IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Taas vähän vinkkejä:Lauantai 31.08.2013 22:10

Jos aiot kantaa lasta, älä käytä rintareppua eli roikotinta eli Baby Björnin tuotteita varsinkaan. Voit itse miettiä, istutuko aidalla mieluummin hajareisin vai jalat samalla puolella. Hanki siis vaikka Manduca, maksa se pieni hintaero ja kanna lastasi ilman helvetinmoista selkäkipua ja lapsen epämukavuutta. Lapsen ei tarvitse tulla kannetuksi naama menosuuntaan, Manduca jättää riittävästi tilaa kuikuilulle ja tarvittaessa vauva saa ärsyketulvan katakaistua katsomalla sinua. Mutta kanna, kanna hyvä ihminen. Pääset paremmin minne tahansa, ihokkain vauvasi kasvaa paremmin, oma kuntosi ja ja ja. Myös erilaiset liinat ja vaikka Ergon reppu käyvät, mutta muista sammakkoasento, eli jalat M-asennossa, eli polvet peppua korkeammalla.

Jos kuukautiset vituttaa (kas kirjaimellisesti?) hanki kuukuppi, ainakin koetettavaksi. Suomalaista tuet ostamalla Lunetten (vaikka apteekista, jos on hyvinvarusteltu (kappas, mikä koukku. sanomalla, että tuotteen saat hyvinvarustelluista apteekeista, ilmaisen, että jos ei saa, apteekki on huonosti varusteltu. joten niiden on ihan pakko ottaa kyseinen tuote valikoimiin, muka)), itse olen ollut tyytyväisin MoonCup:iin.

Vielä kun eroat kirkosta, www.eroakirkosta.fi , saan myös saatanan ujutettua tähän postaukseen.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151587100232314&set=a.10150092587687314.269296.716282313&type=1&theater

Tarja on kyllä hieno presidentti. Mutta olen yllättynyt miten Niinistö on toisaiseksi pitänyt itsensä inhoalueeltani poissa. Se suunnitelee tietty jotain suurta kaappausta.

Olen viime aikoina avannut suuniPerjantai 23.08.2013 14:13

Just kuten naisen kuuluu, eli vataanottamaan pen.... eiku mitäh.

Miten sanoa työpaikkahaastattelussa, että ei kiitos, en juo mitään, koska teillä on kuitenkin tarjolla vaan kaikenlaista pullotettua ympäri maailmaa rahdattua orjakamaa.
No sanomalla, että ei kiitos, en juo mitään, koska teillä on kuitenkin tarjolla vaan kaikenlaista pullotettya ympäri maailmaa rahdattua orjakamaa.

Henkilö joka ehdottaa ilotulitustenkatselua saa kuulla, että en kyllä lähde katsomaan kun ilmaan viskotaan rahaa jolle ne raketit tehneellä ihmisellä olisi ollut huomatavasti suurempi tarve.

Legot markkinoi todella inhottavasti, ja kun keskustelun tuoksinassa sanot, että "ei mitään, tää on liian monimutkaista et sä kuitenkaan tiedä" puhuessasi Star Warsista älä ihmettele jos sut leimataan kusipääksi blogissani.

T-paidan hinnasta valittava tukkikoon suunsa, se on sikamaisen halpa jos miettii sen vaatimaa työtä ja resursseja. Kirpparilta saa halvemmalla ja mulla on parikymmentä banaanilaatikollista dyykattuja vaatteita, mitä laitetaan? Ai kun pitää olla just sellanen speciaali sun tyyliin sopiva paita. No mitä ihmettä sä sitten oikeen valitat, kokeileppa tehdä ite ihan alusta lähtien jos hinta ei miellytä. Kuten sanottua, sikahalpa.

Toisaalta jos olet ihan käsittämättömän söpö ja jos halusin että muutat meille niin sanon senkin.

Siellähän ne herkut yhä oliSunnuntai 18.08.2013 18:06

Neljä jätesäkillistä leluja ja pelejä. Tehdään rankalla kädellä vähennystä nyt, koska lelua tulee kuin lunta tupaan. Playmobileja oli tosi paljon, en tiedä mitä niille tekisi. Ei haluta itselle. Autoja jonkun verran, jokunen oppimispeli (sikatylsiä) ja ihan vaan kaikenlaista sälää.

Kyniä taas iso kasa, mitäs niillä tekisin.

No niillä voisi taiteilla mainoksia. Katsokaas kun minä olen aika ujo ja yksinäinenkin, mutta aina silloin tällöin vastaan tulee joku mielenkiintoisen oloinen tyyppi (esimerkiksi yksi tummaihoinen esiteini kaupassa tai samassa kaupassa yksi vanhempi intiaanifanaatikko) enkähän minä uskalla sanoa, että "you´re so fine, have some wine" eli että käydäänpä tässä vapaapäivän kunniaksi pelastamassa maailma. Sitten myöhemmin (koska mulla ei ole muutakaan tekemistä eikä mikään harhauta näistä ajatuksista) kelaan vaan miten arsyttävää on olla minä. Yksin minä.

Sitten jos satun tapaamaan ihmisiä suljetussa oloissa, päädyn vaan kiistelemään yksin vastaan viisi legojen mainosstradegian ikävyydestä näin naisen kannalta ja kuittailemaan kaikkea ihan sairaan outoa jokaiselle kuulomatkan päässä olevalle. Vien tilanteen 10/0 ja mietin jälkikäteen että olisko pitänyt olla välillä hiljaa. (Ei.)

Niin että jos tekisi sellaisen mainoksen, jossa yhteystiedot ja lukee kans että en ole vaarallinen. Saisi noita kyniä kulumaan. Ei sellaseen vastaa tyypit joiden kanssa en halua olla.

"Kaikki irti rippileiristä"Torstai 08.08.2013 19:25

eli
www.eroakirkosta.fi

Ai jaa, se tarkoitti että kaikki ilo/hyöty irti...

Hipilerille taidan mennä.

Iik, miesTiistai 16.07.2013 18:11

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288582662233.html

Eli protuleirillä miesohjaajat menee nakuina samaan saunaan kuin tyttöleiriläiset. (Ja toki naisohjeejat ja poikaleiriläiset ja ei-nakut vastaavat ja ja ja mutta sehän ei ole oleellista).

Koska oleellista on se, että kun laitetaan teinityttöjä ja aikuisia miehiä samaan saunaan, niin sehän on riski.

Nimittäin niille miehille.
Ei mene kauaa, kun alkaa pedofiliasyytteet lennellä. "Se anto saippuan tolle tytölle kun se pyysi, takuulla ajattelee nyt seksiä, houkuttelee pikkutyttöjä irstauteen, linnaan heti".

Iltapaska päätti uutisoida tilanteesta, jossa naiset, miehet, tytöt ja pojat menevät vapaaehtoisesti saunaan keskenään (osa alasti osa ei) "miehet ja teinitytöt saunassa" ikään kuin tuo olisi se ongelma tilanteessa.

HUOM: muista, että pedofiili on seksuaalisesti kiinnostunut lapsista, jotka eivät ole toistaiseksi murrosikää kokeneet. usein pedofiilit ovat kokeneet itse lapsuudessa jotain, joka on heidän ajattelua muuttanut niin rajusti, että ovat pedofiilisiä. harvat heistä pitävät tilannetta hyvänä, useimmat toivoisivat muutosta, mutta häpeä estää hakemasta apua. pedofiilina olo ei ole laitonta, ja harva pedofiili käyttää koskaan lasta seksuaalisesti hyväkseen. kaikki lasta seksuaalisesti hyväkseen käyttävät eivät ole pedofiileja, eivätkä kaikki pedofiilit tai lapsia seksuaalisesti hyväksi käyttävät ole miehiä

Meille tuli tänään mainosPerjantai 12.07.2013 16:31

Se on outoa, koska postiluukussa lukee, että ei mainoksia.

Soitin firmaan. Keskustelu:

-Saimme tänään teidän mainoksen.
-Ahaa
-Siinä on semmoinen ongelma ja erikoisuus, että kun meidän postilaatikossa lukee, että ei mainoksia
-Voi olen pahoillani, harmillinen juttu
-Niin [aikomuksena toivoa, että he ohjeistaisivat mainostenjakajansa paremmin]
-Häiritsikö se teitä todella
-Kyllä
-Te olette terve, lapsetkin on terveitä, kaikki on hyvin, siis ihan totta, häiritseekö pieni 10x10cm paperi teitä... turha vastat, aion lopettaa tämän puhelun tähän

Että semmoista. Internet ei ole enää netissä.

Mitä tuli mieleenPerjantai 12.07.2013 13:05

Yläluokka teki kaikkea hölmöä osoittaakseen oman paremmuutensa (ja koska niillä oli liikaa rahaa). Köyhälistö matki parhaansa mukaan. Sitten siitä tuli tapa.

Otetaan esimerkkinä lasten nukkuminen. Luolaihmiset todennäköisesti nukutti vauvan rintansa päällä, koska yksinään maahan jätetty vauva hyvin nopeasti olisi paleltunut tai tullut syödyksi. Ei ollut mitään omia huoneita ei. Nykyvauvat ei juuri eroa noista luolavauvoista, siksi ne ikee jos jätät yksin sohvalle tai nukkumaan.
Rikkaat keksi, että kun meillä on viiskyt huonetta ja kolme palvelijaa per lapsi, niin kyllähän lapsella oma kolme huonetta ja keittiö pitää olla, syntymästä asti.
Köyhät matki parhaansa mukaan. Ja sitten köyhistä tuli keskiluokka, ja nyt kyseessä on sääntö ja siitä poikkeaminen on sosiaalinen rikos. Oli miten paljon faktaa tahansa väitteen pohjana.

Niin aloin miettiä, että samanlainen mekanismi tuntuu olevan naisten ja miesten välillä. Heti, kun naiset alkaa tehdä jotain, miehet menee muualle. Tai ehkä miehet, kun miehet tekee jotain muuta, naiset voi varovasti tehdä sitä, mitä miehet teki hetki sitten. Tyyliin tapettiin tossa leijona, miehet syö ensin ja kun ne menee koisaamaan voi naiset ja lapset syödä.

Videopelit. Mähän en niistä mitään tiedä, mutta mitä tiedän, niin todella vihamielisesti suhtaudutaan naisiin - ja tavoilla, joita käytettään vain yhtä sukupuolta vastaan. Sukupuolispesifiä kiusaamista. Mutta kyllä ne miehet sieltä häipyy, ja naiset pääsee kokeilemaan, oottakaa vaan hetki.

Ratsastus. Mieheat alko ajaa autoilla, naiset pääsi hevosen selkään. Naiset puuhastelee, miehet tekee. Eikä tää oo minkään miesten vika tai syy. Vanhan kunnon rahajärjestelmähän se siinä. Mutta jokainen voi omalta kohdaltaan toimia niin, että kaikilla olisi täällä hyvä olla. Ei piiloutua "tää on vaan peli"-jorinoiden taa, vaan reilusti ottaa kantaa kun näkee vääryyksiä.

Sillä "ei pelota se, että on niin paljon pahaa, vaan se, että niin monet näkevät pahan mutta antavat sen tapahtua".
Ja mikä on pahaa? No se, mikä tuntuu pahalta. Mäkin nojaan tosi paljon faktoihin, mutta mun aivoissa on paljon tietoa, joka tulee ulos fiiliksenä. Siihen Felix Felisis (?) pohjaa. Se saa sinut luottamaan tunteeseen ja pääset kosketukseen tuon suuren tietomäärän kanssa.

Star trek yököttää nytTorstai 11.07.2013 12:33

Vaikka Spok onkin ihana.

Ja se on koska Uhura. Aikoinaan kun ekoja tuotantokausia kuvattiin koenäytettiin ihmisille versio, jossa kannella oli huippuälykäs nainen. Sitä vastustettiin, etenkin naisten toimesta, "who does she think she is". Joten Uhurasta (musta nainen - tummaihoisia on usein päässyt mukaan juuri naisina, ikään kuin hoidetaan nyt nää kaksi ongelmaa yhdellä kertaa, kts. vaikka Jump Street) tehtiin kielitaituri, se kun on siedettävissä. Harmi, itselleni alkuperäinen Uhura-ajatus olisi ollut tarpeellinen esikuva.

Star Trek jatkui, ja kaikenlaista tapahtui. Lopulta päästiin jopa naispuoliseen kapteeniin, mikä nyt on itsestään selvyys. Kumma kyllä hänestä ei puhuta internetissä... Battlestar Galacktikako on se, missä ne taistelee niitä tyyppejä vastaan, jotka on kaikki saman näkösiä ja jotka haluaa tappaa ihmiset pois tieltä... okei toi nyt kyllä kuvaa tosi monta sarjaa. No joku semmonen kuitenkin, siinä on se yksi nainen, joka on tosi rämäpää, ja kaikin puolin siisti tyyppi - siis esittää roolia, joka on usein kirjoitettu miehelle - mutta nainen. Skifillä on omat sääntöntä, ja skifissä ainakin melkein aina voi rikkoa todella kauaskin rajoja. Koska eikö ole selvää, että tulevaisuudessa naiset ja miehet voivat molemmat olla kapteeneja? No, todellisuudessahan yhä siellä on yksi nainen per viisi miestä, mutta ainakin tuo nainen on aktiivisessa roolissa.

Sitten tullaan uusimpaan Trekkiin. Uhura on alennettu seksuaalisen huomion kohteeksi. Siinä se. Tää on häirinnyt mua ekasta katselukerrasta lähtien. Olisi ollut niin paljon potentiaalia, vaikka mitä, mutta ei. Uhura marssii ilmoittamaan, että hän haluaa palvella eri tähtilaivalla: ei pääse sinne siksi, että on ihan helvetin hyvä, vaan siksi, että on suhteessa asiasta päättävän kanssa. Koska eihän nainen nyt muuten uskaltaisi vaatia mitä ansaitsee, saati voisi sitä saada. Mikään ei ole muuttunut sitten sarjan alun - "who does she think she is".