IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Alias-ohjelmassa on huvittava jaksoTorstai 20.02.2014 14:59

Kaksi amerkikkalaista vakoilijaa päätyy muka-venäläisinä venäläiseen koulutuskeskukseen jossa on agentteja koulutetaan olemaan lähiä-jenkkejä. Epäonnisuvat tietysti surkeasti.
Tästä palasin taas ajatukseen, että minulle voisi tehdä hyvää yrittää esittää jotakuta sosiaalisissa tilanteissa. Poistaisi pelkoa ja morkkista. Aloin miettiä, että millainen henkilö haluaisin olla. Päädyn siihen, että en halua olla kukaan muu, että olen mieluiten oma itseni.
Ehkä tästä syystä en ole ymmärtänyt "ole oma itsesi"-kehotuksia ja puhetta teeskentelijöistä. Koen olevani aina oma itseni, vaikka en aina ja kaikissa tilanteissa toimikkaan tismalleen samalla tavalla.

Raipe lähtiTorstai 20.02.2014 01:09

Mutta löytyy yhä yhdestä huonosta nettiyhteisöstä

TL: muttet vieläkään ole siirtynyt virallisiin biologia-opintoihin

Raipe: En vielä

TL: ..ehdit kuolla ennen siirtymistä

Raipe: synnyn uudelleen

TL: :D et kyllä minun kauttani

Raipe: se olisikin mukava yllätys
Tuskin joudutaan siellä niin pitkään olemaan, koska superaivoillani ratkaisen arvoitukset neljäänkymmeneen minuuttiin.

Eli http://hintquest.com/en/ käytiin parin tutun kanssa ratkaisemassa pari arvoitusta suljetussa huoneessa että löydettiin oven avain. Harmillisen helppo, mutta kuulema tavallisilla ihmisillä on vaikeuksia päästä ulos asti. Oli kekseliäitä juttuja, ihan hieno, mutta ei vaan tarpeeksi vastusta. Nyt kehitelen omaani.

Ai niin, muksullahan ON punaiset tennaritPerjantai 31.01.2014 14:38

Ajateltiin pukeutua naamiaispäivänä (joku fasching juttu, vähän ku penkkarit mutta kaikki pukeutuu) tohtoreiksi 9, 10 ja 11.

Puoliso olis niinku ysi, sillä on halua leikata hiukset ja nahkatakkikin on.
Nappula olis niinku kymppi, koska se on söpöin (ja noi kengät löytyy).
Mä olisin sit niinku ykstoista, koska se jää yli ja bow ties are cool.

Saa nähdä, en jaksa kauheasti panostaa tähän mutta noi kuteet on semmosia mitä voidaan käyttää muutenkin.

TaideuniaTiistai 28.01.2014 09:01

Ensinnäkin just kun olin nukahtamassa, näin vision kallosta, jonka sisään on laitettu pieni mekaaninen lapsi keinumaan laidalta toiselle.

Toisekseen viime yönä mun piti lausua Juicelle runo. Oikeastaan oli aika hieno uni, Juice seilaili venosella ja itse pysyttelin rannan puolella, no kävin vedessä, että ihan turhaan etsitte jotain kuolemasymboleja.

Mistä nimestä "Putte" on väännös?Maanantai 27.01.2014 14:48

Koska ei Putte-nimeä ole nimipäiväkalenterissa. Eli yllätys yllätys, taas yksi totuutta vääristelevä lastenlaulu.

Oppiva ihminenSunnuntai 26.01.2014 22:55

Opetan lasta sanomaan "my precious" kun se haluaa härkätä pädillä. Se kuiskaa ton jo varsin uskottavasti. Vielä joku päivä julkisessa liikennevälineessä saadaan hieno kohtaus, lapsi kirkuu pädiä ja saatuaan sen kuiskaa silmät kiiluen 'my precious'.

Rajaton musiikkikirjastoMaanantai 30.12.2013 18:18

Jo rajallisessa olen kuin lapsi karkkikaupassa. En ehdi maistaa edellistä kun jo haluan seuraavaa. Eleonoora Rosenholm, Ismo Alanko, Scandinavian Music Group. Suomalaiset sanottaa hyvin. Loputtomasti kappaleita jo valmiiksi, saati kaiki vielä löytymättömät.

Enhän minä edes pidä musiikista. Olenkohan tulossa tyhmäksi.

TosimiesPerjantai 20.12.2013 12:50

Olen hyvin usein yllättynyt, kun ihmiset ihailevat puolisoani. Hän on toki ylimaallisen mahtava, miksi muuten olisi siirtynyt isäi omistuksesta hänen omistukseensa. Syyt, miksi häntä ihaillaan, yllättävät. Hän kun laittaa lapsemme nukkumaan. Siis illalla, koska lapsi kaipaa yhä apua nukahtamisessa, hän menee lapsen kanssa makuuhuoneeseen ja hengaa siellä kunnes lapsi nukahtaa. Hän myös laittaa ruokaa. Vaikka tähteistä. Siis vaikka jopa päivä valmistaa raaoista raaka-aineista monipuolisen aterian ja hätätilassa kehittelee "jotain" jolla kaikki ruokitaan. Ja tätä pidetään suunnilleen ihmeenä. Otankin nykyään tarjouksia vastaan, korkeimman summan esittänyt saa viikon käyttöoikeudet.

Mies, joka huolehtii omasta lapsestaan ja syövänä ihmisenä myös ajoittain velmistaa aterian? Ihmejuttu, ei meillä tuollaista.
Mies, joka leikkii poikalapsensa kanssa nukeilla ja silmiään räpäyttämättä pukee tälle hameen? Ihmejuttu, en ole koskaan nähnyt vastaavaa.
Mies, joka jää kotiin lapsen kanssa kun nainen lähtee lautapelitapahtumaan? Miksi kukaan mies niin tekisi?
Mies, joka viettää aikaa peilin edessä naista kauemmin ja ahdistuu sotkusta jota nainen ei edes huomaa? Ai no nyt selvisi, eihän se ole mikään mies, huijausta koko juttu tai jotain en nyt vaan ymmärrä, todellista tämä ei voi olla.
Mies, joka käy töissä, tekee kotityöt ja hoitaa lapsen - naiselle tämä on selviö, mieheltä joku ihme.

En olisi ikinä suostunut pitkään suhteeseen miehen kanssa, joka ei tee omaa osuuttaan tai joka vahtaa kynän ja paperin kanssa, että molemmat tekee minuutilleen yhtä paljon. En olisi ikinä suostunut suhteeseen miehen kanssa, joka ei osoita halua luoda koti, jossa kaikilla on hyvä olla, jossa kukaan ei ylirasitu, jossa kaikki saavat olla keitä ovat ja jossa kaikkia rohkaistaan elämään. Minulle on ihme, kun tapaan henkilöitä (useimmiten naisia) jotka suostuvat.

Eikä tartte olla täydellinen. Tarttee olla halua pyrkiä kaikille hyvään.

Ja nyt kun tuli puheeksi, niin kävipä tossa männäviikolla.
Saboteur-pelin yhdestä korttipakasta tuntui puuttuvat neljä korttia. Havaitsin niiden olevan lattialla olevat erikoiskortit, niitä kun ei erikeen mainittu pelin osissa ja ne kun tavallaan sopivat pakkaan, josta kortteja puuttui.
Mitä tämä on?
[ ] Kokeneen pelaajan ymmärtämystä pelien sisällön rakenteesta.
[ ] Looginen päättely
[ ] Maalaisjärjen käyttöä?

Nope. Olet väärässä. Tämähän on tietysti "naisen intuitiota". Kas kun me olemme naiset täysin kykenemättömiä käyttämään aivojamme. Joskus sattumalta sieltä ulostuu tosiasiota, mutta se ei johdu siitä, että olisimme käyttäneet aivojamme, sitä vaan... sattuu. Se on jotain mystistä, mustaa magiaa, jota yksikään normaali ihminen (siis mies) ei voi käsittää. Oikeastaanhan se on vähän niinku huijaamista.

Älkää käsittäkö minua väärin, intuitio on mahtava asia ja oikein käytettynä todella tehokas ratkaisunkeksijä. Mutta tätä ei oltu nimetty intuitioksi, vaan naisten intuitioksi (ilmeisesti se on jotenkin erilaista kuin ihmisten tai miesten intuitio) enkä minä suinkaan selvttänyt ongelmaa intuitiolla vaan ihan käytin niitä aivoja, jotka pääsäni niiden itsensä mukaan sijaitsevat, ja ratkaisin ongelman käyttäen kolmea ensiksi tarjottua vaihtoehtoa.

Tähän tekstiin latasin kaikki huomioni siitä, miten termiä "naisen intuitio" käytetään väheksymään naisten ajattelua. Tilanteessa sitä tuskin käytettiin tahallaan minua väheksymään, kyse on vaan yleisestä kuvitelmasta. Olinhan minä ollut voittajajoukkueessa neljä kertaa viidestä. Eiku ai niin, mähän olin vaan sen tiimin maskotti, ja me voitettiin koska mä vein vastapuolen tiimin huomion rinnoillani. Olin tiimin ainut nainen.

Tilaa tästä Mamu kotiisiSunnuntai 15.12.2013 18:56

Toimitus joulun aikaan:

http://nyt.fi/a1305760190416

Ja muista antaa joululahjamonopolin tilalla pandemia. Sillä se maailma pelastuu.