IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Tieteen tekemisen pelleilyLauantai 16.07.2016 13:07

Lueskelin wikipediasta tohtoriksi haluavan väittelytilaisuudesta.

Siellä lukee mm "Väitöspäivän iltana väittelijä tarjoaa vastaväittäjän kunniaksi illallisen, tohtorinkaronkan. Karonkkaan tulee kutsua ainakin vastaväittäjä(t) ja kustos sekä ne yleisön edustajat, jotka tekivät kysymyksen väitöstilaisuudessa. Etiketin mukaan jälkimmäisten tulee kuitenkin kohteliaasti kieltäytyä kutsusta."
Alan mennä väitöstilaisuuksiin, esittää asiattomia kysymyksiä ja kun kutsutaan karonkkaan, innokkaasti saavun paikalle syömään.

Ihme pelleilyä. Pitää kutsua, että toinen saa kieltäytyä??? Pöljää.

Tottakai väitöskirjaa tulee julkisesti puolustaa (vaikka teatteriahan tuo on, mutta teoriassa siis tarjotaan tilaisuus osoittaa huuhaa huuhaaksi). Mutta että "naisväittelin ei tule käyttää koruja tai hattua". Mä pukeudun ihan miten itse haluan. Laitan vaikka kanarialintupuvun. Ai mutta sittenhän mä en ole "sovelias akateemiseen maailmaan". En mä mihinkään patsastelumaailmaan halua, mä haluan tehdä laadukasta tiedettä. Mä voin esittää sitä myös suullisesti, mutta mä en laita hametta koska mulla on vulva ja sen vuoksi mut katsotaan naiseksi.

Ei sillä, että musta ihan heti olis tohtoria tulossa.. Mutta karonkkaa en järjestä, jos joku mankuu, kysyn, haluaako ne oman osuutensa bileiden arvosta vaikkapa lahjakorttina johonkin ravintolaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.