IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Who let the dougs outKeskiviikko 28.10.2009 20:30

Siis nyt parin viimesen päivän aikana, ku oon törmäilly naapureihin (aina hississä :D), oon huomannu et melkeen kaikil on koira! Ne on ain iha taju söpöi ja hyppii kimpus ja ;__;<3 Toho ekaan 'karvapallon' näköseen törmäsin kyl heigin rapus, mut samaa naapurustoo!
Sit tänää vaihettiin pari sanaa 8. kerroksen naisen kaa ja sil oli tommonen perhoskoira <33 se oli ni ihana ja nams. Äskön ku kävin kellaris noutaan tissit, ni törmäsin taas meiän alakerran 4. naapurii (se asuu tasan 3m mun alapuolel) ja sil oli mopsikoiranpentu! se oli niiiiiiin liikkis´o`<333 riehuttiin senkaa sikana ja se naapurin tyttö vaan nauro vieres :''D (saleen kelas, et mitä kehareita tänne on oikeen muuttanu)Muscles, here I come!Maanantai 26.10.2009 23:20

Merry early sexmas to meeeeee, alan käymää salilla lol

mamma betalar♥Maanantai 26.10.2009 19:13

Äiti soitti randomisti ja pyys syömää! sit se heitti mukavast rahaa kouraa ja puhuin sen ympäri window shoppailee! sit sain äitin ostaan mulle feikkiUggit!♥ om nom nom ja sukkikset :D

nii ja sit tänää vaihettiin uuet tapetit mun seinille! nää on niiiiiiiiiin mageet *>* fotohuoraust heti ku saan mun jalustan takas tai jos jonku järkkäri eksyy tänne!

SIIS MITÄÄ!??Sunnuntai 25.10.2009 21:23

Täällä siirtelen kamoja ku huomen vaihetaa hottistapetit seinille....NII EIKÖHÄN KITARATELINEEN ALTA LÖYTYNYKKI VIINALAMMIKKO, JOKA ON HOMEHTUNU!

hyi tuska XD...en haluu ees arvata, mitä mun vahvarin alta löytyy...

The Bro rule!Sunnuntai 25.10.2009 21:06

Kävin tänää vanhan kaverin 30v synttäreil OMG! siis kuka täyttää 30... sit se meni just naimisii ja sai kakaranki! vanhuus täältä tullaan :'< ei mut oli kivaa ja näki taas molempii veljii ja vanhoi tuttui samaa aikaa!♥

Ja sit Toni (-Tontto-) pisti just yhen maailman parhaimman sivun linkil! http://zacefronclothing.blogspot.com/ eli tuolt löytyy Zac Efronin vaatteit :DD ja se, mist niit voi ostaa ja paljo ne kustantaa!

TsukiTsuki, Tsuki no mondaiwa!Torstai 22.10.2009 01:09

En muist enää vaatemerkkii, enkä Liizan nickii ;o sry.

Japani Pläsäys! 5/5Tiistai 20.10.2009 23:14

Disneyland!
en tiä misä alottaa...
herättii>junaa>tokyoo>disneyland
Heti ku noustiin junasta, ni tuntu et oltas oltu piirretyssä, se koko juna-asema oli niiiiiin hienosti tehty ja sillai..en osaa selittää eikä tietenkään oo kuvia siitä :D no sinne piti sit kävellä joku kilsa niille D.landin poretille, mut se koko matka meni nopeest ko oli ni paljo katottavaa. Ja se hotelli <3____<3 semmosee taloon muutan joskus!
Se kassatäti luuli mua japanilaiseks ja olin iha 'hohoho' ja ömm lyhyesti kierreltiin, kaarreltiin ja syötiin ja gaspattiin kaikelle! siel oli ain jotkut 30min - 1h jonot kaikis laitteis ni ei iha heti menty mihikää : D paitti starwars simulaattoris ei olu mlkn yhtää jonoo! ni siks kai mentii sinne ekana. Paras mesta oli ehk Pirates of the caribbean tai sit se kummitusjuna juttu. Mulla lähti matkaa viä pari sormust tuolt Potc paikast! (r.i.p. se toinen). se paikka oli taju nätti ja kirjaimellisesti siisti! ei roskan roskaa ja se maaki tais olla päällystetty melkeen jokapuolel. Paraati oli jotain niin hienoo! varsinki illal ku oli valot ja kaikki! en nyt pysty selittään ollenkaan oikeil sanoil, mut siel oli ihan taju kivaa! oon todellaki menos uudestaa!
Tokyo Tower
Tääl käytiin kans Viivinkaa kahestaa, lapset tais olla gibli museos totoron ja ponyonkaa. Käveltii tonne Roppongist ja tuntu et toi oli jossai 100 km pääs D::: No ku vihdoin sit päästii tonne ni tuli tosi "Ooooh... :o" fiilis. Kaikki näky sielt ja sit näki, miten rakennusten katoilla oli uima-altaita, jalkapallokenttii ja vaikka mitä! Siel oli semmone 'lattiaikkuna', mist näki kans suoraa alas! Ja Club 333 jos soitti joku geishabändi jotai melankolista musaa (mikä oli kyl ihmeen hyvää!) no koska se korkeus ei riittäny mulle ja Viiville, ni maksettiin joku 10€ lisää, et päästiin ihan sinne huipulle. Sielt sit näky ihan taju kauas! näki sen maailmanpyörän Odaibas, ja näki kans Maailman pyörän disneylandin vieres! vaiks niittenki välil oli matkaa satoja kilsoja (kait?) jokatapaukses, nättii oli *0*
Seiji
Seiji on varmaa ainoo japsi, joka tuntee kaikki suomalaiset turistit. Se alunperin hengas Rikkiksen ja Millan kans, mut sit Heikki kerto sille meistä ja sit meki nähtii ja pienet on piirit! Hauskaa oli hengaa Seijin kans (paitti Rikkiksen mielest :D...). Seiji mm. roikku tosi paljon Lakan tisseissä o/ mut kans Seijin ansiost minä ja Viivi kerettiin meiän lentokoneesee :D Käytiin kattoon niitten bändin keikka ja se oli aik...mielenkiintone : D "Ore wa kirei, ore wa sexy." Viivin, Millan, Lakan ja Rikkiksen ilmeet oli tämmöset "DDDDDDDDDD:" ku se lievästi ylipainoinen saksalainen avonaisel paidal heilutti sen tissei niitten ees : D Mut lyhyesti sanottuna! Seiji o iha taju kiva ja siisti ja vähä lyhyt tyyppi! kantsii tutustuu : D...ainaki jos on mies. (jos tunnette, ni älkää kertoko täst 'entryst' mtn Seijille kts :D)

Japani Pläsäys! 4/5Tiistai 20.10.2009 22:42

IKEBUKURO
Ikebukuro oli toinen mesta, mist tykättiin kaikki sikana! Siel oli paljo kateltavaa, niinku Hartsas ja Shibbes. Ja sit siel oli Chu Chu Shoe XD (kts. Charlie the unicorn to understand) Ikebukuros oli Sunshine city nimine ostari, mikä oli ihan taju iso ja magee!...tytöille. ärsyttti ko paljo hienoi vaatteit yms. mut 90% tytöille : <<<< no ei se mtn, kivaa siel oli silti! Rikkis ja Milla oli ollu siel mua ja Viivii aikasemmi, ni ne oli kerenny tutustuun johonki Ren dudee ja sit Cocolulun liikkees Yukii (dannah) Sit tää Yuki oli ain meiä vakiomyyjä ku mentii Cocolulu liikkeisii. Sit kerra sil oli peruukki ja se tuli vikoin päivin jutteleen mul ja Viiville (ko oltiin kahestaan liikentees) ja meil kesti joku 5 min tajuta, et kuka se oli : D näytti iha eriltä *>* eniveis taas, paikka oli iha taju siisti, iso suihkulähe keskel ostarii ja paljo hienoi rakennuksii! Käytiin kans metsästään nekokahviloit! löydettiinki 1 mut sinne piti olla omat eväät ja maksaa aik paljo, ni jätettiin se suunitelma sit. Jos oikein muistan ni meiän oli tarkotus mennä moikkaan mamii ku ei menty sinne kahvilaa, mut ei noi sit jaksanu u__u. Käytiin sit 1 päivä syömäs Milkyway -nimises ravintolas ja siel oli niin mageet koristelut et silmät meinas tippuu pääst. otettii kaikki hienot drinkit ja jäätelöt ja jotku leivät, oli sikkehyvää *>* sen jälkee mentii paikallisee Don Quiotee ja etin itelleni kigurumii ja noi tyttelit katteli piilareit. Sit ko lähettii sielt, ni kyseltii vähä hintoja niist parist karaokemestast, jotka oli ihan siin vieres. Sit ku saatiin tosi halpa hinta jostai ni puhuttiin siin suomeks et tultas huomen takas. sit ku sanottii et ehk huomenna, ni se tyylii puolitti hinnan ja oltii ihan "NO DAMN! mennään samantien si! XD"
  • Kannattaa kantaa asuinpaikan osotetta mukana at all times, koska esim. Don Quiotesta ei voi ostaa piilareita, ellet sä anna sun yhteystietojas, asuinpaikkaas, yms. muita luottotietojas. Samoi piilareit saa kyl 109 ja jostai pikkukojuist.
  • Ikebukuro oli kans mesta, mis mua pyydettii tokaa kertaa (eka kerta oli Shibuyas) Hostiks *leso,leso*

ASAKUSA Mentiin yhen päivän päätteeks Asakusaan ku siel oli temppeleit, joit haluttii käydä vähä ihaileen. Sit ku päästiin sinne (oli muuten Ginza linen päätepysäkki) ni kaikki oliki jo menny/menossa kiinni >:o! Kävästiin temppelin portil, heitettiin rahaa kaivoon, käytiin mäkis ja just ku oltiin lähös...
  • Viivi "AAAAAAAAAAA! KULTANEN KAKKA!"

Oltiin kaikki mietitty, et missä se on ja sit iha vahingos löydettiin se tuolt! Ihan ku oltas voitettu lotossa!

AKIHABARA

Tää on nopeesti selitetty, hentaita, maidoja, animee, elektroniikkaa, otakuja. That's abt it.

Japani Pläsäys! 3/5Tiistai 20.10.2009 22:12

Karaoke, Hard Rock cafe, Ebisu, Models
paras asia Japanis kaiken muodin ja tämmösen lisäks oli ehdottomasti karaoke. Olin oikeesti ihan 110% liekeis vaik mun ääni ei kanna ees epävireistä nuottia. Siis se kaikki juo..siis laulaminen ja no joo ehk vähä kans se mehupuoliki siinä viehätti ja oli niin tajusiistii ja siis siel laulettii Viivinkaa High School Musical -Breaking Free ja ah♥ olin taivais. Harmittaa taas vaihteeks et käytiin vaa kolme kertaa ; < 2x nelistää ja sit kerran sillai, et Laka (peachmingo) oli kans mukana! Hard Rock Cafe

Löydettiin se (en muista oliko vahinko) sen jälkee, ku oltiin seikkailtu Roppongissa joku 2h ja etitty host clubei :D Ei kyl löytyny yhtäkää host clubii, eli oltiin varmaan iha väärillä alueilla. No ainaki käytiin Hard Rock cafes, ja siis HR cafehan on ihan pakollinen mesta, mis pitää käydä ain ulkomail. Siel oli kans samaa aikaa synttärit ja oli siistii nähä kui koko kahvila taputti ja laulo mukana :b Sen seikkailun jälkee mentii Don Quiotee ja siel oli iha hervoton akvaario, mis oli 1 hai ja sit joku tajuttoman iso ja epämääränen angstkala.

Ebisu me katsastettiin Viivinkaa kahestaan 1 päivä, ku Viivi halus käydä ottaan kuvan ton 'Hana Yori Dango pömpelin' kans. Mua ainaki hävetti jostain syyst ku siel oli normaalii vähemmän ihmisii, ni en kehannu ite posee kauaa sen teoksen vieres. Ebisust löyty kans Iittalan liike!

Kanako & Rumahi
Tää kuva on varmaan meiän kaikkien ylpeys :'D Oltiin kattomas Millalle kenkii 109 kenkäkaupast ja yhtäkkii Viivi sano mulle "Kanako ja Romihi!!" sit ennenku tajusin mistää mitää, ni rikkis juoksi niitten luo ja kysy et saadaanko ottaa kuvat niitten kans ja sit ku ne näki mut ni ne oli et "no koska toi poika on noin hottis ni todellaki saatte Grr..♥" No oikeesti noin ei tapahtunu :'< Mut kuvat otettii ja Kanako swan kysy et mistä ollaa ja piti kasata itteni et pystyin vastaan ko se oli ni lutune ;o;<3 Sit sanoin et Kanako on sikalyhyt ja ''naurettiin'' kaikki, must kyl tuntuu et Kanakol oli vähä tämmöne fiilis "hahaha... T__T" Sit ne feidas ja ihkutettiin tota tapahtumaa aik pitkää sen jälkeeki :D

Japani Pläsäys! 2/5Tiistai 20.10.2009 22:11

HARAJUKU Ku oltii monta päivää käyty kierteleen samoi kauppoi läpi, ni löydettiin aina lisää uusii kauppoja, mitä ei jostain kumman syystä oltu huomattu aiemmin. Mut sitte viikon pääst kelattiin, et NYT etitään Harajuku bridge, mis ne cossarit hengaa ain sunnuntaisin! [[i]syy, miks ei oltu aiemmin etitty sitä, oli et joka sunnuntai sato..[/i]] No me löydettiin se ja sit noi tytöt shokkas vaa, et kuin pieni se siltä IRL on :o! käveltiin tyyliin sen päältäki, eikä tajuttu et se on se. No sillon ku me etittiin sitä, ni lähettiin käveleen Yoyogi parkkiin. Siin samal nähtiin tien toisel puolel et Ayumi Hamasakil oli keikka just sinä päivän iha parin sadan metrin pääst meistä : > mietittiin ehk 5sek, et pitäskö mennä, mut ei kukaan ollu ni iso fani et ois kantsinu. JA ONNEKS EI MENTY! koska sit nähtiin Mami!♥ Nähtiin eka 2 töpöhäntäst kissaa Yoyogi parkin entracel, mut ne oli iha sika arkoja ja juos karkuu, mut sit yhtäkkii Mami tuli puskasta ja alko puskeen kaikkii ´O`<3 sit siliteltiin sitä syöpäpesäkettä ja jossai vaihees se hyppäs mun sylii, eik suostunu lähtee millää! [sillo sato ja maa oli märkä ku märkä, ni varmaa siks XD] mut se oli ihana ja hengattiin Maminkaa varmaa joku tunti siin. Mistä me tiedettiin et sen nimi on Mami? Ko häärättiin siin sen kans, ni 2 japsinaikkost tuli siihe ja selitti, et sen kissan nimi on Mami ja et se asuu siel yoyogi parkis. Mami oli 1 ihanin asia koko japanis ♥ Lupasin sille et tuun moikkaan sitä viä, mut tytöt ei koskaa jaksanu lähtee sinne : < noh, ens kertaa odotelles (Sami (LUTKA) kyl lupas mennä hoivaan sitä). Käytiin sit ain välil Hartsas ja ihmiset pysäytteli ja pyys päästä samoihi kuvii aik monasti :)
  • Kannattaa vältellä Harajukuu, tai oikeestaan Takeshita streettii sateella, sillon siel ei voi oikeesti kulkee ku 0.001km tuntivauhil, ku kaikil on sateenvarjot ja tie on täynnä.

SHINJUKU Kuvat vasemmalla [+pyörä lol] on kaikki otettu Shinjukun länsipuolelta, mihin lähettiin Viivinkaa seikkaileen ekan kerran, kun oltiin kyseisessä kaupunginosas. Oltii vähä "ömm..." fiiliksellä ku nähtiin vaan pilvenpiirtäjii ja sit joku puisto. Kuvan oikeel puolel taas on sit yöl otettu kuvaa Shinjukun itäpuolelta. Eli nyt muistakaa kaikki, ku meette Shinjukuun, niin menkää ITÄÄN!. siellä oli host clubei ja game centtereit ('Game centaat' oli kaikist parhaimpii! tuhlasin monta sataa kaiken maailman ufocatchereihi, purikurii, yms ♥♥♥) ja vaikka mitä! Nähtiin Seiji kans ekaa kertaa ikinä ku mentii Shinjukun yöelämää..ITÄÄN. Harmitti vaa vähä ku käytiin tasan kerran siel itäpuolel ja se oli just sillo illal, jäi siis vähä suppeeks toi shinjukun vallottaminen.

ODAIBA
Odaiba, eli toisinsanoen Digimon kaupunki Rikkis oli meist kaikist eniten innoissaan ku mentiin yhes tonne! se vaa selitti, mis kukaki digimon kuoli tai tappeli tai synty tai jotain :DD Samallail, ku kaikis muis paikois, meille tuotti kauheeta ongelmaa päättää, et mihkä suuntaa lähetään käveleen :D Koskaan ei haluttu (tajuttu) kattoon etukäteen googlesta, tokiopassist ta kartast, et mihi pitäs kävellä, et pääse ihmisten ilmoille. No yhes rakennukses luki 'Aqua city' ni mentii sit sinne ja tultii kyl aik nopee ulos. Odaiba ei tarjonu mitenkää isoo valikoimaa shoppaajille, mut kyl me HMV musakaupas vietettiin tunti jos toinenki. Alunperin tultiin Odaibaan sen takii, ku oltiin just edellisenä päivänä tutustuttu 3 suomalaisee shibuyas. Se meni jotenki näi:
  • Viivi "Leijo! kuulitsä?!"
  • Leijo "?"
  • Viivi "Ihan ku joku ois puhunu suomee."
  • Leijo "kuulet varmaa omias."
Siitä 2 sekuntii ni laittikola, Aneeeba ja soyamilk tuli juoste siihe ja kerto et ne lukee Viivin blogii. Siinä sit kaveeratiin ja ne pyys meiät Odaibaan rannalle mukaa.

Jonku pienen seikkailun jälkeen löydettiin se ranta ja tytöt sieltä hengaamas. Naurattaa ku just enne ku nähtii nää 3, ni Millako se oli, joka löys jonku hervottoman kokosen torakan tai jonku ja Viivi, Milla ja Rikkis kilju ja pissi housuu ja vaik mitä! Anygays! chillattiin kaikki 7 siel rannan kioskin lähel ja vaihettiin tarinoita ja naurettii toisille. Mua kyl itketti, ku siel rannal näki selvästi, mite jotkut 1-3 kiloset kalat vaa pomppi veden pääl ;__; teki niiiiiiiiiiiiiin mieli kalastaa! mut eihä siel saanu ; < ei saanu ees uida. Rannalta lähettiin sit kierteleen ja kaarteleen lisää ja löydettiin vapauden patsas, Gundam robotti ja maailman pyörä! Lapset ja me erottiin siinä Gundamin kohal, eli oltiin taas nelistää kierteleen. Ku päästiin sinne Maailmanpyörälle, ni tietenki meiän piti mennä sen kyytii! oli mageet ja sielt ylhäält näki kaiken! tokio towerin ja kaikkee muutaki! siel vast tajus, et vaik kaikkiin paikkoihin kesti matkustaa aik kaua, ni todellisuudes ne ei ollu ees kovi kaukana (tai sit just päivastoin emt :D) Maailmanpyörän jälkee mentii siihe alakertaan, mis oli iha tajuiso GAME CENTER♥! ja sit tuhlattiin taas tusina kaikkii catchereihi yms. Sitte ku päästiin sinne lasten puolelle, ni aloin melkee itkeen! mun rukouksii oli vastattu!!!!! SIEL PYSTY ONKIIN! OIKEITA KALOJA! ISOJA NAMNAM<3 olin iha fiilareis ja tytöt oli vaa sillai "....eww" Pakotin ne kyl kattoon ku ongin ja olin maailman onnellisin! [Pakotin kans Viivin sinne uusiks vikoina päivinä XD] Sitte ku rahat loppu lompakost, ni lähettiin toiselle puolelle sitä rakennust ja löydettiin Venus Fort ostari. Täytyy kyl sanoo, et oli 1 hienoimmist, ellei hienoin ostari, mihi oon jalalla astunu! Katto oli maalattu taivaaks ja siel oli kokoajan semmone iltatunnelma. Oli suihkulähteitä ja hienoo italialaistyylistä miljöötä. Otettiinki aik kiitettävästi kuvii sielt, ainoo huono asia oli vaa et kaikki liikkeet oli just menos kiinni, ku päästii sinne ni myöhää (ei kiitos mun kalastuksen XD) Lähettiinki sit sielt ku oltiin kierretty koko fortti läpi : > Meiän oli alunperin tarkotus tulla takas vesibussil, mut ei jaksettu + säästettiin rahaa, ni mentii samallail ku tultiiki, eli monorailil.