IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 11:30

En tahdo lukea enää pitemälle, mitä pitemmälle luen sen enemmän kuolee.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 12:00

Jep, olen sekaisin Potterista. Ei varmaan ole jäänyt epäselväksi. Mutta kyllä tämä menee ohi. (Ainakin suomennokseen asti. Ja sitten, J. K. on luvannut julkaista lähdeteoksen, niin siihen asti.)

[Ei aihetta]Maanantai 23.07.2007 13:45

Kaksi yötä olen Potterin pojan kanssa nukkunut, mutta silti olen vasta toisessa luvussa. Jospa se itsestään kävelisi päähäni yön aikana (kellään kokemuksia?).

SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSEN!Sunnuntai 22.07.2007 19:02

Hassua kun ne tyypit kaikkialla huusi jotain "Harry kuolee" tms. Luin just et Remus ja Nymphadora on menneet naimisiin, esim se olisi ollut parempi/pahempi juonipaljastus.

[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 12:10

Yöllä jonotuksessa oli kivaan. Erityisesti Hellsingin suomalaisen edessä. Sairaista juoipaljastusideoista (Hagrid eläinten ystävä etc..) en ole vieläkään toipunut, en ehkä koskaan. En kyllä edes aatellut ostaa sitä kirjaa, mutta satuin voittamaan arvonnassa. Ei huono säkä.

Ja hei, vielä tahdon kiittää kaikkia seurassa olleita, yksin siellä olisi varmaan ollut t-t-t-tylsää.

[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 11:54

Hoo minulla on se, minä sain sen!

(No, toivottavasti se ei ole tarttuvaa... Pysy kaukana, pysy nyt...)

Arvatkaa vaan saanko mitään selvää. E. Pitääkö tässä niinku venata kuitenkin se puol vuotta... Ja sillon mennä jonottaan suomennosta niinkuin tätä... Joo!

Hellsinki, täällä minä olen taas...Perjantai 20.07.2007 15:03

Hee, näin pikkumiehen! Terkkui hälle, siis: We love you so much, and sometimes we think you. It was nice to meet you in orange worm. :D JA vielä toinen :D

Potterin odotus on alkanut, pitää lähteä katsomaan. Terkkuja kaikille, jotka odottavat sydän lyöden. Rakastetaan toisiamme.

Ja mulla on sitten musta viitta ja oranssi hattu (se sentään on ihan normaali, ei mikään velholätsä). Saa tulla juttelemaan, helsingin keskustassa pyörin.

Just joku kysy et "ai sä ootat Potteria. Niinku siis kirjaa, vaiko treffeille?".
Eilen menin, ihan ilman taka-ajatuksia, kohti yöpymispaikkanani toimivaa aittarakennusta. Ja eikö mitä, siinä oven avattuani nään miten hiiri vilahtaa lattian poikki. Eikä edes mokoma katoa näkyvistä, vaan jää vielä siihen töllistelemään minua. Myöhemmin se vielä pirullisesti rapistelee lattian alla. Niinpä kostoksi, verenhimoinen hymy kasvoillani, väkerrän lattialle lossa, ja aamulla herättyäni huomaan miten hiirulainen on liiskaantuneene loukussa. "In finland we have this thing called Reilu Meininki",kuten ystävättäreni tuumasi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.06.2007 17:25

Minulla on identiteettikriisi. En osaa päättää olisinko kurpitsa vai postilaatikko.