IRC-Galleria

Sanapaimen

Sanapaimen

tunteellinen höpsö

Uusimmat blogimerkinnät

:)Tiistai 02.05.2006 17:07

Iih! Mä huomaan heiluttavani käsiäni molemmin puolin kasvoja, ku meinaa tulla itku ilosta ja sit mä mumisen jotain epämääräistä.. *nauraa* Mä olen ihan ok, mä vaan... ku meinaa itkee ja nauraa lähinnä samaan aikaan. Outo, jännä fiilis. Suupielet nykii.

Olen vihdoinkin päässy takaisin kouluun ja kaikki on rauhallisempaa - saa syödä jopa puoli tuntia miettimättä että pitääkö ny mennä ulos välintuntivalvontaan tai sisävalvontaan käytävälle, tunnilla voi kirjoittaa päiväkirjaa ja syödä karkkia & juoda kaakaota. Tehtävät (yht. neljä esseetä) palautin tänään (okei, on mulla vielä kaksi muuta koulujuttua jäljellä), tulevat kouluviikot on aika rentoja. Kaverilta (tyttö) tuli äsken kiva viesti (mikä aiheutti ton ylläkuvatun tunteenpurkauksen), näin Johannaa (maailman paras kuvaaja :) ottanut osan galleriakuvista) sunnuntaina ja me seikkailtiin keskustassa :) En kyl mitään ollu ottanu, mut tätä ei varmaan usko kovin moni, joka mut näki kävelemässä su kahden aikoihin päivällä Rautatieasemalle. Vappu meni ihan kivast :)

Hmm. tällä viikolla kaiketi kaksi teatteriesitystä. Torstaina Kansalliseen (Kutsumattomia vieraita), ehkä huomenna tai myöhemmin tällä viikolla Kaapelitehtaalle, nykyisten draamalaisten esitystä katsomaan (Amelei, Majava ja Kuningas Katolla).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.