IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Kummin päin se vessapaperirulla tulee?Maanantai 27.05.2013 13:05

Kun vessapaperirulla laitetaan normaaliin seinällä olevaan telineeseen vessassa, kummalta puolelta paperin tulisi jatkua? Vapaana edestä vai seinää vasten takaa.

Ai että tietty vessapaperirulla laitetaan vessaan, miksi mainitsin sen erikseen? Koska aikojen sivu meillä on käytetty vessapaperirullia keittiössä. Tottakai suuremmassa osassa ovat rätit ja muut pöytäpyyhkeet, mutta siellä on aina myös vessapaperia. Sen koostumus on hajoavampi kuin talouspaperin, mutta talouspaperin ostaminen on aika haaskausta. Monen asian. Harkitse vielä.

Sitten tähän suureen kiistaan. Paperin suunnan tähden on käyty sotia, pilattu baari-iltoja ja tehty eroa. Olet katsonut vierestä suu ammollaan. (Mitä tuo ammollaan tarkoittaa? Mihin siinä viitataan? Kokonaisuudessaanhan se on apposen ammollaan, eikö kumpikaan sana aukea minulle.)

1. Mitä väliä? Ihan oikeasti. Ei mitään. Onko todella elämän ja kuoleman kysymys, miten se vessapaperi siellä on? Tuskin. Tällainen kiistely lienee merkki jostain muusta, esim. että henkilön ego liiskataan kaikessa muussa, joten johonkin on pakko takertua, vaikka sitten herkästi murtuvaan vessapaperiin. Onko millään väliä? Ei. Mutta jos jollain on väliä, niin ei taida olla tällä kuitenkaan.

2. Paperin kuuluu tulla ulos etupuolelta. Ei mitään "ja piste", vaan mä en ole keksinyt yhtään syytä, miksi seinän puolelta. Kertokaa, kertokaa. Syy sille, miksi edestä: siihen on helpompi tarttua. Eikö se ole aikalailla oleellisin juttu vessapaperinasettelussa. Mutta voin keskustella tästäkin, jos vaan muita näkemyksiä löytyy.

3. Jos tämä on kuoleman ja elämän kysymys vaikka parisuhteessa, niin hankkikaa nyt hyvänen aika kaksi telinetta toistensa päälle. Sitten voi toisessa on näin päin ja toisessa toisin päin. Noin, siinä, ratkaisin parisuhteenne suuren ongelman. Ja jos en, niin pistä nyt se puoliso vaihtoon, hänelle on tärkeämpää jumpittaa jostain vessapaperin suunnasta kuin elää harmonisessa suhteessa. Itekkin voisit kyllä vähän höllätä, mitä väliä sillä vessapaperin suunnalla olikaan.

4. Kestovessapaperi. Pieniä lappuja leikattu froteesta tai vaikka vanhasta lakanasta. Mukava iholle, säästää luontoa ja rahaakin aikaa myöten (no varsinkin jos tekee vanhasta roskiskuntoisesta lakanasta). Pieni kastelukannu (tai suomessa ihan vaan se käsisuihku) tukee tätä tapaa, meillä ei kyllä ole. Suosittelen. Onhan se ällöä ja kamalaa ja hyi vittu, mutta nopeasti tottuu ja sitten ei halua takaisin.

Äläkä nyt hyvänen aika heitä niitä "hajoavia" vessapaperihylsyjä sinne pönttöön! Äläkä osta, koska paska markkinointi jota ei tule tukea. Jätelaitos ei todellakaan halua putkiin kuin sitä itseään, ja no vessapaperia saa laittaa jos on pakko. Ei kondomeja, ei sukkahousuja, ei tekohampaita.

Huomatkaa kirosanojen käyttö ja niiden sijoittelu/merkitys,

Siellä on yks matto mutten saa sitä.Lauantai 25.05.2013 02:48

Hö. Koska nyt on liian aikaista, mut meen nukkumaan. Ok ehkä ens yönä.

Löytyi vaatteita koossa 122, ihan väärä koko. Sadevaatteet sentään oli ok kokoa, eli kolmessa vuodessa sopinevat päälle...

Peittoja on löytynyt pari, niistä voisi tehdä jotein hyödyllistä esim. jotain säkkituolin kaltaista.

Kenkiä kenkiä kenkiä.

HuhLauantai 25.05.2013 00:50

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013052317052940_uu.shtml

Vaikka mun vuorovaikutustaidot on tosi surkeat ja olen ollut todella kamalissa parisuhteissa ja vielä mikä oleellisempaa todella kamala parisuhteessa, niin ensinnäkin olen kyseenalaistanut sen (hei ei tää voi olla näin, ei parisuhteen pidä olla mikään kärsimysnäytelmä) ja siksi juuri toisekseen olen etsinyt tietoa, että mitä asialle voi tehdä.

Ja huom. en ole etsinyt tietoa siitä, miten tehokkaammin manipuloida toista ja voittaa valtataistelut, vaan mikä aiheuttaa ne ja miten ne voisi jättää välistä. (Erittäin tärkeä asenne myös mitä tulee lastenhoitoon).

Sekopää kun olen niin mustina hetkinä käyttäydyn tosi huonosti (kiitti mutsi, tosi kiva kun näytit mallia...) mutta kyllä mun parisuhde on harvinaisen hyvä verrattuna edellisiin ja verrattuna muiden parisuhteisiin. (Taas yksi syy, miksi mun on niin vaikeaa olla ihmisten kanssa. Meillä ei ole yhtään mitään puhuttavaa, koska mä olen ratkaissut kaikki ne ongelmat joista he haluaa valittaa mutta ei päästä ratkaisuun.)

Aloittakaa vaikka Minttu Hapulin selibaattipäiväkirjasta, jos ette rupea suoraan zeniksi.

Kierrätyksen hyödytPerjantai 24.05.2013 12:11

ovat hyvin vähäiset. Ajella nyt ympäriinsä isoilla autoilla hakemaan jotain patterinyssäköitä.

Paljon oleellisempaa on ostamisen vähentäminen.
Ruokablogin aika.

Tee munkkitaikina, esim:
1 dl kiehuvaa vettä ja 2dl jääkaappikylmää soijamaitoa. Odota jos ei ole kädenlämpöistä.
Lisää puoli pakettia tuorehiivaa, sekoita kunnolla.
1dl jotain rasvaa, öljyä, voita... sekaan, 2 munaa ja 1,5dl sokeria.
Jauhoja sen verran, että tulee löysä pullataikina.
Vaivaa kunnolla. Sitten lopeta lusmuilu ja vaivaa kunnolla.

Kuumenna wokissa öljyä (esim. rypsiöljy). Pyöritä pikkuinen pallo taikinaa. Jos rasva kuplii ympärillä ja pallo kohoaa hetken kuluttua rasvan pinnalle pitäisi rasvan olla kyllin kuumaa. Voit paistella niin monta testipalloa kuin haluat, maistamallahan se selviää. Huomaa, että öljy jäähtyy aina vähän kun sinne heittää jotain kylmempää, eli optimaalisen lämpötilan löydyttyä pitää silti seurata, että kypsyysaste pysyy toivotunlaisena.

Pyörittele taikinasta palleroita (noin 1,5cm läpimitta), paista. Laita kuivumaan ritilän päälle, laita uudet paistumaan ja pyörittele vanhat sokerissa.

Ps. Maailma hukkuu solmioihin. Taas löytyi kasa. Ja siellä odottaa vaikka mitä aarteita, kunpa olisi jo yö ja pääsisi saalistamaan.

Hei -nööritPerjantai 17.05.2013 16:16

Kun mekaaninen laite käytettäessä alkaa haista palavalta auttaako öljyn lisääminen?

Ei ole tuota konetta hetkeen käytetty, ja nyt yritän saada kuntoon. Toimii, mutta on tosi jäykkä ja tosiaan savu melkein nousee. No lampusta nousikin savu. Meni pois kun laitoin valon pois.

Ja sitten vielä toinen. Kun töpseli on seinässä ajoittain sulake menee (tai no ei täällä mitään sulakkeita, mutta vastaava). 220v, onko se nyt joku vanha ja sopimaton? Ts. missä vika voi olla, ja mitä sille voi tehdä.


Ihan perushuollon tuo kaipaa ja saa, mutta jos nyt joku sattuu tietämään missä se vika voi olla, niin saa kertoa. Puisessa laatikossa olevaa laitetta kun en halua saada syttymään...

Rakastan uutta ompelukonettaniKeskiviikko 15.05.2013 17:30

Suoraan 50-luvulta. Ei, ei tulevaisuudesta vaan menneisyydestä.

Pfaff 230.

Ja käyttöohjeen etusivullahan se lukee:
Ihr Wunschtraum ist in Erfüllung gegangen.
Eli noin lonkalta suomennettuna: Teidän toiveunenne on löytänyt täyttymyksensä.

Aivan hulvatonta.

Lupaavat myös, että asiakaspalvelu auttaa ilolla, jos on ongelmia. Toimiikohan yhä... tai siis Pfaff kyllä on olemassa, mutta liekö ne siellä enää tietää näin vanhasta koneesta. Olisi kyllä todella hienoa, jos palvelisivat yhä.

Tässä on sekä sähkömoottori että poljinkäyttömahdollisuus. Painaa tonneja (tai ainakin melkein paljon). Ei tää mitään ompele, tai siis suoraa ja siksakkia mutta ei mitään krumeluureja. Pinterest auki, nyt ommellaan!

Yöksi tulee suomesta joku hippimutsi, tule sinäkin (joku toinen yö yökylään siis).

Ebay kleinanzaige luo tarpeitaTiistai 14.05.2013 13:42

Oho, tankotanssitanko 30e. Pakko saada.
Oho, Pfaff 230 (ompelukone 50-luvulta) 50e. Pakko saada.
Oho, potkupyörä 15e. Pakko saada.

Oho, en lennäkkään suomeen vaan kerään lisää tavaraa tämän katon alle.

(Jep, dyykkailu on sujunut hyvin, olen löytynyt mm. brio-junarataa ja silkkikravatteja. Eilen löytyi laatikollinen vanhoja cd-levyjä. Ei ketään kiinnosta KuschelRock5?)

Entäs kunTiistai 14.05.2013 13:15

Itämaisista uskonnoista jossain jälleensynnytään. Jos käyttäydyt huonosti, susta tulee joku torakka tai jotain. Jos taas hyvin, pääset portaita ylöspäin, lehmäksi yms. Korkein hierarkiassa on elefantti, sen jälkee päätyy joksikin energiaolennoksi tms.

Niin mitä ne meinaa sitten, kun elefantit kuolee sukupuuttoon? Kukaan ei enää saavuta sitä tasoa... koskaan? Entä jos sitten gloonataan elefantti säilötyistä soluista? Onko jossan joku valaistuneiden sielujen jono, joka vaan odottaa elefanttien paluuta? Onko väliä, jälleensyntyykö minkä elefanttirodun kautta? Kelpasiko aiemmin myös mammutti? Onko nyt jotain elenfantinkaltaista eläintä, joka kelpaisi?

Edit: Gloonataan? Gloonataan?!? Jes.