IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Hei, te säälittävät luuseritKeskiviikko 31.10.2012 18:34

Teistä ei pidetty koulussa, koska teillä ei ollut muodin mukaisia vaatteita, uusinta tekniikka ja muuta materiaherkkua. Nyt ostatte lapsellenne kamaa "jotta hän ei vaan joutuisi kokemaan samaa, eli epäsuosiota".

Tuleeko koskaan mieleen, että ihmisistä voisi pitää heidän itsensä takia? Että te nyt vaan olitte persoonina niin surkeita, että ketään ei kiinnostanut hengata teidän kanssa? Että ehkä tavaalla olisitten tosiaan päässeet piireihin, mutta silti olisitte epäkiinnostavia alasti?

Säälittää melkein enemmän kuin ne, joka oikeasti oli suosittuja tavaran takia.

En ollut suosittu, enkä yksinäinen luuseri, ihmettelenpä vain, kun joku totesi telkkarissa lapselleen, että "ei sinun tarvitse näpistellä, minä osta sinulle kaiken mitä tarvitset ollaksesi suosittu". Ja sitten kelailin, että juu-u, varmaan joku vanhempi ihan oikeasti toimii näin. En tykkää, mutta jos se kaiken lisäksi johtuu vanhemman omista huonoista kokemuksista, en vaan käsitä.

Ostin tavaaa jota en tarvitse miellyttääkseni ihmisiä joista en edes välitä. Mä jätin sen kuitenkin sinne teini-ikään, ja jos mun lapsi ei ole suosittu, mä näytän sille, miten selvitä, tai ainakin ensimmäisenä alan jalostaa sielua, en ruumista.

Ja valheetkin on tyhmiä. Paljon helpommalla päästäis, jos ei valehdeltais. No joskus saa jättää sanomatta.

Ps. Kun jätät sydämen, tunnustat kuuluneesi luusereihin.

Olen aina ihaillut isäni kavereitaPerjantai 26.10.2012 12:13

on siistiä, että nyt mulla itselläsi on yhtä makeita tyyppejä lähipiirissä.
"Emme luota enää elintarviketeollisuuteen."

Huutonaurua.

Laita hattu päähän? Siis täh? Eikös pää laiteta hattuun?

Eipä mulla muutaPerjantai 19.10.2012 12:23

19.10.2012 00:58 <[Kristine]> Äänestäkää kirppistelijää voittoon! Kiitoksia äänestäsi ja tykkäyksestäsi! http://www.cosmopolitan.fi/galleria/10/ta********aja/488...
19.10.2012 00:36 <[Kristine]> Äänestäkää nukkisharrastelija voittoon ja lähemmäs kirjailijaunelmaansa! http://www.cosmopolitan.fi/galleria/10/ta********aja/488... Kiitoksia jo etukäteen!
19.10.2012 09:21 <Sa[n]na> @[Kristine]: Tämmönen äänien huoraaminen ilman mitään oikeita perusteluja on musta todella ällöttävää. Se, että sulla sattuu olemaan samat kiinnostukseen kohteet kuin mulla, ei sa mua arvottamaan sun tekstiä lukematta eikä äänestämään ilman, että tutustun aiheesen. Sen jälkeen sitten valitsen kandidaatin, joka mielestäni on sopivin.

Ihmiset on sopuleitaTorstai 18.10.2012 13:55

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fW8amMCVAJQ

Tää video yököttää mua suuresti.

26.09.2012 18:17 <^^^DRAKEN^^^> "74 käyttäjää seuraa sinua."
26.09.2012 18:18 <^^^DRAKEN^^^> Älkää minua seuratko vaan etsikää oma tienne! Jokaisella on polkunsa...

Miten me saadaan maailma täyteen omilla jaloillaan seisovia individuaaleja, joita ei voi johtaa harhaan vain siksi, että no kun nuo muutkin tekee näin?
Joukkohaudassa et ole yksin.

Sitten jotain mahtavaa.

http://www.designmadeingermany.de/2011/27618/

Rakennuspalikat on jänniäKeskiviikko 17.10.2012 15:49

Voisin viettää tunteja rakentelemalla.

Ai mutta niinhän minä teenkin.

Mulla on oikeen oma tuhoojakin, joka pitää huolen, etten jätä rakennelmia pölyttymään.

Nouseeko tässä jotain päähän?Keskiviikko 17.10.2012 12:47

Asettuakseen ehdolle presidentiksi tarvitaan se 20 000 nimeä. Eihän tuo ole ongelma eikä mikään. Ehkä seuraavissa tai sitä seuraavissa voisin kerätä ja asettua ehdolle.

Sitten löpisen vaalitenteissä vaikka mitä ja elän lopun elämää julkkiksena. Miksei teinit ole tajunneet tätä mahdollisuutta.

Sitten, kun minusta tulee presidentti, teen kultarannasta kodittomille väliaikaiskodin ja jaan soppaa virka-asunnon portailla. Lennän vaan kakkosluokassa.

Pitää kyllä palkata joku, joka shoppaa mulle presidentille sopivia vaatteita, ei nää mun kirppiskamat taida ihan kelvata.

Äänestäkää, suomen kansa.

(Jos taas olet valintaani vastaan, niin reippasti nyt kopioimaan blogitekstejäni, että voitte sitten myydä ne iltapäivälehdille valintaani estämään.)

I honestly believeTiistai 16.10.2012 02:50

Kaikille muille jaettiin teini-iässä jonkin kirja, josta selviää, miten ihmisten kanssa ollaan, miten toimitaan missäkin tilanteessa, mitä muilta sopii odottaa. Mä vaan jäin jotenkin ilman.

Tykkään olla outcasteri, joskaan en siihen erikseen pyri. Mutten osaa olla muuta kuin minä, ja sen täydellä rehellisyydellä.

Ai valehtelusta piti kertomani. Eli siis. Joko mä tän selitin? Lapsena sai suunnilleen saman rangaistuksen, jos valehteli jostain ja jäi kiinni kuin jos vaan jäi kiinni. Joten aina kannatti yrittää, koska joskus pääsi jäämättä kiinni. Siinä oppi hyväksi valehtelijaksi (ainoa ongelmani on huono muisti).

Mulla on semmonen tunne tai kuva maailmasta, että jollen mä pysty todistamaan/perustelemaan jotain, on aika turhaa sanoa se. Siksi mä usein valehtelen, vaikka voisin puhua tottakin, koska totuuden sanoessani mulla ei oikeastaan ole puolustusta. En tullu sun bileisiin koska mieluummin jäin kotiin kattomaan telkkaa. Mutta valheita, niitä mä osaan lasketella paremmin kuin rinnettä ikinä.

Auvoisa puolisoni ei toistaiseksi lue blogia, joten nyt pääsen sitten panettelemaan sitä oikeen kahmalo kaupalla. Mulla on sellainen tunne, että se ei oikeen kuuntele, kun mä huomautan (huom. en motkota, nag) jostain. Joten kun käämit kärtsää, kirjoitan nyt lapulle kaiken, mikä häiritsee. Ensinnäkin, sitä ei voi kiertää. Kun sen lukee, niin tulee hyvin selväksi, mitä vaadin, haluan ja edellytän. Toisekseen siihen voi palata tarvittaessa, jos vaikka unohtuu. Ja kolmannekseen eipä mene huutamiseksi, vaan kynän puristus jopa vähentää agressiota.

Noni. Siinä oli taas pari sanaa lemmestä. On mulla pidempi avioliitto kun kellään blogin lukijoista, eli voin jakaa parisuhdeneuvoja, nih.

Kuka mua muuten stalkkaa? Vaan kourallinen ihmisiä kommentoi, vaikka säkillinen seuraa. Show yourself!

Mitä tulee Pulikseen, niin onko kunnianloukkaus jos kerron kuulleeni luotettavasta lähteestä, että Spede tykkäs nuorempana mennä hakkaamaan hippejä sairaalakuntoon ja raiskasi pari naista. Uskon joo, mutta huom en väitä todeksi, galtsupoliisi pysyköön lestissään.

Semmosta lauantai-illan viihdettä. Hämähäkki on taas humalassa.