IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.12.2005 23:27

viikonloppu menny reeneissä ja sillai kivasti..
lauantai oli kiva päivä, sählättiin sen yhen höpön kans ^^.. ja oli taas kivaa. paitsi lähteminen. ja naapureista se musiikin kuuntelu ei välttämättä ollut ihan kivointa. tshih. :)
mut siin se sit meniki se päivä. tänään oli aamul reenit niinku eilenki, Maskussa, suojuoksua!! päivän sana.. ;D eih.. oli aika ikävää ku ainoo tyttö siel ni sai aika huolel tarpoo hyvään tahtiin siel. Ja tietenkään se en ollut minä joka veti mahallee siel suoraan hankipeitteiseen suohon. EN. tulin sit kotiin ja yks kuoro juttu oli siin kolmen aikaan, menin kahdeks eka niihin harjotuksiin.
Esityksen jälkee tutkailtiin joulu markkinoita tytin ja josen kans. Kulkeuduttiinpa siitä sitten Tuomiokirkon kuusen alle tutkimaan kavottoman äänimaailmaa (Henkien Kätkemä), kiivettiin Tuomiokirkon joulukuuseen, laulettiin joululauluja ja katseltiin adventtitähden syntyä. Kiva päivä ja huomenna 11.30 kouluun :)
hauskat viikonlopun loput kaikille! :)

hmmTorstai 01.12.2005 18:11

klo 16.10
huomaan olevani päiväuninarkomaani.. Musiikki soi, istun tekemättä mitään. pitäisi lukea enklantia ^^ huomenna viimeinen koe, kivaa kivaa *tyytyväinen ilme*
tekee mieli ulos keinumaan. Miksi ihmeessä ihmiset kirjoittaa nettiin jotain tällaista mitä kukaan ei lue? :P pöhköä.. :)

klo 20.10
Luin enklantia! oi oi, et oon tyytyväine ku sain inspiroituu itteäni siihen.. ^^
Lueskelin tossa äsken lukiovihkosia ja nyt stressaa.. taidan kloonata itteni et voin tehdä päätöksen johon kaikki on tyytyväisiä.
np. Switchfoot - On Fire
väsyttää. ^^ hipsis vaan kaikille ja sillai, voisin mennä pois. :)
- Vanhemmat »