IRC-Galleria

Safri

Safri

tii tii tii dii tiidi tii diidi dii!

OMG Ei tuu vettä!Perjantai 28.04.2006 15:42

Piti sitten käydä aamusuihkussa..mutta tädin naapurit tekee jotain putkiremonttia, ja tietenkään asiasta ei ole vaivauduttu ilmoittamaan...noh, onneks täti meni ensin sinne :D olis muuten ollu mulle hieman ikävämpi juttu.. :P nyt ei ilkee kaupungille mennä kun on niin rasvasta taas..eikä oo hampaita pesty.. :/ ihan kiva silleen!

Kopsasin just PSP:lle Suburban Triben "Revolt Now!"-albumin <3 on aika erillaisen kuulonen levy kun nuo aiemmat..menee hieman totutellessa :D mutta en missään nimessä sano että olis huono levy!

Saatoin sitten pilata serkun äidinkielen valtakunnallisen kokeen, kun se unohti valmistautua niihnin kun olen kylässä xD raukka ei sit vissiin viimeyönä sen takia saanu nukuttua.. :S noh, kaikkea hyvää toivon hänelle kokeeseen! ^^

Tänään pitäs sit ehkä nostaa kytkintä ja jatkaa Lahteen, kaikki tosin riippuu hieman siskosta..jos se ei tänne ajoissa tule, niin tuskin sitä lähdetään ajelemaan minnekkään täältä :P täällä nyt on muutenkin niin ylikivaa että ei kyl viel oikein tekis mieli ees lähtee :D mutta lupaus on lupaus..ja mukava on myös Lahdessa käydä tervehtimässä kaveria! :)

Jokohan tuossa olis taas tarpeeks.. :D pitänee varmaan kohta mennä kaupungille syömään jonnekkin, kunhan vaan serkku nyt selviis koulusta...mut nyt tää hombre lähtee!

Morienttes K31:t! =)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.