IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

TV-ohjelmien virheet ärsyttävätLauantai 30.01.2010 23:16

1. Muumeissa pikkumyy joutuu härän jahtausreitille koska se on pukeutunut punaiseen - härät ovat värisokeita.
2. Hannah Montanassa tv-kokki juoksee ruudusta ulos poltettuaan kätensä, ja huutaa avuokseen jäätä - jää itseasiassa pahentaa polttamaa, ja vesi on oikea lääke.
3. Parasta aikaa tarjoilee liian suolaisia lettuja, sillä sokeri on ollut "väärää" - lettuihin ei joko tule lainkaan sokeria, tai sitten sitä tulee ehkä tuplat suolan tarkoitetusta määrstä, syömisen kanssa ei siis vieläkään ole ongelmaa.

Miksei abortti olisi ehkäisykeino?Perjantai 29.01.2010 21:41

.

Tähän törmäilen ajoittain:Torstai 28.01.2010 19:22

"wohohoooou! Haloo... :D Täähän menee ihan tyhmäks.. Mun on 0) pakko tähän väliin sanoa 1) että ||Jezz|| ymmärtää tästä visiin enemmän ku sä Sa[n]na.... En ymmärrä sun pointtia tähän hommaan... 2) Juttelin tästä asiasta J:n kanssa puhelimessa ja päädyttiin kummatkin samaan asiaan : Me ei ymmärretä sua... :'D 3) Ja sitä mitä sä haet näillä sun "kysymyksillä"... :D 4) Mut se että tarvii alkaa sun kanssa "väittälee" tästä asiasta on kyllä tyhmää... 5) Mun ja J:n ajatusmaailma hieman eroo sun ajatus maailmasta joka tietenkin hankaloittaa tätä keskustelua suuresti... 6) Joten jos nyt vaan yksinkertaisesti unohdettais tää kun eihän tästä tuu nyt yhtään mitään.. :D"

Tietysti tässä on nyt vain minun puoli asiasta, eikä ole kuitekaan minun kommenttejani.
Tekstin sisällä olevien numeroiden mukaan kommentoin:
0) Kommetti kielenkäyttöön (en ole itse töydellinen): pitiköhän joku asette ohimolla vai..?
1) Jos en tajua jotain, sehän suoraan tarkoittaa etten voikaan ymmärtää, tai ettei sitä kannata yrittää selittää? Mitä väliä on sillä, että joku ymmärtää asian paremmin? Mitä hyötyä on se sanoa?
2) ..."ja me taputeltiin toisiamme selkiin ja.. Niin. Koska mä ja mun frendi ollaan tätä mieltä, sä olet automaattisesti väärässä"?
3) Sillä eihän keskustelu tosiaan voi kysymyksistä rakentua, eikä sitä voi niillä rakentaa. Ja varsinkin: ketä nyt kesken kaiken kiinnostaisi toisen mielipide tai näkemys.
4) Mä en tiedä millon väittely olis tyhmää, koska olen siihen aina valmis, erityisesti kun on yhtä vahvat väittelijät - jos aiheesta ei tiedä mitään, on se vaikeaa ja tulee tarrattua asiaan kuulumattomuuksiin, kun taas toinen ei tiedä siitä mitään, se alkaa inttää vastaan tai juttu ei nyt vaan ole väittely. Ja hei, entäs jos se ei olisi väittely, vaan keskustelu?
5) :D Njoo, jos on tottunut juttelemaan vaan innokkaiden nyökkäilijöiden kesken, varmaan on vaikeaa jutella sellaisen henkilön kanssa, joka ei olekkaan ihan samaa mieltä. Ei se ole keskustelua, kun ollaan samaa mieltä asiasta ja nyökitään.
6) Ah, luovutushenki - unohdetaan koko juttu eikä ainakaan selvitetä sitä. Jos jokin minua pänniin, niin nuo innokaat rauhanrakentajat ("rauhanrakentajat") jotka tulee sanomaan että "ei viitsitä tapella, jutellaan jostain muusta". Kiistat pitäisi minusta ratkaista, ei lakaista maton alle.

Saanko nyt tuntea ylemmyyttä siitä, että noi ei tajua mua, koska oon niin paljon fiksumpi?

Ja jos kommentin kirjoittaja eksyy tätä lueskelemaan, kertoa toki saa oman puolensa. Mutta pliis, älä soita bestalle ja hauku mua lyttyyn, se on so last season.

Vai olenko mä tosiaan niin surkea väittelijä, mistään mitään tietämätön ääliö, joka vaan sopottaa jotain roskaa muiden puistellessa päivään. Onnistun vain silloin kun kyseessä on asia josta toinen ei tiedä mitään, tai kun vaan puhun sen toisen pyörryksiin? Myönnän tahtovani viimeisen sanan yleensä hinnasta viis, ja selitän todella paljon, ja lähden poikkeamaan asiasta kuin asiasta heti tilaisuuden tullen (alkuperäistä kuitenkaan unohtamatta). Kuitenkin pysyn asiallisuudessa, enkä käy toisen henkilöä sorkkimaan, enkä muutenkaan mielestäni käytä kovin epäreilija keinoja. Miksi silti usein joudun puolustamaan kantaani useampaakin puhelijaa vastaan, jotka lopulta yksimielisesti päättävät, että en edes ansaitse sananvapautta, koska kaikki mitä sanon on idioottista.

Onko vika minussa vai keskustelukumppaneissani? Molemmissa? Jossain ihan muussa?

PsTorstai 28.01.2010 10:24

Rakastan deutschebahn:ia.

Nice and smoothTorstai 28.01.2010 10:22

Jep, tällä kertaa tuntuu ettei tarvitse edes kovin väkivalloin runnoa, niin sunniteltu matka menee kuten suunniteltiin. Hintaakin toistaiseksi lähinnä parisataa euroa, olen ihan tyytyväinen (nim. merk. epätietoinen tosin tarkistaa vielä että paljonkon se olisikaan ollut interrail-lipulla...). Nyt on vielä tilaisuus ilmoittautua mukaan, Münchenistä joutuu omin neuvoin palaamaan, mutta sinnepäin pääsee hyvässä seurassa (oma arvio) katselemaan junavaunun ikkunasta baltialaista lunta. Missään tosin tuskin kauempaa pysähdyn...
eli siis kyseessä on jokin myrkkyjuttu, jolla näppärästi päästään eroon suuresta määrästä turhaa kansaa. Niin ketähän siellä kuolee? No toki ihan ketätahansa, mutta myös niitä, jotka vastaavan ilmoituksen vastaanottaessaan pyörittelevät silmiään ja naureskelevat pilkallisesti. Niin minusta se on niille "ihan oikein".

Mutten silti toivo että influessarokotus olisi varsinaisesti vaaraksi. Mutta silti väitän että se on huijausta. Enkä halua kenenkään sitä ottavan.

Nyt se on officiaalia..Lauantai 23.01.2010 22:59

Painun saksaan ensikuun alussa. Morjens. Ja silleen. Oottakaa, laitan osotteen... no aikanaan. Tervetuloa oktoperfestiin ja muutenkin Myynikkiin. Ensi jouluun asti...jos kestän. Tulee ikävä kaikkia valloittamattomia valloituksia kuitenkin ja... no, jos olisi tällä kertaa siellä sosiaalisempi. Palatessani puhun tietysti sujuvaa saksaa ;P ainakin kaikki teidät pöydän alle.
Kiitos YUPn olemassaolosta ja kaikesta siitä mitä siihen minun elämässäni siihen liittyy.

http://www.youtube.com/watch?v=ha9rh_xS5Yc&feature=related

Jarkko Martikaisen äänikin kelpaapi.

Teen täyskäriä ja pottumuusia. Kumpaankos tämä sininen väri olikaan ajateltu...?
En tykkää tuosta juustokakkukismetistä. Liian kuivaa minusta. En osta uudestaan, tavallista kyllä.