IRC-Galleria

Salmakia

Salmakia

Omnia vincit Amor

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Maanantai 05.12.2005 18:45

Ainiin, tällainenkin on. Voisihan sitä alkaa kirjoittelemaan vaikka mitään erityisen mielenkiintoista sanottavaa ei kyllä ole yleensä.

PRKL! PRKL, PRKL! Nyt muistin etten ole täyttänyt varsinaista päiväkirjaani varmaan kuukauteen kun tuo pahalainen on jäänyt perheeni kotiin.. saakeli, se teettää ylimääräisiä hommia huomenna kun menen arvostelemaan Itsenäisyyspäivän pukuja ja pitää muistella kuukauden menemiset (tai niiden puute). :/

Olen nyt alustavasti hakemassa kämppää Laajasalosta. Ehdinpä päälle kuukauden täällä Käpylässä asuakin.. kotiseuturakkaus sen tekee, ja koirahulluus. Laajasalossa vaan on Helsingin parhaat lenkkimaastot. Plus se on rakas kotiseutu. Näin. Tänään soitan yhdelle asunnonvaihtajalle.

Ensi vuodesta tulee kiireinen, pelkästään ulkomaanmatkojakin tulee koiraharrastuksen perässä olemaan tod. seuraavat: Viro x 2 tai 3, Latvia, Liettua, Venäjä, Puola, Tanska, sitten mahdollisia: Ruotsi, Norja, Valko-Venäjä, Romania..
Pahus muuten kun Romanian matkalta ei jäänyt juuri mitään kuvia. No ehkä sitten ensi kerralla muistan kuvailla. Aika monessa maassa siinä kumminkin käytiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.