IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Miksi kaikki häärunot on niin pliisujaKeskiviikko 27.06.2012 01:43

Hirveetä lässynlässynläätä.

Kaveri menee naimisiin, ja haluan löytää runon heille. Mutta ne kaikki on niin typeriä. Ikuinen rakkaus my ass, bla bla bla on kaikki mitä aivot suostuu lukemaan kun yritän tavata netin keskusteluja aiheesta.

Missä olet Kalevi Korppini, sinä runoilija!

Samo hiljaa.

Kun katselen tätä yhteiskuntaaMaanantai 25.06.2012 16:45

miten on mahdollista, että suurin osa ihmisistä on niin daijuja? Ja miten mä en ole? Mikä on se merkityksellinen ero meissä?

Älkää luulko, että olisin oikesti jotenkin parempi tai erilainen.
Mäkin ostan suklaata "koska olen sen arvoinen". Vaikka tiedän, että se on mun vartalolle pahasta, tukee muiden ihmisten riistoa ja muovikääreessä vielä käyttää nk. uusiutumattomia luonnonvaroja.
Mulla on kaapillinen vaatteita, ja hankin koko ajan lisään, ekä voi päästää mitään pois. No kun ostin kirpparilta. Ostin, eli annoin kapitaa jollekin, joka sitten käyttää sen ostamalla lisää niitä lapsityövoimarättejä.
Rakastan uhrin asemaan heittäytymistä. Mikään ei oo mun syytä ja kaikki vihaa mua. Paljon helpommin saisin ratkastua elämäni ongelmat kuin "syyllisen" lankulle. Mut pitää valittaa ja nillittää.

Mutta mä edes tiedostan noi, ja yritän päästä tällaisista käytösmalleista eroon. Suurin osa, siltä näyttää, pitää niitä jotenkin normaaleina ja oikeina.

Mutten sentään ajele sääriäni. Koska se sattuu. Jos en kelpaa jollekin henkilölle karvoineni, niin hänen menetys, ja kyseessä mitä todennäköisemmin todella köyhä ihminen, mitä ajatusmaailmaan tulee. Ajelua vartenkin muuten tarvitaan muovin tuottamista ja pari lasta louhimaan metalleja kaivokseen. Että mä olen hyvä ihminen.

Aion ostaa tänään kaksikymmentä suklaalevyä. Ja monta tölkkiä olutta. Siitäs saat.

Finnland is waitiiing...Torstai 21.06.2012 12:29

Yeeeee...

Tulkaa käymään Nastolassa, silloin kun olen siellä.

Apua. Miten auttaa väsynyttä kimalaista?Maanantai 04.06.2012 22:38

Se pörräsi tossa ikkunassa, ja vangitsin sen lasiin. Laitoin lasin porvekkeen pöydälle, meinasin, että kyllä se sieltä pois lentää. No eipäs lentänyt, vaan käytti kaikki voimansa lasin reunaa vasten törmäilyyn. Nyt kun menin katsomaan, niin oli ihan voimattomana siellä lasin pohjalla. Kaadoin tietty heti lasin, mutta ei sitä kiinnostanut lentää ulos. Tuolla se makaa pöydällä, laitoin sille potan tuulensuojaksi. Mutta saako se levättyä? Pääseekö enää lentoon? Mitä voisin tehdä?

En halua viedä sitä jonnekin nurmikolle, kun siellä kuitenkin jokin käärme tai kissa iskee kimppuun ja syö. Vai olisiko siitä kivempi, jos niin nyt kuitenkin käy, kuolla tutussa ympäristössä?

Ja haista sitä, joka meinaat tulla mussuttamaan jotain kimalaisten pienistä aivoista ja tiedottomuudesta ja päältäkäveltävyydestä, ihan ite vaan.

Edit: Hunajaa tarjottu, syö, vaikka näyttikin hetkellisesti jo kuolleelta. Minulla ei kuitenkaan ollut tarvittavia välineitä tämän toteamiseksi (onko kimalaisella sydän?) joten annoin varmuuden vuoksi pari pisaraa apetta. Ehkä se vielä lentää...

Edit2: Nyt se jo pasteerailee ympäriinsä, etsii parasta kohtaa mistä hyökätä hunajan kimppuun. Aiemmin vaan säälittävästi raahatui hunajan luo lipomaan (ainakin tuo hunanjankeräystikku näyttää kieleltä). Kohta se takuulla leeentääää.

Edit3: Jihuu, kimalainen on lähtenyt kohti uusia seikkailuja. Hunajan ympärillä käy nyt kuhina, kaikki lähialueen ötökät ovat saapuneet sitä maistelemaan. (Ei, edit4 ei tule olemaan "jaa, ei se ollutkaan minnekkään lentänyt, vaan pudonnut vaan pöydältä. Ja nyt kun menin parvekkeelle, tallasin vahingossa päälle. Nyt sitä ei kyllä pelasta mikään.)
Mitä tehdä vanhoille meikeille? Piirränkö seinään installaation käyttäen ripsivärejä? Lahjoitanko köyhille pissiksille? Poltanko pois yhteiskuntaa myrkyttämästä? Laitanko jonnekin talteen "jos niille vielä olisi käyttöä"?

Moiset kemikaaliputkilot saisivat jäädä taka-alalle. Tuskin minulle ominaisesta kahdesti kuuakudessa toistuvasta käytöstä on varsinaisesti haittaa, mutta silti käyttäisin mieluummin jotain luonnollisempaa. Kuten vaikka hiiltä.

Eilen vein kaksi munaa mukanani suihkuun, ja ne valuttivat sisältönsä hiuksiini. Kiellän olevani lapsellinen. Toimi yllättävän hyvin. Hiukseni ovat niin likaiset, että niitä ei yhdellä pesulla saa puhtaaksi käytti mitä hyvänsä, mutta yllättävän hyvin muna vei likaisuutta pois. Jälkikäteen sain harjailla marenkia pois latvoista, mutta ainakaan toistaiseksi täällä ei tuoksu pilaanttunut muna. Toistain kokeen, kun seuraavan kolmen viikon aikana uudestaan vaivaudun suihkuun (pitää pestä Saksa pois Suomea varten).

Vakaa aikomukseni on ajella hiukset sivulta pois Suomessa. Ja hankkia uudet silmälasit.

Mitkähän mekot otan mukaan, hmm hmm. Tiedossa ainakin kolmen juhlat, joten yksi juhlava pitää ottaa.

Jääkaappi pitäisi syödä tyhjäksi, että sen saa sitten pois päältä. Pyykit olis kiva saada pyykättyä pois. Ja kaikin puolin kämppä siivottua.

Voisikohan noilla myrkkymeikeillä kirjoitella kankaaseen niin, että se kestäisi pesu?
-> kokeilemaan

Nukkuva ihminen on sitten kaunisMaanantai 04.06.2012 01:53

jopa minä näytän nukkuessani ihanalta ja viattomalta.

Pitääkö aloittaa lähtölaskenta?Tiistai 29.05.2012 19:50

Tänään näytölleni levähti gallerian eteen mainos. Alareunan nappia klikkaamalla pääsi pois siitä. Jos tällainen mainonta jatkuu, aion jättää gallerian. Tämä harmittaa minua suuresti, sillä kaikista bugeistaan huolimatta viihdyn täällä. Kyttäämällä saan aina tiedon mielenkiintoisista uutisista ja puheenaiheista, näen upeita kuvia ja luen hienoja lauseita. En kuitenkaan aio sietään ruudun peittäviä mainoksia.

Hyväksyn jopa ne superärsyttävät etusivun mainokset, jotka aukeavat isoiksi kun vien hiiren päälle. Mutta jos minun on aktiivisesti tehtävä jotain (eli klikattava) päästäkseni mainoksesta, niin hellurei galleria, pidä mainosrahasi.

Jotta tämä ei nyt ihan menisi mainostamisen demonisoinniksi.

www.kuukuppikunta.net
Koe se varmuus ja mukavuus, josta kertakäyttökuukautissuojafirmat vain puhuvat.

Muista lukea aiempikinTiistai 29.05.2012 11:53

Vielä siitä lastensuojelusta.

Jos minä treenaan lastani kestämään kipua, nälkää ja kylmää (taitoja, joita tarvitaan erityistilanteissa) pahoinpitelen häntä ja menetän hänet.

Jos minä annan hänen ajella säärensä, meikata, lävistää itseään, juoda alkoholia alle 22 vuotiaana ja nähdä minun tauotta riitelevän puolisoni kanssa, se on normaalia elämää ja turhanakin hyväksyttyä.

Että mä inhoan kapeakatseisuutta, myös itsessäni.

Ps. Australialaisille maailmankartat voisi piirtää "väärinpäin", eli Aussi olisi kartan yläpuoliskolla. Päätös, että Suomi on pallon päällä, ei perustu mihinkään muuhun, kuin mielipiteeseen. Tämä ei toki tee siitä käyttökelvotonta, mutta avaruudessa emme voi päätellä, miten asia todellisuudessa on. Älkää siis hairahtako luulemaan, että olisitte maailman napoja, ja että aurinko kiertää teitä.

Sääli on heikkojen hyveTiistai 29.05.2012 11:49

On aina ongelma, kun rakastat jotakuta. Rakkaus tekee sinusta heikon, ja vaikuttaa tekoihisi. Lisäksi se antaa oivan aseen heille, jotka yrittävät sinut peitota.

Ovatko äitiin viittaavat loukkaukset tästä syystä niin suosittuja? Siinä loukataan häntä, jota jokainen rakastaa, näin saaden aikaan erilaisia reaktioita, ja heikentäen henkilön puolustusta.

On erittäin helppo saada kenet tahansa tekemään mitä tahansa uhkaamalla hänen perhettään- Tämä on toki loogista, onhan lisääntyminen meille hyvinhyvin tärkeää. Mitä tärkeämpi sinä olet, sitä heikommille jäille astut rakastuessasi. Eikä tarvitse nyt ajatella yksilön kohdalla, vaan esimerkiksi sotaan lähteminen vaaditaan usein vetoamalla perheesi turvallisuuteen.

Minunkin on nykyään oltava kunnolla, koska muuten voi uhata lapsen menettäminen yhteiskunnan toimesta. Vaikka mikään, mitä teen, ei millään tavoin uhkaisi lastani, nykyajan normeihin sopeutumattomuus nähdään vaarana. Lapsella on oltava tuhat lelua, tai en anna hänelle ihmiarvoa.

Rakkaus itsessään huonontaa sinun tilannettasi myös silloin, kun kukaan ei sitä sinua vastaan käytä. Et lähde tuhoamaan joukkoa, jossa on sata sinun mielestäsi tuhottavaa ihmistä, jos siellä on yksikin, jota rakastat. Naurettavaa heikkoutta, jonka vuoksi ne, joilla on valta, ovat aina voitolla.

Heikot voivat lohduttautua sillä, että rakastavat. Vahvoilla, rikkailla tällä hetkellä, ei ole varaa rakastaa.

En aio lopettaa tätä tekstiä millään "rakkaus tekee vahvaksi, ja eikö olekin todellista rikkautta kyky rakastaa" roskalla.

On taas Omegle-aika vuodestaTorstai 24.05.2012 14:02

Tein mielenkiintoisen ajatushavainnon.

Ei tule kysyä "mikä on sinun uskontosi?" vaan "minkä uskonnon sinä olet?".

Et sinä omista uskontoa, uskonto omistaa sinut.

Hakkaa sitä sydän-nappia Nowo