IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

RoskaaKeskiviikko 27.03.2013 10:31

Istun täällä valtavassa kasassa roskiskamaa.

Kymmenen peililaattaa.
Toimivat karttapallo (eli Venäjä löytyy, samoin valo)
Kasa lastentarha-tehtäväkirjoja, näin opit lukemaan jos olet pikkumuksu
Aurinkotuolien päällysiä, näistä teen lattiatyynyjä (mulla on visio. enkä suostu sen toteuttamiseksi ostamaan yhtään tyynyä. mutta näyttää siltä, että ei tartte, niin paljon erinomaisessa kunnossa olevia koriste-yms.tyynyjä löytyy)
Pari laukkua, jotain kenkiä, tätä peruskauraa (vaatevaihdon suhteen kävi hyvin, kaikki rumat verhot meni ja olin löytänyt just tarpeeksi kasseja, niin että kaikki vaatteet mahtu niihin - ja kassit siis jäi sinne)
FC München-fanikamaa ja samoin Saksa-. Ei kukaan haluaisi autonsa sivupeileihin sellaisia saksanlippusuojuksia? Löytyy myös Argentina-seinälippu
Litran purkillinen palloja. Pomppiksia, jongloorauspallot, marmorikuulia, kaikenlaista
Pehmoleluja, pikkuisia, ainakin viisi
Vanerilevyjä, otin kun koitetaan tehdä erinäisiä huonekaluja ite (tosi pieniä huonekaluja nyt aluksi, ei siis sänky minikoossa vaan pieni kirjahylly jne.)
Vesivärit. Melkein käyttämättömät. Hyvin laadukkaat. Sellaisessa rasiassa, että kun olet käyttänyt yhden värin loppuun, niin klik, värinappikotelo irti, ja klik, uusi tilalle. Oli myös kymmenisen sivellintä
Jalkapallokortteja ja -tarroja.
Pyssy
Kaikenlaista pikkusälää, pinnejä, nauloja, aarrearkku, erikoisia kiviä (joo, kaatopaikat ei täyty tarpeeksi nopeaan, heitetään pari kiveä sekaan) jne.
Sellainen verkkosysyteemi, joka laitetaan roikkumaan katosta, ja sitten siinä on sellaisia erillisiä kolojuttuja, joissa voi säilöä vaikka pehmoleluja. Näitä on löytynyt vasta kaksi - aion tehdä seinämän kun löydän kymmenennen.

No siinäpä olikin jo tarpeeksi. Ai löysin myös isoja putkilöjuttuja, joista askartelen aurinkovarjotelineen.

Vielä ilmainen vinkki. Kun sukkahousujen vyötärö alkaa olla hyvin venynyt, eikä ne meinaa pysyä päällä, voi ne saada taas sopivan tiukoiksi laittamalla verhonkannatinnipsulla sitä sukkisten yläreunaa yhteen. Että se siis pienenee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.