IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Itse tehty joulukalenteriPerjantai 29.10.2010 16:42

Selailin netistä ideoita, kun oma rajoittui kondomikalenteriin (vielä joskus sen toteutan) ja itse ommeltuihin pussukoihin.

Eli haluan siis kiertää joululahjavaikeudet tekemällä itse joulukalentereja - tämä ideahan tietysti on ollut vuosia, koskaan se ei vaan ole päässyt kunnolla toteutuksen, tuskin tänäkään vuonna, mutta kypsutellään. Kerran tosin tein sen "yksi vaate per päivä pois" -kuvasarjakalenterin, joka olikin sitten lopuöta ihan jees.

Kotona oli joskus kymmenen vuotta sitten (ei puhkee ikäkriisi ei puhkee ikäkriisi ei puhk--- jumalaut mä oon out) se kangaspussikalenteri, missä oli joka päivälle karkki - siis, joka kolmas päivähän sen sai, kun oli kaksi veljeä jakamassa.

Teekalenteri, joka päivälle eri teelaatu, tulee joskus vielä, niin ehkä, tehtyä jollekulle. 24. luukussa voisi olla sitten teemuki...

Yksi idea mikä tse kalenterin teosta tuli, oli vessapaperirullista koottu. Niistä saa sopivasti kuusen (tanderbaum) muotoisen, ja kun jostain syystä olen ne tuonne yhteen koriin varastoinut...

Mutta aina vaan jää ne yllätykset. Joka päivälle pitäisi keksiä jotain, ja kuitenkaan ei mitään ihan krääsää, kivempi olis tekoja tms. Sekin tietty, että missä tämäflikka joulukuunsa/joulunsa/loppuelämänsä viettää... Olisipa vaan lapsia, nämä kysymykset ei painais, niille kun keksisin vaikka mitä (mm. kotityökalenteri itselleni, eli joka päivä pitää tehdä jokin kotityö, ja luukun avaaja sen sitten hoitaa... hmmmmmmmm, itseasiassa todella hyvä idea...)

Joo, barbiesuklaakalenteria odotellessa.
Ja Harry Potter -fanien. Se on niin mainio.

Ps. Ehdotukset perinteisestä tuplamäyris-kalenterista jätetään huomiotta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.