IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 22:10

"Rintani ovat vain miestäni varten, eikä muiden niitä tarvitse ihailla, vaikka ihanat ovatkin."
Tähän törmään yhä uudestaan ja uudestaan. Osaako joku selittää?

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 20:53

Kävin ton nelivuotiaan kanssa hautausmaalla. Selittelin siinä, että mitä hautausmaa tarkoittaa, ja että *osoittaa esimerkkihautaa* tuohon on joku kuollut henkilö haudattuna.
Ja mitä hostittava kysyy? "Miksei me kaiveta sitä esiin?"

Joku on tainnut vietää liikaa aikaa seurassani, ja koska se on alaikäinen, taitaa olla aina minun häipyä pikkuhiljaa kuvioista :D

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 19:23

Nipsu antaa kissalle palan kakkua

Miten tuo jotenkin vaikuttaa irstaalta...

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 18:33

Meillä asuu takapihalla rotta. Se on suloinen.

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 17:06

"Nauran jutuillesi miettimättä."

Huom rakkaat kirjekerholaiseniTiistai 30.06.2009 15:24

Oho, olin unohtaa...:

TÄNÄÄN ON VIIMEINEN PÄIVÄ LÄHETTÄÄ MULLE POSTIA ENGLANNIN OSOITTESEEN.

Näin varmistetaan se, että kaikki posti ehtii tänne ennen poistumistani (plus mulla saataa (no muka) olla jotain muutakin tekemistä tässä viime hetkillä). Siis, tänään laatikkoon, tai sitten ei ollenkaan. Vielä kerran: öö, osoite poistettu pyynnöstä

Ja jos ei saamattomuuttaan saa aikaiseksi (tms.) äkkiseltään, laita sitten suomen osoitteeseen (siis Nastolan)... mitä en jaa niin avoimesti, eli se pitää kysyä. Paitsi että annan kaikille ketkä kysyy... no en kuitenkaan laita sitä tähän julkisesti esiin.

Kiitos kaikille tänne postia laittaneille. Jokainen kirje ja kortti on merkinnyt. Toivottavasti kirjoittelemme vastakin.

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 13:55

Oonko mä nyt tehnyt tai sanonut jotain tai jättänyt tekemättä tai sanomatta jotain vai mikä vika jutussa on?

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 00:27

"Olen ihminen - mutta mikä se on?"
Vanhempani eivät koskaan ole kertoneet minulle mitään fyysisestä aikuisuudesta.
Äitini kielsi käyttämästä tampooneja, ja jättämästä käytettyjä kondomeja pikkuisimpien sisarusten ulottuville. Siinä kaikki.

Eipä sillä, koulusta irronnut tieto on ollut suunnilleen tarpeeksi. En ole koskaan ollut epävarma kehoni muutosten suhteen (jaadajaada, olen ollut epävarma rintojeni koosta ja kuukautisten läpivalumisesta, mutta ne ovat sosiaalisia ongelmia... aijoo, ja silloin kun rinnat alkoivat kasvaa, tunsin molemmissa kummallisen kovan kolikon kokoisen kyhmyn, ja teorioin että ne on normaalia, mutta olin vähän ihmeissäni). Jos kuitenkin olisi tullut jotain ongelmia, tuskin olisin vanhemmiltani kysynyt. Näistä ei puhuta, ja se on ihan ok - tuntuu oikealta, koska siihen on tottunut.

Seksistä olen oppinut pornosta, poikaystäviltä ja kirjoista. Ei ehkä kaikkein kunnollisimpia lähteitä... mutta osaan olla lähdekriittinen, huojennuksekseni. Jonkinalinen puolueeton pätevä lähde olisi kuitenkin tullut käytetyksi, jos sellainen olisi ollut. Olin (olen) asian suhteen aika epävarma, ja on vähän kummallista että on asia josta ei voi keltään kysyä. En syytä siitä ketään, en vaadi sellaista keltään... mutta minusta olisi hyvä lisätä seksiopetusta peruskouluihin. Semmoista, missä kerrotaan edes perusasioita.

Hostsiskolla oli lisääntymisteoriaa ja murrosikäkertomus koulussa. Ja niin se noin vain jutteli asiasta kotimatkalla. Sen vanhemmat olivat selittäneet asioita jo aiemmin ja.. en tiedä, jotenkin iski niin kovaa kasvoille se miten asia, murrosikä, fyysinen aikuisuus, seksi, on jotenkin niin hirvittävän vaiettu (minun elämässäni?).

Kuka häviää ja mitä, jos näistäkin asioista puhutaan suoraan, tottakai ihmiset kehitysasteen mukaisesti? Minulla olisi vielä aika monta kysymystä...