IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

ja miten paljon kaikenlaisia "paranteita", eli esim. vettä ja sokeria ja muita halpoja tilavuudenkasvattajia.

Kokeilen pesupähkinöitä. Tämä on toki pitänyt tehdä jo pidemmän aikaa, mutta oikeastaan nyt vasta on oma pesukone ja pähkinöitä tullut hankituksi. Saa nähdä - kuuleman mukaanhan nuo ei tahroihin oikein tepsi. Armoitettuna ruuan syliin tiputtajana... no, kerron kun tiedän.
En oikein suunnitellut hyvin, koska siellä on nyt pari keittiöpyyhettä - ne minusta tarvitsisivat vähän myrkkyä, ja toisaalta ovat valkeita, että saattavat tummua. Ei sillä että keittiöpyyhkeillä väliä olisi varsinaisesti, ja tuleepahan sekin samantien kokeiltua.
On ollut auringotonta niin kauan, että nyt kun vihdoin, ja jos vielä pidempään, pesen aika paljon. Enkä tietenkään kerro Alexille mitään, saa nähdä huomaako eroa.

Sitten huonoihin uutisiin. Pesupähkinäthän on nyt oikein muotia, minäkin välitän ja hui kaikki myrkyt pesuaineissa ja... Saksassa olen nyt käyttänyt ekoveria - pitää katsella kemppari-blogista mitä siellä aiheesta ajatellaan. Mutta siis, pesupähkinöillä on ongelmansa isommassa mittakaavassa käytettynä - niiden viljely vie tilaa, ja köyhissä maissa, joista ne tulevat, tuota tilaa pitäisi käyttää esim paikallisten ruokkimiseen. Ja ne myrkkypesuaineethan tietty menevät pesupähkinäin viljelyalueille, koska paikallisilla ei enää ole varaa käyttää pähkinöitä itse.

Siksi olenkin osoittanut kiinnostusta suomessakin kasvavan suopayrtin viljelyä kohtaan - jos se kasvaisi ikkunalaudalla, ja toimisikin.

PS. Saatiin vihdoin ilmeisesti se parvisänky, ah autuutta. Ehkä se on liian korkea, joudutaan lyhentämään jalkoja (ei meidän vaan sängyn) (ehheheehheeeh eh), ja liian leveäkin se on laitettavaksi siihen kohtaan mihin oli ajatus, mutta jes, silti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.