IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Huh. On siis ok riistää ihmistä, mikäli ilman riistämistä hän olisi muka vielä huonommassa jamassa? Ja tosiaan ei voi kuin joko riistää tai jättää oman onnen nojaan? Mikäli ehdottaa jotain muuta, tai kyseenalaistaa tällaisen ajattelun, on kommari. Tajunnette, että näitä samoja argumentteja on käytetty mm. vastustamaan orjien vapauttamista. Nyt ne meidän orjat vaan ei enää ole takapihalla, ne on toisella puolella palloa.

Maailmassa heitetään niin paljon syömäkelpoista ruokaa roskiin, että sillä ruokkisi kyllä koko populaation - joten en ymmärrä, miksi tällainen varastaminen on sitten ok, tai sitä innolla puolustellaan. Se banaani, jonka heität roskiin, on pois niiltä afrikkalaisilta lapsilta. Ei, sitä ei voi lähettää takaisin - sitä ei vaan olisi koskaan pitänyt viedä sieltä pois. Mutta tuo ei sitten muka ole varastamista. Ei, se on yleisesti hyväksyttyä, ja kaikkihan niin tekee.

Varastaminen on niin pahaa ja moraalitonta koska se suoraan uhkaa sinua. Sinä pelkäät, että jos sunkin kamoja vietäisiin. Ne likaiset tennissukat jotka on seisoskelleet kuistilla nyt kohta pari kuukautta ovat jotain, mitä puoliustaisit asein jos joku meinaisi viedä. Koska kyseessä on turvallisuuden tunteen saavuttaminen. Tämä on rikos, tämän poliisi kostaa puolestani ja minulla on hyvä olo. Tämä ei ole rikos, vaikka on todella paha teko, mutta se on vaan hyvää bisnestä, joten antaa jatkua. Eihän kukaan läheiseni ole vaarassa.

En kyllä usko, että mitkään survivalismitaidot pelastaa, jos näkemykset on muita ihmisiä vihaavia. Rauha on pelkkä illuusio, jos se on saavutettu väkivallan keinoin.

Pahoittelen, että itsekkin käyn taistoon tämän ajatuksen puolesta, vaikka esimerkki on ainoa tie.

PS: Me olemme tulevaisuudessa Marie Antoinetteja, meidän palatsimme portaille marssivat maailman köyhät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.