IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

JouluaMaanantai 17.12.2012 13:38

Noniiiiiiiiin.

Kuka muun on sitä mieltä, että Maria tuli raskaaksi raiskauksen seurauksena? Siis Jumala tuli hengaamaan kulmille, ei suorastaan kysynyt, että sopiiko, vaan pisti huvikseen vauvansiemeniä Mariaan, ja se siitä. Ei ollut Marialla sananvaltaa siihen, miten ja mihin hänen ruumistaan käytettiin. On se vaan niin kaunis uskonto.

Jesse on kyllä ihan hyvä tyyppi.

Sitten, koulujen jouljuhlat. Että siellä ei pitäisi olla Jeesus-juttuja, koska uskonvapaus. Ok, mutta mitä muuta Joulupukki-jutut on, jollei uskojuttuja? Mun uskonvapauttani loukkaa, jos joku väittää valtion virallisessa laitoksessa, että on kattokaas tällänen punapukuinen heebo, joka tuo lahjoja, jos olet ollut kiltti. (Ja siis kaikkihan toki lukee tätä sillä mielellä, että kristinusko pois kouluista, koska mitä muuta mieltä tästä asiasta muka järkevä ihminen voi olla?) Mutta jos lähestytään tätä toiselta kantilta, niin mikä ero on Jeesus-sadulla ja Joulupukki-sadulla? Toisen nimeen ei ehkä ole tapettu miljoonia, mutta eikö molemmista voi nykyään todeta, että kivoja satuja lapsille, kattelkoon ja näytelköön? Pelottaako Jeesus-homma enemmän kuin Pukki-homma?

Ja siis Joulupukin olemassaolosta valehteleminen on yhtä alhaista kuin mikä tahansa muu valehtelu. Eli öö, kuuluu ihmisen jokapäiväiseen elämään ja on lähes välttämätöntä hengissä säilymisen kannalta? No se on toinen keskustelu se.

Semmosia, hyvää joulua vaan.

PS: Joululahjoja valitessa: http://www.journalistiliitto.fi/journalisti/lehti/2009/11/artikkelit/samasta_tuubista/

Ja kun ei ole "jonkun oma asia". Kyseessä ei ole mikään kiva pikku firma, joka keräilee rahaa auttaakseen valaita. Nestle omistaa kolmasosan Lorealista, eli ostamalla naistenlehden (tai varsinkin lankeamalla sen asettamaan ansaan, eli ostamalla sen suosittelemia tuotteita) tuet korvikemaidon agressiivista markkinointia kehitysmaissa eli aiheutat toiminnallasi vauvojen kuolemia. Noin nopeasti summattuna.

Ai että, kohta pääsen suomeen, ja jos joku naistenlehtimyyjä taas mulle soittaa, oi miten mä ryöpytän sen *hieroo yhteen pieniä karvasia käsiään*.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.