IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

VaalitutkaMaanantai 23.01.2012 10:42

"Erityisen kiinnostavaksi asian tekee se, että Haavisto on avoimesti homoseksuaali, joka elää rekisteröidyssä parisuhteessa miehen kanssa. Se ei kuitenkaan naisia haitannut ja hyvä niin. Presidenttiähän tässä valittiin."

Mitä se naisia haittaa, jos joku mies on homo? Valitseeko naiset presidentin sillä perusteella, että annanpa ääneni sulle, ja olis mulla muutakin annettavaa, tule ottamaan? Tätä ajatusta minun on mahdoton ymmärtää. Korkeintaan nainen voi kokea homon uhkana omalle pariutumiselleen, mutta tuskinpa.

Minusta presidentin homous toisi viihdyttävän lisän linnaan, ja presidenttiyden malliin, mutta muuten sillä ei ole väliä. Ps. Homot ei siis minusta ole viihdettä, mutta ihminen, joka jossain perusasiassa toimii toisin kuin valtaosa väestöstä voi tuoda uusia näkökulmia - tai sitten ei.

Parempi tämä, kuin Sauli, jonka puoliso on hänen omien sanojensa mukaan ihanasti tukena - kun tiskaa ja silittää kotona. Öh? Aikamoisen typeryksen on hän sitten puolisoksi valinnut, jos ainoa tuki, jota tältä tulee, on toimia kodinkoneena (ja hellijänä).

Katso itse, jos et usko
http://www.katsomo.fi/?progId=104718 kohdassa 03:03:20

Homoseksuaalisuus ei estä miestä ajamasta tasa-arvoisesti sekä miesten että naisten asiaa, toisin kuin "perinteinen oikeistolainen piilosovinismi" tekee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.