IRC-Galleria

Joulumeisinkiä all over...Keskiviikko 20.12.2006 18:01

Jouluhässäkkä kuumimmillaan ja minä tietenkin olen saanut itselleni elämää suuremman flunssan. Grr... Niinkuin tässä nyt ehtisi muka sairastaa. :(

Joulu on tosiaan tulossa ja viimeisimmät pikkujoulut vietettiin viikko sitten perjantaina, kun End Of You oli Vieskassa. En ollut nähnyt tyyppejä heinäkuun jälkeen, ja kyllä oli ihanaa nöpönassujen kanssa aikaa viettää. Keikka meni hyvin, minä olin taas paita/levypöydän takana ja tsekkailin sieltä meininkiä. Joku känniääliö oli "idioottimagneettini" houkuttelemana vieressä ja meinasin menettä sen suhteen hermoni pariinkin otteeseen. Spertti tosin oli herrasmiehenä läsnä miltei koko ajan ja sinänsä sain rauhassa olla. "Minä voisin oikeastaan vähän tapella tuon kanssa, en oo tapellu pitkään aikaan"... :D Spertti on mun ritari.

Keikan jälkeen lelut läjään, vetelehdittiin baarissa viime minuuttiin ja sitten taksilla Veitsarille ja uudet bileet pystyyn. Sauna helvetin liekkeihin ja hirvi uunista. Menoa ja meininkiä riitti puoli kahdeksaan, alakerran valvojille tuli uni vasta yhdeksän jälkeen. Minä nukuin puoli tuntia, ennen aamupalasettejä. En valita, ihanaa oli.

Ma kävin vähän töissä, mutta sitten pitikin kaatua petiin. Ilmeisesti Helsingissä kastuin vähän liiankin kanssa vesisateessa... Noh, joskos tämä Amoxin mut vielä pelastais...

Joulua odotellaan. Ouluun pitäis lähteä heittämään joululahjarundia, kunhan vähän jaksais olla pystyssä. Paketit on aika lailla hallussa, mitä nyt iskän ja äiskän isompi paketti, mikä tuodaan paikalle liikkeen toimesta. Saapa nähdä mitä äiti sanoo, isälle piti jo paljastaa, että saadaan tarvittavat säädöt kuntoon.

Flunssaa lukuunottamatta en voisi tällä hetkellä paljoakaan onnellisempi olla. Sellainenkin unelma on toteutunut, mitä en olisi koskaan uskonut saavani osakseni. Se lieneekin joulun paras lahja, niin kyseenalaista kuin sellaisen julistaminen onkaan.
Vittu, ihan sama. Happy happy - joy joy...


"Just have a little, patience

I'm still hurting from a love I lost,
I'm feeling your frustration,
But any minute all the pain will stop,
Just hold me close inside your arms tonight,
dont be too hard on my emotions

I really wanna start over again,
I know you wanna be my salvation,
The one that I can always depend,

I'll try to be strong, believe me,
I'm trying to move on,
It's complicated but understand me,

Cause I, need time,
My heart is numb has no feeling,
So while I'm still healing,
Just try and have a little patience

Cause this scar runs so deep,
It's been hard,
But I have to believe,

Have a little patience"
~Take That ~ Patience~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.