IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

"Baby wants meat"Perjantai 25.11.2011 13:36

Olen juonut parina päivänä nyt pari litraa maitoa. Ilmeisesti kalsiumia ei saapunut vatsalaukkuuni tarpeeksi, ja nyt keho ilmoitti, että jos sitä maitoa ei saada, loppuu myös palvelu.

En ole juonut maitoa juuri lainkaan pariin vuoteen.

Ulkomailla minun iskee jokin primitiivinen pelko maitoa ja munia kohtaan - kumpaakaan ei mene raakana tai pelkälleen. Maitoa olen saanut sisääni kaakaon kanssa, ja muroissa, mutta luonnollisesti vain pieniä määriä.

Nyt olen tarttumassa maitolasiin vesilasia hanakammin.

Maito muuten maksaa lähikaupassamma 57snt litra, jos joku haluaa vertailla. Siis, aito maito, 3,5 prosenttia rasvaa. Kevytmaito (0,1pros vesilitku) taitaa olla 51snt litralta.

Kevytmaito on paholaisesta, mutta ei tätä täysmaitoakaan ihan helposti uppoa. Tuntuu oikein, miten juo kermaa. Nyt kun saisi piimää... vatkaisin sitä ensin sähkövatkaimella kuohkeaksi, ja sitten joisin litra toisensa jälkeen...

Minulla on ajoittain (yleensä maitobileiden jälkeen) oireita laktoosi-intoleranssista. Nyt jopa ne ovat hellittäneet. Yritän selittää tätä itselleni - mikä voisi ruokavaliossani, elintavoissani tai kehossani yhtäkkiä auttaa hyväksymään maitosokerin?

Maitolasien pesussa on suuri työ. Niitä kun ei voi käyttää koko päivää/viikkoa, kuten vesilasia. No, voi, jos huuhtelee aina käytön jälkeen, tai jos söilyttää lasiakin jääkaapissa. Muuten en ota riskiä - ihan niin sopeutunut tähän maahan en ole.

Puuro on se toinen, mihin on tullut himo. Iltaruuan jälkeenkin tulee välillä keiteltyä, on vaan joku hillitön tarve sille vilja-annokselle. Tai mille lieneekään. Joskus kuukausia sitten söin banaaneja kilokaupalla.

Että se niistä epäterveellisistä mielihaluista, vaikka uppopaistetut ranskalaiset kyllä kelpaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.