IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Lasten laulu ärsyttääPerjantai 23.12.2011 15:57

Ei ole mitään söpöä päiväkotiryhmässä, joka ohjaajien ohjauksessa laulaa pari joululaulua mitä moniäänisimmin.
Se on vain kamalaa. Kuten pikkulapsilaumat yleensäkin.
Mutta mikä on vielä kamalampaa, on ne mussukoiden esitystä katsomaan tulleiden aikuisten naamat. Ollaan niin ihastuksissaan, että hyvä jos ei ihan pimeässä hehkuta.

Onneksi voi poistua paikalta.

Jouluhan on perinteisesti satujen aikaa, siksi voi parin päivän aikana uskoa, että esim. kuollut pikkuveli (onkohan se se sama, joka hautautuu lumeen Trio Niskalaukauksen toimesta) palaa taivaaksi kutsutusta paikasta varpusen hahmossa syömään viimeisetkin leivänmurut.
Onkohan Jumalalla ruokakomero tyhjillään, kun "palkita Jumala, tahtoo kerran sinua", kun annoit taivaasta maan päälle hengailemaan saapuneelle pikkuveljellesi jyväsen. On sekin veli kyllä törppö, sieltä lentää taivaan lihapatojen ääreltä, ja vie jyvän joltakulta, joka sitä oikeasti tarvitsisi.
Luonnonsuojelullinen teema tosin saa arvostusta.

Ps. "--- ne kaikki [erilaiset etniset ym. vähemmistöt] töihin sahalle, ja nirri pois" lauloi Juice. Olisikohan nykyaikana saanut syytteen? Tai saisinko minä, jos lainaisin koko tekstiä? Kunnianloukkaus, vihapuhe, öröröröröt. Sanalla täytyy olla vapaus, tai sitten siirrytään oman käden oikeuteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.