IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

10€/hLauantai 24.11.2007 03:24

heräsin (myöhässä) ja sit lähin äkkiin kouluun selvitteleen poissaoloi, koska oon trüü mallioppilas! sit lähin ettiin vesalle lahjaa, ko sillon synttärit! noh, löysin just sen mitä etin >8) ajoin sit Itikseen, mis mulloli kuorma-auto-inssi! (f4il.....NAAT!♥) sit mul oli joku puoltuntii aikaa mennä töihin, ja kerkesinki iha hyvi.

Työt....

Ne oli jotku ABB- yhtiön pikkujoulut cowboy-teemalla....se halli oli sikavillistilännesti koristeltu ja magee...ruokaa sinne tuotiin 1000 ja 1 kiloo!...mut pahin osa....siel oli kaikki ilmasta..ja ruuan lisäks sielloli varmaan jokaikistä siiderilajii, valko- ja punaviinii, kaljaa, espanjalaista kaljaa yms. sit oli kyl kans limua ja vettä<3 (ilmeisesti jollekki ei riittäny loputon määrä viinaa, ku löydettiin työkavereittenkaa sielt tyhjä vodkapullo XD...)
No tunnelma oli aluks semmost turhaa, mut sit ku turhat esittelyt ja maailman surkein taikuri oli menny, ni tuli joku coverbänddddi soittaan! ja ne soitti jtn suomipoppii (mikä oli iha hyvää~) mut sit lopussa (ku viinaa oli valehtelematta sentti maanpinnasta joka puolella salia, jossa sit jotkut ammattilaiset ui oikeen urakalla) ne alko soittaan bon jovia, van halenia ja europea, ni olin ni kikseis siel ja teki ni mieli mennä tanssilattialle vähä nyrjäyttään nilkkoja! (teki kans mieli ratsastaa rodeoo ja lassota ja ampuu kiväärillä, muttei sit saatu :<...)
Loppujen lopuks kaiken kaljaisuuden keskellä, piristävimmät asiat 600 kännisen ihmismassan seassa oli ihanat työkaverit! semmoset lehmitytöt, jotka hymyili aina ko käveli vastaa♥
(AINI! joku random naikkonen piristi mun iltaa hyvin mukavasti, ku se kehu mun hiuksii, vaik ne oli ponnaril!!!11<3)

sit pahin asia töissä oli oikeest se ko tuli viivii ikäve : <...

Semmosta tänää *>*...nyt on tukka kuiva ni lähenki täst vesan shynddäreille! o/// hyvää joulua♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.