IRC-Galleria

Sadepeura

Sadepeura

Be happy while you're living, for you're a long time dead.

Saippuakuplaisa vapaus.Maanantai 10.05.2010 17:57

Vihdoinkin olen palauttanut kaikki kevään esseet ja muut roskat! En ole ihan vakuuttunut niiden laadusta, vaikka Kirstenin mielestä ne olivat ihan mahtavia silloin yhdeltä aamuyöllä kun se niitä luki. Se myös toimi mun ylläpitopalveluna koko viime viikon.

Miriam on Edinburghissa ja tulee kai tänään joskus ja mun pitäisi ehkä ruokkia se, nyt kun en joudu kulkemaan nenä kirjassa enää. Ne kirjat tosiaan voisi palauttaa kirjastoon. Musta pahoin tuntuu, että olen hukannut niistä yhden.

Mutta jee! Olen vapauttani juhlinut nyt käymällä baletissa katsomassa Romeota ja Juliaa. Miriamin mukaan tyylini oli tosi 80-luvulta silloin. Niin oli onneksi senkin. Se siis kävi piipahtamassa Aberdeenissa torstai-iltana.

Perjantaina oli parlamenttivaalit, jotka olivat tosi jännittävät vaikken äänestänytkään, enkä ole ihan varma miten ne mun elämääni muutenkaan vaikuttavat. Miriam voisi vähän selittää tänään.

Perjantaina kävimme tansseissa Stonehavenissa ja lauantaina Dundeessa. Tuollainen tanssiminen alkaa jo vähän tuntuakin jaloissa. Perjantaina siellä oli tosi paljon meitä. Ja eräs vanhempi nainen kertoi naistenhuoneessa meidän kevättanssijaistemme olleen parhaat tanssijaiset missä se on ollut. :)

Stonehavenissa John alkoi puhua mulle: "Hey Tiia! I haven't seen you for ages! How are you?" ja mä vain tuijotin sitä hetken, kun en ihan käsittänyt kuka se on, missä muka olen nähnyt sen ennen, mistä se tiesi mun nimen tai että mikä kumma sen nimi on. En tietenkään kertonut sitä sille, ja fiksusti salakuuntelin millä nimellä muut sitä kutsuivat ja päättelin sen sitten olevan John. Se ei oikein osaa skottilaista kansantanssia, joten se oli vähän hukassa siellä välillä ja katosi jossain vaiheessa Craigin tanssikengät jalassa viereiseen pubiin, josta Craig, Liz ja Kirsten sitten löysivät sen, huomattuaan sen kadonneen ja lähdettyään etsimään sitä. Mutta tuli se sieltä sentään takaisin.

Dundeessa juttelin aika paljon Rafaelan kanssa. Tajusin, etten tuntenut sitä ollenkaan ennen tätä, vaikka se on jo vuoden käynyt meidän kanssamme tanssimassa! Oli kiva tutustua siihenkin. Se opiskelee muotokuvamaalausta Robert Gordonissa.

Graeme taas alkoi Dundeessa harrastaa jotain omaa saippuaoopperaansa ja sotki siihen minut, Kirstenin ja Lizin. Ollaan kuulemma oltu ihan kamlia, vaikka me ei olla mitään tehty. Yritin sille sitten koko viikonlopun vähän selittää, mutta se käyttäytyy kuin huomionkipeä murrosikäinen, joten en nyt oikein enää jaksaisi, kun mulla olisi tämä omakin saippuaoopperani tässä elettävänä, en kaipaa mitään sen siihen puhaltelemia kuplia, jotka kaikki perustuvat siihen, kun se halusi mennä elokuviin.

Mutta sunnuntai oli kiva päivä! Kirsten pakkasi meille evääksi keksejä ja teetä kirkkoon kävelymatkalle. Liz toi irlantilaiset Johnin ja Katenkin kirkkoon, mutta lähti itse sieltä kesken vaeltamaan Tobyn kanssa. John katosi kirkon jälkeen, koska se tykkää katoamisesta. Minä, Kirsten ja Kate sitten kävimme Subwayssa, jonka jälkeen tapasimme Meganin ja Johnin Marks&Spencersin luona. Kirsten lähti rannalle ja jätti mustavalkoisen filmikameransa Katen hoiviin, jotta se voisi ottaa kuvia meidän päivän seikkailuistamme.

Kiertelimme Meganin, Katen ja Johnin kanssa kauppakeskuksessa. Megan joi jotain kamalan väristä avokadojuttua ja minä ja Kate katselimme laukkuja. Kukaan ei ole ihan varma, mitä John teki.

Sitten busseilimme perhelipulla Drum-linnaan. Tutkimme sitä ja Kate otti siitä ahkerasti valokuvia. Joimme myös teetä, paitsi John, joka joi vettä. Minä ostin hunajaa.

Matkalla takaisin bussipysäkille, meillä oli mukamas tosi paljon aikaa, joten päätimme oikaista linnan puutarhan kautta. Puutarhan perällä harmiksemme huomasimme muurissa olleen portin olevankin lukossa, joten päädyimme sitten juoksemaan puutarhan mitan takaisin päin ja sieltä bussipysäkille. Ehdimme sentään, mutta John missasi silti rugby-matsinsa avauspotkun.

Illalla menimme Craigin pitämälle Blues-tanssitunnille. Se oli mielenkiintoista. Olin aika surkea. Mutta ehkä menen ensi kerrallakin. Tapasin siellä myös luxembourgilaisen tytön, Isabellan, joka on mun kanssa samalla antropologian kurssilla! Sekin oli siellä ekaa kertaa. Mutta se harrastaa täällä jotain swing-tanssia. Mulla ei ole aavistustakaan millaista swing-tanssi on, mutta se kuulostaa aika paljon enemmän bluesia muistuttavalta kuin skottilainen kansantanssi tai highland, jotka ovat mahdollisesti niin kaukana bluesista kuin mahdollista. Craig väitti mun olevan ihan hyvä, ja että mun ei muka tarvitse näyttää niin kauhistuneelta. Musta tuntuu, että se sanoi mun olevan hyvä vain koska niin kuuluu sanoa kaikille uusille, jotka ovat tosi surkeita, kannustaakseen niitä. Ja kauhistuneelta on ihan hyvä näyttää tuollaisissa tilanteissa. Megan ja John sitten tanssittivat mua tanssitunnin jälkeen, jee. :D

Anteeksi, jos tässä merkinnässä ei tunnu olevan päätä eikä häntää; en ole juonut tarpeeksi teetä tänä aamuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.