.03.2007 13:21

Kiitos Vili eilisistä harkoista 8)

- 2 kohtausta punnerruksia
- 2 kohtausta selkälihasliikkeitä
- 2 kohtausta askelkyykkyjä
- 1 kohtaus vatsalihasliikkeitä
- 1 kohtaus tanssimista med Spice Girls
- kävelyä ympäri nahkista

Ihan kivasti liikuntaa.

Kirjasto<3Torstai 08.03.2007 16:44

Kaks hypäriä kirjastossa hengailua. Luin Barbie-lehtee, mikä olikin yllättävän tuttua :D Ja sit luin reploja ja tupakkaa. Ei täs muuta moi 8)

p.s. Onnea Kaysa<3

TestejäMaanantai 05.03.2007 18:53

Sinun tuoksusi on makea! "Olet herkullinen ja houkutteleva, syötävän suloinen! Rakkaudennälkä ajaa sinut impulsiiviseen elämänrytmiin, jossa mikään ei ole mahdotonta. Lumoasi ei voi vastustaa, sinä houkutat ja huumaat! Miten kukaan noin suloinen voi olla niin tuhma, ja niin täynnä aromia?"

Olet jumalattarista Afrodite - rakkauden jumalatar!

Olet jalokivistä safiiri!

Rumba on sinun tanssisi!

Kuulut Venuksen seitsemänteen vaiheeseen! "Tässä vaiheessa Venus etsii täydellisyyttä ja idealisoi rakkaudenkin pyhyyteen asti. Tavoitellessaan täydellistä rakkautta Seiskavenus on usein myös itse unelmien kohteena. Hänellä on ainutlaatuinen karisma ja hän koskettaa ihmisiä syvällisellä tasolla."

Aurasi pääväri on sininen! "Vaikka sininen tarjoaakin toisille sen olkapään, jota vasten voi nyyhkyttää ulos murheensa, on hän itse myös herkästi kyynelissä. Hän itkee katsoessaan television nyyhkyleffoja, hän itkee ollessaan iloinen, surullinen, loukkaantunut tai suuttunut - ja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä."

Olet pirteä, mutta arvaamaton tehopakkaus Chihuahua

Musiikin pauloissaLauantai 03.03.2007 23:07

Löysin uuden bändin jes! In Memorial on siis tää mulle uus bändi, soittaa hyvin tyypit. Nyt kuuntelen Silhuettia, Lumottu rajuilma on menossa (vaikka kuinka monetta kertaa). Ihanaa<3

"Ja minä jään odottamaan jotain joka onnesta mua muistuttaa."

Onnellinen lomalainen?Maanantai 26.02.2007 15:52

Joo partioleiri oli aivan huippu, oon niin ilonen et menin sinne! Ohjelmat oli tosi kivoja ja opin ihan hirveesti kaikkee uutta. Vähän vaan harmitti ku päätä särki ja sit välillä oli kylmä. Kipinävuoro oli 3.30-4.30 eli aika kauhee ja sit ku sitä ennen en saanu kunnolla nukuttua. Saatiin Ollikin pelastettua yöllä.

Sit Viivin kans lähdettiin sieltä kesken hallituksen kokouksen ku piti lähtee hakeen äitiä ja iskää junalta ku ne oli ollu hotellissa yötä. Lähetettiin sit äitille viesti et tullaan ehk vähän myöhässä, mut oottakaa asemalla. Sit äiti vastas et nii tosiaan et meiän juna lähtee 14:07 ja on toijalassa 14:27 ja me oltiin Toijalassa jo 13:30. Oli sit tunti aikaa chillata Toijalassa sunnuntaina epäedustavana, joten istuttiin autossa tunti.

Äitin ja iskän kummipoika ja sen sisko ja veli ja äiti tuli vieraileen meille ja sit kokattiin ja leivottiin paljon kaikkee. Pelattiin myös paljon ja tehtiin palapeliä. Mut olin hieman kylmissäni ja päätä särki nii ei ollu hirveen kivaa. Sit mittasin kuumeen ja oli 38,1. Nyt meiän kuumemittareista on molemmista patterit loppu, joten en tiä kuin paljon on nyt, mutta kyllä kuumetta on :/
Viehättävät neidit kertoivat Viialan lukion olevan hyvä paikka.

Joo, oli se tänään ihan niinku kalenterissa luki :D

Huippumalli haussaTorstai 15.02.2007 16:13

Hyvät tissit JA hyvä pylly!