IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

HomokorttiTiistai 15.11.2011 15:24

Kaikki tuntevat varmaan jo huippuharrastus postcrossingin (www.postcrossing.com), jossa lähetetään kortti koneen arpomalle toiselle käyttäjälle, ja kun se on mennyt perille, menee oma osoitteesi jonoon, että saat sitten aikanaan kortin joltain satunnaiselta käyttäjältä.

Huippukivaa jne. Jotta kortiti kuitenkaan eivät olisi ihan yhtä randomeja kuin yhteydet, voit profiilissasi toivoa tietynlaisia kortteja. Minulla on luonnollisesti pitkä, yksityiskohtainen ja erikoinen lista täynnä juttuja, joista suurin käyttäjistä ei ole koskaan kuullutkaan. Yksi kohta toivottaa tervetulleeksi alastonkuvat.

Niitä tulee säännöllisesti, enimmkseen alastonmaalauksia, jonkin verran erilaisia hämyisiä nakukortteja, ja muutama huumorikortti.

Yllättävän yleisesti toivotaan homoerotiikkaa. Tällaisia kortteja on vaikea löytää, minulla on tällä hetkellä varastossa yksi kirpparilöytö, mutta jossain kun olisi vaikka ilmaiskortteja, hamsteri iskisi takuulla.

Tänään siis sain homokortin. Kaksi alastonta miestä suutelee mustavalkoisessa kuvassa. En varmaan koskaan lakkaa kertomasta tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.