IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Toive.Perjantai 30.01.2009 03:10

"if i could make a wish, i think i´d wish for all people to feel equally
responsible for this world and the humans in it,then we could together start
making the world a better place for everyone."

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 16:37

Tein lettuja. Taikina ei paistunut ihan tasaisesti, niin mietin sitten mikä on vikana, ja ajattelin että jos laittaisi lisää munia taikinaan. Mutta sitten tuli mieleen, että voi siihen auttaa kyllä jauhojenkin lisääminen. Ja toisaalta syy voi olla sekin että maitoa on liian vähän. Niin että avuksi taitaisi parhaiten olla se, että laittaisi kaikkea vähän lisää.

Pohdin siinä sitten sen jälkeen erinäisiä loppusijoituspaikkoja typerille ideoille, ettei niitä kenenkään tarvitsisi enää useampia minun päähäni lähettää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 16:07

Jos minulla joskus on muksuja, niin minä teen ketsupilla sydämen makaronilaatikon päälle.

[Ei aihetta]Tiistai 27.01.2009 16:43

Scandicin mainos repäisee: kuvassa lihaksellisesti rikas mies, jonka ilkapäätä koristaa tatuointi: "Kim". Jos en ihan hakoteillä ole, kysessä on miehille annettava nimi (ulkomailla voi olla toisin). Tekstinä: "yllätä rakkaasi ystävänpäivänä". Summa summarum: kyseessä mitä ilmeisimmin homoseksuaalisuhde. Tasa-arvoa, kiitos scandic (-> hotellia varaamaan) (no ei, kun en oo suomessa, mutta tämä muistetaan kyllä).

Ainiin, mainos bongattavissa mm. www.luukku.com -sivun ylälaitabannerista, siinä sii vaihtelevat mainokset joten klikkailkaa sitä "päivitä" -nappulaa.

Toive.Tiistai 27.01.2009 15:14

"If I had awish for free,I would wish to have
friends all over the world."

Kuukautiskuppi.Tiistai 27.01.2009 01:59

Tarjolla: helppo, ekologinen, halpa ja mukava kuukautissuoja. Kelle kelpaa? Minulle ainakin, ja suosittelen kyllä koko maailmalle. Täältä niitä muuten saa lähikaupasta, että montakos laitetaan tulemaan? (Vaikka suomessahan nuita saa apteekista, lähikauppa sekin tuntuu olevan..)

Nerokas keksintö, alkuvaikeudet aikamoisia, mutta muistattekos arvon neidot miten yläasteella kuljettiin kädet takamuksen edessä "jos se sittenkin onkin päässyt vuotamaan ohi" (tässä tieto siis myös teille, poikaset jotka olette ihmetelleet).
Niin että uskallusta, jos pelottaa kertasijoitus niin minä lupaan tässä, että maksan kupin joka ikiselle joka sitä ennakkoluulottomasti suostuu kokeilemaan. (Mutta sen verran kuitenkin, että maksatte sen mulle erissä takaisin, tyyliin laskette paljonko kuussa kuluu nykyisiin sidetarpeisiin ja sillä summalla sitten vähennätte "velkaanne" minullepäin. Ainiin, maksun oltua kokonaan suoritettu, kuppia voi käyttää vielä ainakin vuosia, joten seuraavissa kuukausissa voittekin laittaa sen säästyneen rahan johonkin muuhun, vaikka suklaaseen. Vink, vink.)

Kaikki saa kysyä aiheesta, minä olen halukas vastaamaan. Ja jos nyt ette ota vinkistä itseenne, niin en kyllä kuuntele yhtään poikkipuolista sanaa nykyisistä menetelmistänne; pimeyteenne on valoa näytetty. Seuratkaa.

"Vihdoinkin on mahdollista saavuttaa se vapaus, jota kertakäyttöisten suojien valmistajat vain lupailevat."

(täältä lähtee: http://www.kuukuppikunta.net/ )

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.01.2009 04:23

Vaahtokarkkeja mulle?

[Ei aihetta]Lauantai 24.01.2009 22:13

LSD-paperinpaloja.Torstai 22.01.2009 17:43

Hyvänen aika. Tuosta postin lumihiutalemerkistä saa nuolemalla tuon leiman pois, eli sen voi käyttää tuhannesti kun varovasti tekee. Noita ostan kyllä ainakin miljoona ja lähettelen niitä sitten muiden Abbie Hoffmanieni kanssa.

Ja sitten muihin aiheisiin.Maanantai 19.01.2009 21:24

Kuten hostsisko sanoi, se että sanoo hyvä kun toinen lähtee pois pitkäksi aikaa, on asia jota on syytä hävetä.