IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Vaihdoin vaatteitaSunnuntai 11.09.2011 18:48

Vein sinne parit farkut, paidan ja pari hametta.

Toin jotain pikkuvaatteita, pari paitaa, parit housut yms.

Eli toisin sanoen, vaikka Suomessa ilmeisesti tällaisia tapahtumia, joihin tuot vaatteita, ja sitten voit viedä niitä, pidetään vain yksityisesti, täällä suuressa maailmassa näitä on vähän väliä.

Liekö se perisuomalainen kateus, mikä estää näitä toteutumatta. "Joku sit varmasti tuo vaan jotain risoja rääsyjä, ja sit ottaa parhaat päältä, ja myy ne huuto-netissä." Itseasiassa homma toimi ihan hyvin. Toin enemmän kuin otin mukaani, lopulta, ja ihan tyytyväinen olen saaliiseen. Mistään vaatekappaleesta en edes tapellut. Tietysti siellä oli paljon mummokuteita, yms, mistä en ollut juuri kiinnostunut (Alexille sanottiin jo kättelyssä, että meillä ei kyllä ole juuri nuorten miesten vaatteita - löysi se silti yhden paidan (ja sen tuoma liivi oli tuomittu naisten vaatteeksi...)).

Ja hoo, nahkahousut vaahtosammuttimelle. Toivottavasti ne sopii Oskulle - olen niin halunnut sille nahkahousut lahjoittaa.

Kenkiä oli tosi köyhästi, stringejä (!) sanokaamme reilusti. Ja kankaisia nenäliinoja tosi paljon - ilmeisesti kukaan ei vaan enää käytä.

Kolmen kuukauden päästä uudestaan. Voi viedä takaisin ne, jotka tuli otettua vaikka ei ollut varma koosta, ja hamstrata lisää. Tämä on parempaa kuin kirpputorit.

Harmi ettei suomessa ole, mutta ei tietenkään. Sekin yksi kahmi niin paljon lastenvaatteita, ettei jäänyt muille mitään. Mitä väliä etten tarvitse lastenvaatteita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.