IRC-Galleria

NJÄÄÄÄÄHTorstai 29.11.2007 18:01

kiitti iitu, sun kommenttis toimi hyvi.. HUOH

okei onneks vaa kaks viikkoo lisää takatukee, ei koko kipsii.
ja se on oranssi nyt !
plaa, silti iha anuksest :(

P.S. KAIKKI NUORTENLEIRILLE TULIJAT, ONNEKSI OLKOON SAATTE TYÖNTÄÄ MINUA MAITOKÄRRYISSÄ.
KIITOS.

huomehuomehuomeTorstai 29.11.2007 00:42

pakko saada kepit pois ! pakko !!!! kaikki toivoo mun kanssa !

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 21:13

Förlåt för alla hårda ord,
jag älskar dig mest på denna jord.
Du är den som är där när jag känner mig låg,
det är dig jag svurit att alltid komma ihåg.
Det är du som tänder min låga,
vid din sida kommer jag alltid att våga.
Våga vara den jag är,
så länge du lovar att ha mig kär.
För jag älskar dig mest på denna jord,
så förlåt för alla hårda ord.

jalka sattuu, pää kärsii.Sunnuntai 25.11.2007 23:31

En voinu ees kuvitella kui paljon tää koko paska nyt vaikuttaa mun elämää. Sen siit saa ku sählää, mut silti. Kaaduin tänää tonne kuraan ja nyt tää nilkka jomottaa taas iha sairaasti, pelottaa ihan sikapaljon jo nyt torstain varmistuskuvaukset et onko tää kunnos vai murtunu, oikeesti mua pelottaa nyt jo niin paljon. Oikee itkettää ku miettii.

Ja ahdistaa nii pal ajatuski siit et kuudeks viikoks kipsi. Sit se ois ALOOOHAA uusvuos, alooohaa sosiaalinen elämä, aloha tanssiaiset ja kaikkein eniten... ALOHA URHEILU. Vaik oon kauhee laiska muka ja kaikkee ni kyl huomaan kui pal tartten jtn liikuntaa ! Tekee iha hirveesti mieli tanssii, jumppaa, mennä lenkil ja odotin nii pal et parkki aukee et pääsen luistelee, ni ei sitte. En kestäis todellakaa kuutta viikkoo lisää sitä etten pysty menee ja hyppelee niinku ite haluan ja minne ite haluan, tuntuu niin vammaselta jo nyt.

Ja vihaan keppei yli kaiken, toine niist naksuu nii ärsyttävästi ja ne sattuu käsii ja oon niin huono niitten kans ja niitten kans ei ees saa mitää säälii ! Vaiks mun mielest on aika säälittävää olla himas pelaas simssii ku muut on bilettääs ku en uskalla ees mihkää lähtee. Ja seki on aika säälittävää et johki sadan metrin kulkemisee ulkona menee joku vartti vaik sisäl pystyy kävelee ihan "normaalisti", okei ei niin kyl sais muttamutta, minkäs sille voi.

Eli ei ikinä kannata haluta keppejä, niihin kyllästyy päivän aikana ja ne tuottaa ihan hirveesti päänvaivaa jos on urheilevaa, menevää ja sosiaalista tyyppiä oleva ihminen. (plus pessimistinen)

Ja nyt ku ajattelen näin ni toivottavasti torstaina mut näkee juoksemas ja jumpal.

p.s. ja ku tä nilkka ei ees oo menny pahasti ni kui voi ajatella tällee ku on niit pahempiiki loukkaantumisii ihmisil :S:S:S:S:S mä ja mun ajatusmaailma.

liiksaope ownaaKeskiviikko 21.11.2007 17:40

"NONI TYTÖT PELATKAA NIINKU YSILUOKKALAISTEN KUULUU, EI MITÄÄN SÄHLÄÄMISTÄ! JA POJAT JAKELEE!"

mmmh, noi pelas sählyy :'D mä vaan chillasin.

LapsettaaTiistai 20.11.2007 19:30

Hitsi rupesin miettii sunnuntaina ku näin laivalla sellasen barbapapa penaalin et ei hitto, pakko saada tollane. Sit seuraavaks tuli et hei, kasvomaalaus !! JOO! Ei mut siis rupes lapsettaa iha sikapaljo, muistan ku pienenä vanhemmat oli aina nii ylpeit ku oppisin jotai uutta, ei jaksanu kantaa kaunaa mistää asioist tai tapella mun kanssa ja aina ne jakso silitellä hiuksii ja halailla ja kaikkee. Mitä kaikkee sitä oikeesti onkaan menettäny ku on saanu lisää vuosii.

Muistan ku pienenä olin viis vuotiaaks asti ainut lapsi ja tottakai toimisin sen mukaisesti. Sitten tuli Anna. Se vei koko suvulta kaiken huomion. Muistan kuinka katkera olin siit ku Anna sai kahet kummit, pienestä mäkin "loukkaannuin"... Mut sillo kaikki pienetki asiat sukulaisilta ja vanhemmilta kyllä piristi ja oli ilona pitkää. Sit viel ku tuli Mari niin vielki menee kaikkien huomio vaa siihe et "oooooooi MARI on taas kasvanu" "oooi MARI on taas oppinu sitä ja tätä". Minkä takia vanhin lapsi jää sitten sinne taka-alalle?

Kuin siistiii ois olla pikkune lapsi viel, viaton lapsi, juosta mis tykkä ja leikkii eikä tarttis kantaa mitää surui ja huolehtii muitten tai saatika sitten omista asioistaan. Kuin kivaa ois vaa puhaltaa saippuakuplii parvekkeelt ilma et pikkuset tulee inisee et neki haluu ja sitten kaikki kielletään kokonaan. Tai kuin kivaa ois ku vois mennä keinuu istuu ja huutaa isälle et se tulis antaa vauhtii. Tai sit kiltisti juonitella äitil et kui kivaa ois saada jotain pientä kivaa. Ja kui kivaa ku vois aina vaa nukkuu päiväunii jos haluis. EIKÄ, tä on niin tuskallist miettii kaikkee tälläst, koska oikeesti kaipaan tälläst nii pal.

patejoni kumpi olikaa kumpi :DMaanantai 19.11.2007 00:18

"mä ainaki haisen iha.... päivänkakkaroille!"
-siis PÄIVÄN KAKKAROILLE tarkotat varmaa.. ?

KIITOS TUHANNESTI, anteeksikin monesti.Sunnuntai 18.11.2007 22:22

kiitos JANIKA, oli ihanaa ku tulit taas turkuu ja oli ihanaa nähä sua ja awww<3 oot kultanen.
kiitos PATE, vaik piikittelit ja mä olin möksmöksangstangstvalivali ni hei, oot mahti ja oli kivaa. <:;
kiitos JONI, oikeesti, sä oot kans sellane heppu jol mä voin kertoo melkee kaikkee! sikahyvä juttu ! (:
kiitos TEEMU, poika, pidä ittestäs huoli :D


että, kiitos laivahiiret ja LAIVASIILIT hahaha. ;) <3

ps. vihaan keppei !!!!!!!!!!!!!!!!!

LLauantai 17.11.2007 19:42

NIINKUIN LAIVALLE. NIINKUIN JANIKAN KANSSA.
NIINKUIN MO