IRC-Galleria

On ilo olla väärässäSunnuntai 30.04.2006 04:37

Alle neljä viikkoa sitten kuun alussa joku kirjoitti näin: "Ei tule kevättä, korttia, lakkia eikä paskaa..." Mitäpä lie tapahtunut, katsotaans noita nyt:

Kevättä - Kevät tuli Kerhon mestaruuden mukana. Kuun alussa maan peittänyt mössö suli vähitellen ja sitten kuin varkain tuli kirkkaus ja porotus päiväkausiksi. Ja se alkaa pelottavasti jo vaikuttaa mielialaankin. Sunnuntaina juhlista huolimatta kävin illalla jossain hyvin, hyvin syvällä mut mitä lie fiilistelykiertoa, nyt olo on hyvinkin optimistinen. Johan niitä aikoja odoteltiinkin, kun illat on kirkkaita ja tuntuu kummalta. Toukokuu on toivoa täynnä.

Välieriä - ei mainittu tuossa, vaikka niiden odottelukin risoi noina päivinä. Välierät tuli, finaalit tuli ja tuli mestaruus. Finaalisarja jännitti lopun päin yllättävän vähän (ainakin kauhiaan IFK-sarjaan verrattuna), eikä tunnelataus mestaruudestakaan ollu ihan suurin mahollinen. Vastassa ei sentään ollu mikään Iso Paha, kyllä mestaruuden arvon vielä varmaan tulee tajuamaan. Onpahan yksi ikuisesti himoittava asia vähemmän.

Korttia - Oli pari ajotuntia lisää, tuli sanomista. Ei tottele kytkin, ei suju linjat. Tiukoille menee ja skarppina paree olla. Kaupunkiinko näillä taidoilla pitäis kohta mennä ajeleen. Ajotunteja on kuitenkin toukokuun alkuviikoille 5 lisää ja kesäkuun aikana pitäis tuo saada pakettiin.

Lakkia - Mitä sitä viime tai toissa jakson kirjoja lukeen tahi viivästyneitä töitä palauttaan, kun nytkään ei jaksa läksyjä tehdä. Tunneilla sentään (enimmäkseen) tulee käytyä. Silti joidenkin vanhojen juttujen projektiluontoinen tekeminen tai täydellinen läksynluku on vaan kaukaisia haaveita... koko läksynteon alottaminen on myrkkyä ja viikolla väsyttää KOKO AJAN, vaikka minkä tekis. Autokouluteorioitakin pitäis lukea ja herra ties mitä muuta päälle... Sama koskee kyl harrastuspuolta ja muitakin juttuja. Vähän liikaa juttuja, joihin ei mihinkään jaksa keskittyä. Koulun suhteen ollaan kyl siinä pisteessä, että joko saadaan joku ihme energialataus työntekoon tai luovutetaan kokonaan (= jotenkin räävitään nämä kurssit läpi).

Paskaa - mitä tällä sitten ikinä tarkoitetaan, se on vaan sanonta, en ala tähän mitään rinnastaa.

Ns. Elämää on tullu harjoitettua ihan hyvin viime viikkoina. Tie sit kesästä, ens viikolla saa varmaan vähän tietoa siitäkin... Ehkä tää tästä vielä iloks muuttuu, muutenkin kuin alkoholin voimalla.

np. Radio Cityllä SOAD - Lonely Day

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.