IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 17.12.2007 03:28

Enpä ole vähään aikaan kirjottanu, enkä myöskään muistanu uniani, joten...

Näin unta, jossa tapasin yhen lukioaikojen tytön jossain Vantaankoskella, käveltii juna-asemalle yhes ja juteltii... Olin varma et siltä olis saanu, mut sit tapahtu jotain ja se katos. Oikeasti en varmaa koskaan ees jutellu sen kanssa. En tiedä miks se ilmesty uneen.

Myöhemmin unes minä ja Homer Simpson oltiin helvetissä. Paholainen koitti kiduttaa meit, mut se ei sattunu yhtää. Ulkoisesti se muistutti melkoisesti viime unen paholaista, mutta nauru oli vittumaisempi, ja rooli ihan erilainen (viimeks se oli lähinnä valaistunut henkilö). Myöhemmin olin osallisena jossain sodassa, ja sit vielä myöhemmin olin oikeasti Batman(?), ja joku nainen sai sen selville, ja sit meille tuli juttua, mut se joutu muuttaa pois. Annoin sille mustan pipon läksiäislahjaks, mut se ei huolinu sitä ja heitti sen pois junan ovest.

Myöhemmin olin jotenki sekaantunu johonkin murha-juttuun. Selvitin sitä tai jotain. Jossain vaiheessa myös joku koira pystyi ihmisten kielellä kertomaan missä kohtaa ammuttiin kuinka monta luotia ja jotain... Ja vähän myöhemmin heräsin. Siinä oli oikeasti jotain kummia juonenkäänteitä, et sääli etten muista tarkemmin.

Ps. Olen juovuksissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.