IRC-Galleria

UnikaupunkiTorstai 31.07.2008 16:42

Olin siellä jälleen. En ole varma miksi. En ole aikoihin käynyt siellä unissani, joskin kaivannut sitä hereillä moneen kertaan. Mutta Unikaupunkini ei ole paikka, jonne pääsee pyytämällä tai toivomalla, vain tarpeen saattamana. Tarkemmin ajateltuna.. En ole enää ihan varma siitä onko kyseessä vain kaupunki.. Hmmh..

Unessa oli paljon mansikoita. Ja turisteja.

Toisena sivuhuomiona, en hetkeen vieraile kovin aktiivisesti tuolla toisella saitilla missä paljon hengaan. En oikein osaa suhtautua noin aktiiviseen huomioon ja tekee mieli vetäytyä monta askelta taaksepäin. En siis ole kadonnut, mutta toistaiseksi poissaoleva hyvin pitkälti.

ViimeyönäTorstai 31.07.2008 05:31

Näin unta siitä samasta omituisesta rakennuksesta, missä olen ollut aiemminkin unissani. Useammin kuin kerran tai kaksi. Siellä on liukuportaat ja paljon kauppoja. Se on melkein kuin pienen kaupungin kokoinen ostoskeskus, jonka ~jostain kerroksesta kulkee metro läpi.

Tässä unessa menin jostain syystä tuon loputtomalta tuntuvan rakennuksen kellariin. Koskaan ennen en ole ollut missään, mikä olisi sisäänkäyntiä, uloskäyntiä tai edes ikkunaa vastaavalla tavalla tuon rakennuksen laidalla, tie ulos. Olen seissyt metrolaiturilla, mutten koskaan nähnyt tai kokenut meneväni metrolla minnekään.

Laskeuduin portaita alas kellariin, kylmää hohkavaan pimeyteen. Kaikki oli harmaata; betonia, kiveä, tiiltä. Sen harmauden lisäksi ei muuta ollutkaan. Oli vain siisti, kylmä, harmaa ja valtavan suuri tila. Viimeisiä askelmia laskeutuessani näin muutaman metrin päässä kolme poikaa. He perääntyivät portaita kohden epävarmoin askelin, kuin olisivat nähneet jotain todella pelottavaa. Silmät suurina ja kasvot vääntyneinä kauhun huutoihin he lopulta juoksivat kohti portaita joita laskeuduin kellariin ja ryntäsivät ohitseni ja ylös valoon, pois kellarista.

Mietin, että jos heitä oli kolme ja he pelkäsivät noin, ei varmaan ole älykäs veto jatkaa matkaa yksin, joten en laskeutunut loppuun saakka minäkään, vaan lähdin kapuamaan portaita takaisin ylös.

Heräsin. Olisi ollut jännää käydä kellarissa.

10h on liikaaTiistai 29.07.2008 07:55

10h mun seurassa seurassa sai KiLaKon räjähtämään.

.. montakohan miljoonaa toi kone maksaa O.o

(Oikeesti se kai vaan ylikuormittu)

Mulla on ikävä LontooseenMaanantai 28.07.2008 22:01

Silleen ihan yllättäen. Hassua. Harmillista, etten ole ainakaan tänävuonna pääsemässä sinne takaisin.
Ne on myös niin rasistisia pikku perkeleitä, että oikein hävettää. Vieläpä selektiivisesti ja kaikkien niiden vanhojen typerien stereotypioiden mukaan. Venäläiset on laiskoja, romaanit varkaita, kaukoidästä tulleet huoria jne.

.. ja nää ihmiset pitää mua outona.
Yksi niistä eilen selitti mulle ihan vakavissaan, että on olemassa koirarotu, joka on kissan ja koiran risteytys. Kyseinen ihminen on mua noin kymmenen vuotta vanhempi.

.. Vielä kun keksisi pitäiskö tässä kohtaa nyt sitten itkeä vai nauraa.

HitsinpimpulatTorstai 24.07.2008 21:51

Mulla on yhä maha kipeä. Se oli tuossa välillä paljon parempi, mutta nyt se alkaa olemaan taas niin akuutti, että tekis mieli mennä käymään ensiavussa. Tässä on vaan yksi pieni ongelma.. Kaikki muistaa miten viimeksi kävi, kun lähdin valittamaan vatsakipua ensiapuun? Niin, ne antoi mulle diabeteksen kotiinvietäväksi. Vatsakivulle ei silloin löytynyt syytä. Jos mä nyt menen sinne, niin ne ei taaskaan löydä sille syytä ja saan vielä jonkun aivokasvaimen tuliaisiksi.

Millään ei viitsis.

Ehkä pitäis vaan pistää kaikki taas väsymyksen piikkiin. Alakerrassa koira aloitti haukkumisensa tänään kello 05:45 ja haukkui vielä kun lähdin kolmen jälkeen töihin. Unta tuli siis noin viisi tuntia.

*nöfnöf* Huomenna on uusi päivä.

HP rokkaaTiistai 22.07.2008 04:23

Subject: Computer Hard and Software:

Dear Tech Support:

Last year I upgraded from Girlfriend 7.0 to Wife 1.0. I soon noticed that the new program began unexpected child processing that took up a lot of space and valuable resources. In addition, Wife 1.0 installed itself into all other programs and now monitors all other system>activity. Applications such as Poker Night 10.3, Football 5.0, Hunting and Fishing 7.5, and Racing 3.6 no longer run, crashing the system whenever selected.

I can't seem to keep Wife 1.0 in the background while attempting to run my favorite applications. I'm thinking about going back to Girlfriend 7.0, but the uninstall doesn't work on Wife 1.0. Please help!
Thanks,
A Troubled User. (KEEP READING)
______________________________________

REPLY:
Dear Troubled User:

This is a very common problem that men complain about.
Many people upgrade from Girlfriend 7.0 to Wife 1.0, thinking that it is just a Utilities and Entertainment program. Wife 1.0 is an OPERATING SYSTEM and is designed by its Creator to run EVERYTHING!!! It is also impossible to delete Wife 1.0 and to return to Girlfriend 7.0. It is impossible to uninstall, or purge the program files from the system once installed.
You cannot go back to Girlfriend 7.0 because Wife 1.0 is designed to not allow this. Look in your Wife 1.0 manual under Warnings-Alimony-Child Support. I recommend that you keep Wife1.0 and work on improving the situation. I suggest installing the background application "Yes Dear" to alleviate software augmentation.
The best course of action is to enter the command C:\APOLOGIZE because ultimately you will have to give the APOLOGIZE command before the system will return to normal anyway.
Wife 1.0 is a great program, but it tends to be very high maintenance. Wife 1.0 comes with several support programs, such as Clean and Sweep 3.0, Cook It 1.5 and Do Bills 4.2. However, be very careful how you use these programs. Improper use will cause the system to launch the program Nag, Nag 9.5. Once this happens, the only way to improve the performance of Wife 1.0 is to purchase additional software. I recommend Flowers 2.1 and Diamonds 5.0! WARNING!!! DO NOT, under any circumstances, install Secretary With Short Skirt 3.3. This application is not supported by Wife 1.0 and will cause irreversible damage to the operating system.

Satuisia ajatuksiaMaanantai 21.07.2008 11:37

Mmm. Olen katsonut ja lukenut paljon satuja lähiaikoina ja se saa ajatukset kulkemaan uusia ratoja.

Olenkohan itsekään aina ymmärtänyt mikä ero on sillä, että on valmis kuolemaan puolustaessaan maailmaa ja elämää johon uskoo ja sillä, että on valmis tappamaan saadakseen tai säilyttääkseen sen?

Koko yön sessio Housen seurassaLauantai 19.07.2008 13:09

Mmm.. Vähempikin saa ajatukset vinoilemaan. Jäinpä silti miettimään syntyjä syviä, kuinka yllättävää.

En ymmärrä sukupuoliorientoituneita ihmisiä. En niinku yhtään. Mulle ei mahdu järkeen miten joku rakastuu sukupuolisidonnaisiin ominaisuuksiin kenessäkään. Himon voin ymmärtää niistä johtuvaksi, rakkautta en. Ihan jokaisella on jonkinmoiset ulkonäköpreferenssit, mistä tykkää ja mistä ei, mutta miten simäämiellyttävyys liittyy rakkauteen? Ihastumiseen kyllä, mutta rakkauteen? Tunnen monia ulkoisesti kauniita ihmisiä, ketkä on sisältä päin niin mätiä ja rumia, etten mielelläni vietä heidän kanssaan aikaa laisinkaan kahdenkesken. Toisaalta tunnen myös monia, ketkä eivät sovi ulkoisesti oikein mihinkään geneerisesti himottuun kategoriaan, mutta ovat ainakin minun silmissäni kauneimpia tuntemiani persoonia, sieluja ja ystäviä. Kuoreltaan todella kauniita ihmisiä näkee silloin tällöin, mutta omien preferenssieni mukaiseen kauneuteen törmään hirmuisen harvoin.

Mitä enemmän pohdin romanttista rakkautta omalla kohdallani, sitä varmempi olen siitä, että vaikka olen jokusia kertoja ajatellut moiseen törmänneeni, ovat menneet suhteeni kuitenkin olleet kaikki "vain" ihastuksia ja se oikea Rakkaus on vielä kohtaamatta. Luulen, että vasta nyt alan pikkuhiljaa ymmärtämään tuon koko käsitteen järjettömän laajuuden ja vaativuuden. Luulen myös, että vaikka ehkä kuvittelenkin olevani kypsempi kohtaamaan sen oikean rakkauden sen vastaantullessa, en ole valmis siihen kuitenkaan vielä.

Olenkohan koskaan? Jospa olenkin tahattomasti ikisinkku?