IRC-Galleria

Tsäbäkkää...Perjantai 15.12.2006 14:43

Eilen pikapikaa keikka Helsingissä. Ekaks yöksi Sandylle ja Purpelle, sieltä kuuden jälkeen pirteenä (no ainaki melkein) ylös ja kohti kenttää. Ja koneeseen.

Koulutus oli ihan toimiva, valitettavan lyhyt vain. Kevyesti olisi voinut kaksikin päivää istua. Sitten Aikun kanssa Kappeliin, olipa ihana nähdä neitistä. Puolentunnin päästä TAAS juoksujalkaa bussiin, kentälle ja koneeseen.
Miten niin yhtä suorittamista koko päivä???

No, konehan oli tietenkin myöhässä, alkup. ilmoitus noin 20min. Loppupäässä se oli jo melkein tunti. Juuri ennen koneeseen "muka-astumista" soittaa äiti ja iloisena kertoo Ylivieskassa olevan lumipeitteen. Samalla mun päässäni yhdistyvät parit langat: "tadaa - turbulenssia - paskaa säätä - myöhästyminen" ja ahdistan pelottavasti lentoemäntiä massivismääräisin kysymyksin.
"Turbulenssimahdollisuus" (lue! Jumalaton, suolet solmuun vääntävä hytkytys todennäköistä, toivottavasti laukussa on muovipussi - jos et tiedä miksi, ET halua kysyä...)
Ja kun Similän Jarkkoa näin kentällä, hän kertoi pienimuotoista turbista olleen Joensuu - HKI -välillä havaittavissa.
Vittu, jippii.

Turbulenssia oli - tuli ja meni - muovipussi säilyi tyhjänä ja Oulussa suloinen lumipeite oli tosiasiassa. Suloinen siihen asti, että astui koneesta ulos, löysi tyYBBin lumikasan alta jä lähti ajamaan. OVATKO AURA-AUTOT KATOAVA LUONNONVARA? Siltä vaikutti eilen.
Saatananmoinen pöperö, pahimmillaan raapi autonpohjaa ajaessa. Epätoivoinen voihkaisu pääsi, kun käännyin rantatieltä kohti Paavolaa. Ei sitten ensimmäistäkään auraa ollut pieraissutkaan sinne päin.
Lopputulos: Oulu - Ylivieska -väli, 2tuntia 15min. Ja minä en oikeasti edes ole arka kuski.

Onneksi ehjänä yöllä kotiin, puoli yhden maissa. Ei oo meinaan oma peti tuntunut koskaan niin hyvältä.


Keskiviikkona näin maailman ihanimman (ei hitto, Jani ja Pertti) - korjaus, kolmanneksi ihanimman - palomiehen Royal Gardenissa, kun kävin syömässä. Jutskailtiin melleviä, totesin itselleni, että olen nähnyt enkelin. Oulussa täytyy olla hemmetin hyvä palomies-sairaankuljettaja -materiaali (huom. oli liikkeellä ambulanssi O192:lla, siitä arvasin).
Meni ihan pasmat sekaisin moisesta.

Mutta jatketaan, tänään End Of You Vieskassa, pitääpä alkaa lämmittää taloa ja laittaa lihat uuniin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.