IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Mitä nousikaan roskiksesta tässä yönä eräänä? No tietty nukenkärrit.

Puoliso sanoi, ettei mun kannata ostaa muoviklipsejä, dyykkaan vaan repun ja irrotan siitä. Mitä löytyi: reppu, jossa ei ollut enää olkahihnoja, eli enää klipsejäkään. No, kyllä ne klipsutkin löytyy...

Saksassa ei ole kestovaippalainaamoja, pitäisi kai perustaa. Ellei esteenä ole joku typerä säädös...

Kävin taas kirpparilla. Tällä kertaa ostin keittiöön sellasen jutun mihin saa juttuja roikkumaan you know, stange. Sitten neljä GN-vuokaa, mahtunevat kaikki yhtä aikaa uuniin, nyt voin tehdä järkyttävät määrät ruokaa kerralla. Jee.

Perusteilla on myös tälle talokompleksille facebook-ryhmä, jossa voisi jakaa ideoita paikan parantamiseksi. Esim. se hylly roskakatokseen, että muutkin vois nauttia niistä poisheitetyistä kamoista, pääsisivät kiertoon eivätkä päätyisi minun riesakseni.

Kerroinko jo alivuokralaisesta? Meillä on sikana tilaa, joten laitettiin nettiin ilmotus "muuta meille, saat katon pääsi päälle ruokaostoksia ja kevyitä kotitöitä vastaan". Tyypille riittää patja työhuoneen nurkassa ja pöytä tietokoneelle, ostaa meidän ruuat (n. 50e/kk) ja imuroi ja tiskaa. Joskus vie nappulaa ulos. Ihan sikahyvä diili. Suosittelen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.