IRC-Galleria

SPUGESOITTAA

SPUGESOITTAA

Oh hello psycho, is that you in the mirror again?

666Tiistai 31.03.2009 11:26

oho, koeviikko alko.

kannattais käyä joskus siellä lukiolla...

VUOKATTITiistai 31.03.2009 00:22

Aye, lagausta rinteillä viitisen tuntia med inz n' lerssi, kameralla leikkimistä, metsässä tarpomista huimat 200m ja hesburger löytyi. Pulkkamäki tosin ei :<
Qmat snoukkapojut selvästikin yrittivät saada huomiomme, mutta liian kirkas lumi aiheutti päänsärkyä ja soidinmenot eivät tuottaneet silmien siristelyllä tulosta.
Minttu ja terd reippailivat rinteessä.
Bussimatka oli rattoisa.
Ines söi viiliä mikä haisi ihan helmeilevälle :>
Bussikuskikin oli leppoisa.

JII FAKIN KARJALAINEN ROKS MAI SOKS!

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 15:13

Kolme vahvinta väriäsi ovat

Violetti (Suurreellisuus ja vaikutus)
Harmaa/j (Hajamielisyys ja ystävällisyys)
Oranssi (Vaaroista nauttiminen)

Toi loppu ei oikeen osu muhun...Lauantai 28.03.2009 15:12

Nimi:
Kauris

Esittely:
Kauris on maan merkki ja Saturnuksen hallitsema. Mars on ylennetty, Kuu maanpaossa ja Jupiter alenemassa.

Tämä tähtimerkki symbolisoi kiteytymistä, paljastumista. Se edustaa vanhuksia ja askeetteja.

Hänen metallinsa on lyijy, hänen kivensä onyks ja gagaatti. Hänen värinsä on musta ja päivänsä lauantai.

Temperamentti:
Kauris kuuluu hermostuneisiin ihmisiin.

Terveys:
Tämä tähtimerkki symbolisoi luustoa ja polviniveliä. Kauriille ovat reumaattiset vaivat tyypillisiä ja hän vilustuu herkästi, jolloin seurauksena on helposti hermosärky. Luuston vaivat ja sairaudet ovat myös Kauris-ihmisen vaivoja.

Luonne:
Kauris-ihmisellä on hyvin monimutkainen luonne. Hän on jonkin verran sisäänpäinkääntynyt ja sotkeutuu harvoin asioihin. Koko elämänsä ajan hän pysyy kummallisena arvoituksena ystävilleen.

Jo varhaisimmasta lapsuudestaa saakka hän pysyttelee syrjässä, välttää yhteytdenottoa ja kiintymyksenilmaisuja.

Hän on mietiskelevä ja hänen vaitelias käyttäytymisensä saa hänet vaikuttamaan ikäistään vanhemmalta jo silloin, kun hän on vielä aivan nuori. Hän on levoton ja pessimistinen luonne ja hän epäilee itseään. Hän on kuitenkin huomattavan kunnianhimoinen ja pyrkii aina korkeimpiin asemiin.

Hän on innokas opiskelija, etevä tekemään huomioita, kyvykäs tutkija sekä tarkkaavainen ja hänellä on terävä loogisuuden ja päättelyn taju. Hänen tiedonjanonsa on kyltymätön.

Hän suhtautuu elämään varauksella, koska hän on varovainen ja kaukonäköinen. Hänen luonteensa ankaruus ja hänen värittömyytensä tekevät hänestä hyvin särmikkään ihmisen ja häntä on melkein mahdoton lähestyä.

Hänen taloudellisuutensa muuttuu helposti saituudeksi. hänen alinomainen tyytymättömyytensä ja rajoitukset, joita hän asettaa ystävilleen, vaikeuttavat olemista hänen seurassaan.

Koska hänellä ei ole mielikuvitusta eikä hän ole omaperäinen, hän soveltuu paremmin täydennys- ja soveltamistyöhön kuin uudistamiseen. Hänelle tuottaa vaikeuksia omaksua uusia käsitteitä.

Joissakin tapauksissa hänen hyvät ominaisuutensa muuttuvat luonnevioiksi. Silloin hänestä tulee epäluotettava, itsekäs, käskevä, petkuttaja ja valehtelija. Hän saattaa myös olla suunnaton perverssi.

Seurallinen käyttäytyminen:
Kauris-ihmiset pakenevat yhteiskuntaa ja ihmissuhteita. He rakastavat yksinäisyyttä ja haluavat säilyttää oman rauhansa hinnalla millä hyvänsä. He ovat hyvin pidättyväisiä ihmisiä, joilla on usein tutkimaton ilme kasvoillaan. Jos heidän on oltava virallisella vastaanotolla, he osoittavat olevansa tilanteen tasalla, mutta vaativat, ettei minkäänlaisia tunteita ilmaista.

He ovat äärettömän täsmällisiä ja järjestelmällisiä. Heillä on vain vähän mielikuvitusta ja he kauhistelevat odottamattomia vierailuja tai epätavalliseen aikaa sattuvia puhelinsoittoja.

Kauris-ihminen osoittaa ystävyyttään harvoin ja on silloinkin valikoiva. Kun ystävyyssuhde kerran on solmittu, se on hyvin kestävä. Mutta olivatpa hänen ystävyytensä ja myötätuntonsa kuinka suuret tahansa, ne eivät koskaan ole kovin lämpimät.

Hän on kriittinen ja hänen jäykkyytensä, pidättyväisyytensä sekä viileytensä tekevät kosketuksen saamisen muihin ihmisiin vaikeaksi. Hän on mieluummin yksin kuin seurassa.

Tunne-elämä:
Kauris-ihmisen tunteet eivät ole ylitsevuotavia eivätkä välittömiä, mutta kylläkin syvällisiä ja vakaita.

Hän on liioitellun arka, mikä on huono ominaisuus jänen halutessaan osoittaa ystävällisyyttään. Sen vuoksi hän on nuoruudessaan usein onnettomasti rakastunut ja vastakkaisen sukupuolen ivailun kohde.

Kauris-ihminen menee yleensä naimisiin itseään vanhemman henkilön kanssa. Hän saa aviolittostaantyydytyksen, vaikka se perustuu pikemmin järkeen kuin ruumiilliseen tai tunteelliseen vetovoimaan. Useissa tapauksissa hänen avioelämänsä on tyyntä ja rauhallista.

Hyvin harvoin hänen kohdallaan sattuu avioeroja tai välien rikkoutumisia ja avioelämä päättyy useimmiten vasta toisen jäädessä leskeksi. Useilla on elämässään verrattain paljon huolia, sillä Kauris-ihmiset tekevät lukuisia uhrauksia säilyttääkseen niin paljon arvostamansa rauhan ja tyyneyden.

Huolimatta kiitettävistä yrityksistään kasvattaa lapsiaan nämä eivät voi ymmärtää Kauris-vanhempiaan ja ovat taipuvaisia aliarvioimaan heitä.

Ammatit:
Huolimatta älyllisestä kyvykkyydestään ja korkeatasoisista työtuloksistaan Kauris-ihminen on harvoin ansaitsemallaan paikalla. Tämä johtuu hänen omasta asenteestaan, puuttuvasta sopeutumiskyvystä, hyökkääväisyydestä ja neuroottisesta välinpitämättömyydestä, mikä estää häntä ottamasta vaadittavaa askelta saavuttaakseen kykyjään vastaavan aseman.

Kauris-ihmisen yleneminen virassa käy hitaasti mutta tasaisesti. Hän saa kiittää menestymisestään kovaa työtä. järjestelmällisiä ja tunnollisia ponnistelujaan. Ellei hän voi saada muodollista koulutusta, hän on usein itse oppinsa hankkinut.

Häntä viehättää arkkitehtuuri. Hänen taipumuksensa viittaavat luokittelu- ja järjestelytehtäviin. Hänen halunsa työskennellä yksinäisyydessä tekee hänestä sopivan arkistointi- ja kirjastotyöhön ja museointendentiksi. Häntä kiinnostaa maataluos ja hänestä voi tulla alan todellinen asiantuntija.

Hänestä saa tehokkaan työtoverin, tahdikkaan, täsmällisen ja luotettavan. Hän on kysytty ja suuresti arvossa pidetty henkilö kaikilla teollisilla aloilla.

Työmiehenä hänen ammattejaan ovat muurari, kaivostyöläinen ja yövartija. Olipa hänen ammattinsa mikä tahansa, hän on työssään aina tunnontarkka.

Tunnettuja ihmisiä:
Paracelsus, Edgar Allen Poe, Cary Grant, Clara Barton, Henri Matisse, Henry Miller, Nicholas Cage, Stephen Hawking, David Bowie, Mao Tse Tung, Mary TYler Moore, Joan Baez, Carlos Casteneda, Albert Schweitzer, Jim Carrey, Louis Pasteur, Muhammad Ali, Humphrey Bogart, Isaac Newton, Joan of Arc, Benjamin Franklin, Martin Luther King Jr., Richard Nixon, Elvis Presley, Paul Doumer, Sadi Carno.

epic shit part 89746890377Lauantai 21.03.2009 23:07

"...JOS RAPPIO ON SITÄ ETTÄ RAKASTAAAAAAAaaaaaaaa...." raikui kuudelta aamulla hehkuviiniä juodessa ja pyörätuolilla ajellessa, miksi sitä nyt turhaan nukuttaisi

kake randelin, glittersiivet, kissat, naapurinsetä ja more new homies!

sitten oli paha olla. tosi paha.

en jaksa ees muistaa mitä kaikkea eeppistä tapahtu :DD

makeeettaaaaTorstai 19.03.2009 23:34

huomenna kuppia kallistamaan

ja mitä lauantaina? :0
- Onko ISDN-tiedoston tarkennin?
- Mihin tarkoitukseen on AGP-väylä?
- Mistä laitteesta voidaan mainita, että sen virkistystaajuus on 85 Hz? Mitä hyötyä on siitä, että virkistystaajuus nostetaan 60 Hz:sta 85 Hz:aan?

NYT JOKU DATIS KERTOO MINULLE VASTAUKSET, ei en ole jumala, olen media-assistentti.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.03.2009 13:21

ihana koulu <4

ollaan laskettu pulkkamäkeä ja leikitty piilosta!

amis pelasti minut lukiolta <5 melkeen... :<

ASD LOL VITTUTiistai 17.03.2009 21:45

no voip

ei vittu mikä päivä.
päästiin äskön koulusta (yay!) ja ollaan koko päivä ajettu ramirentillä pitkin auditorioa ja mopattu lattiaa ja etitty värikalvoja ja säädetty lamppuja ja ajettu valopöytää ja ohjattu ääniä ja sitten valopaska menee uusiks ja minä ja vilma ollaan valojen ääres "MIKÄ TOI ON? - EMMÄÄ TIIÄ LOL APUA" äääääää ääää huomenna esitykset klo 19.00(?) keski-pohjanmaan kulttuuriopiston auditoriossa, vapaa pääsy!

terve-vitun-tuloa!


i lol for this

p-vitun-s
mulla on flunssa!

[Ei aihetta]Lauantai 14.03.2009 00:51

TONI: "Mitä saa ku risteyttää norsun ja elefantin?"

????