IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

on se melkein yhtä tyhmää kuin tupakointi

http://areena.yle.fi/tv/1703277

Miksi kukaan juo noita pullovesiä? Tähän ei kelpaa mikään perustelu. Ei ole sellaista syytä. Paitsi, jos juo lääkärin määräyksestä. Silloinkin pitää hävetä, ja etsiä vaihtoehtoja.

Kaikki pullojuomat kuuluu samaan kastiin, mehut ja limsat ja mitä näitä on. Mutta perusveden juominen pullosta on sitä pahinta. Niin siis jos ei juo itse pullottamaansa vettä. Pullo voi olla siis ihan hyvä hanaveden kuljetukseen. Jos nahkaleili on vaikka pesussa.

Ja sitten häpeämättömyys: mun suolisto ei kestä tätä Saksan vettä, kun on niin paljon kalkkia, joten olen miettinyt, olisiko pakko jotain vettä ruveta kaupasta raahaamaan? No ei takuulla. Kärvistelen/hankin sellaisen mekaanisen suodattimen/sadevesiämpärin parvekkeelle.

Pullovesi on paholaisen keksintö. Mutta alkuperäinen Nestle ei ollut paholainen, vaan hyvä ihminen, joka ilmeisesti kehitteli äidinmaidonkorvikkeen ihan siksi, että enemmän vauvoja säästyisi hengissä. Nythän niitä kuolee sen takia enemmän. Voittoja, voittoja! Boikotoihan Nestleä? Paras olisi. Ei se ole vaikeaa. Tai no, siis minulle on helpompaa boikotoida sitä, kuin syödä joku Kitkat ja antaa rahaa yritykselle, joka tappaa lapsia kehitysmaissa saadakseen lisää rahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.